tatilden dönmektir :muhaha
emregs' Alıntı:2 yıllık bi aradan sonra yeniden şampiyonlar ligi'ne katılmaktır
bazen gerçekler uydurulmayacak kadar akla hayale sıgmaz oluyor,hayallerse yaşanabilecek kadar kadar sıradan.O zaman neden illede hayal gezegenleri yaratıyoruz kendimize ,daha alacalıgını yaşarken karanlığın??
yada okula gider gibi yapıp basket sahasına koşmaktır :hidirk nowitski' Alıntı:yarın erken kalkıp okula gitmektir
kendine ailene ve ögretmenlerine karşı dürüst olmaktır.. (nede olsa ögretmen olcam )emregs' Alıntı:yada okula gider gibi yapıp basket sahasına koşmaktır :hi
bende okula gittim zaten. sabah kalktığımda içimde birden arkadaşlarımı görme hevesi uyandı bende onun için okula gitmeye karar verdimmargo' Alıntı:kendine ailene ve ögretmenlerine karşı dürüst olmaktır.. (nede olsa ögretmen olcam )
aferin sana canavarrremregs' Alıntı:bende okula gittim zaten. sabah kalktığımda içimde birden arkadaşlarımı görme hevesi uyandı bende onun için okula gitmeye karar verdim
Teşekkür ederim Esra abla. okula gidince hem arkadaşlarımı görmüş oldum hemde yeni gelen çömezlerle bütün gün paso dalga geçtik süper oldu ya :muhahamargo' Alıntı:aferin sana canavarrr