Nevriye Yılmaz

Nevriye Yılmaz'ı gören duyan var mı renktaşlar ? Sezon başladığından beri yok , takımın iyi kazanan oyuncularından e malum nereden alınıp getirildiği nedir bu işin iç yüzü ? Tam sakatlığı nedir Nevriye Yılmaz'ın bilen var mı ? Neredeyse 2013'e giriyoruz Nevriye Yılmaz yok. Ya sabır diyorum ne diyeyim...

Belinden ameliyatlı.
İşin iç yüzü çok karışık. Kısaca fenerbahcenin ilkanla birlikte 2. Kazığı diyeyim ben sana. Murat Özyer sağolsun(!) ..

Belinden ameliyatlı.
İşin iç yüzü çok karışık. Kısaca fenerbahcenin ilkanla birlikte 2. Kazığı diyeyim ben sana. Murat Özyer sağolsun(!) ..

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Oyuncunun iyi araştırılıp alınması lazım fakat son zamanlarda ne olsa Murat Özyer diyoruz. Hataları yok mu elbette var fakat kendisi Galatasaray'ımızın yöneticisidir. Her şeyi onun üzerine yıkıp istenmeyen adam ilan etmek camiamıza yakışmaz.

Nevriye Yılmaz konusunda bu sakatlık durumu oldukça can sıkıcı umarım kısa zamanda hallolur.

Ne kazığı atmış Fener yahu abuk sabuk konuşmayın oynayınca o da Burak Yılmaz gibi yedirecek bu lafları.

Nevriye'nin bize atılmış kazık olduğuna hiç katılmıyorum. Şuanda sakat ve sakatlığı tam geçtiği zaman bize maksimum katkıyı vereceğine inanıyorum.

Fenerli arkadaşlarım diyor Nevriye'yi bu sene arayacağız diye. İnanmıyorsanız forumlarına bir bakın ne yazdıklarını görürsünüz. Pota altında sadece Türk olarak Nevlin ve Yasemine kaldılar. 2'sinin verdiği katkı bazen 1 nevriye etmiyor.

Bu arada UMMC'deki Qanitra'ya sulanıyorlar. Biz alabilirsek ne ala.

Geçmişe bakarak yaşanmaz. Konu Galatasaray'ın başarısı sonuçta. Nevriye artık parçalı giyecek sonuçta bu bir meslek ve biz tonla para verdik ona iyi çalışıp hakkını verecektir. Çünkü Nevriye özde ekmek yediği yere herşeyini veren bir insan. Bizim için sahada iyi şeyler yaptığını gördükçe biz de ona alışacağız.
Ayrıca Nevriye'nin bir hedefi var. Galatasaray'ı ligde yine şampiyon yapabilmek ve Avrupa şampiyonluğu yaşamak. Önün açık olsun Nevriye

kesinlikle çok iyi tranfer... takım şuan pota altında sorun yaşamıyor
bizim sutör guard eksiğimiz var
nevriye iyice toparlasın kendisini
kesinlikle bize çok katkı verecek

Hala Nevriye bize playofflarda lazım diyenler var şu forumda,hayret ediyorum bu nasıl bir basketbol bilgisidir,Nevriye bu hafta ancak çok hafif koşulara başlayacak.Kaldı ki!!! hala belinde iki adet fıtık var yani her an yeniden nüksetme olasılığı var.Biz saha avantajını kaybedelim sonra Nevriye gelince kazanırız mantığı güdenler bırakın bu işleri.

Hala Nevriye bize playofflarda lazım diyenler var şu forumda,hayret ediyorum bu nasıl bir basketbol bilgisidir,Nevriye bu hafta ancak çok hafif koşulara başlayacak.Kaldı ki!!! hala belinde iki adet fıtık var yani her an yeniden nüksetme olasılığı var.Biz saha avantajını kaybedelim sonra Nevriye gelince kazanırız mantığı güdenler bırakın bu işleri.

Mithat abi, Nevriye'nin belinde hala iki adet fıtık varsa ne ameliyatı oldu ya da iki fıtığı neden bıraktılar, bilgin varsa paylaşabilir misin ?

Nevriye alırken herkes belinde sorunu olduğunu biliyordu ki zaten ama çok ciddi boyutta değildi hatta bize imza attıktan sonra Olimpiyatlarda oynadı ort 25dk civarı.Elemeler ve Olimpiyatta oynarken aldık Nevriyeyi ciddi bir durumu olsa orada olmazdı.

Resmi sitede sakatlandığı Bolu kampına gidenler arasında Nevriyenin de ismi var.Eğer kampta değilse resmi sitede yalan söylenmiş oluyor.

Nevriye alırken herkes belinde sorunu olduğunu biliyordu ki zaten ama çok ciddi boyutta değildi hatta bize imza attıktan sonra Olimpiyatlarda oynadı ort 25dk civarı.Elemeler ve Olimpiyatta oynarken aldık Nevriyeyi ciddi bir durumu olsa orada olmazdı.

Resmi sitede sakatlandığı Bolu kampına gidenler arasında Nevriyenin de ismi var.Eğer kampta değilse resmi sitede yalan söylenmiş oluyor.

Biz boluda idik bir kişi söylesin ordamıydı diye,güya istanbulda genç erkek takımıyla idman yaparken beline aldığı darbe sonucu sakatlanmış.Küllüyen yalandır.Bu haber!!! Nevriye zaten olimpiyatlarda oynamak için ameliyat olmadı orda ise idmanlarda düz koşulara katıldı,set idmanlarında yoktu.Fenerlede bu yüzden anlaşamadı,ama biz bile bile lades dedik.

Nevriye hakkında söyleyecek hem olumlu hem olumsuz çok lafım var ama neyse... Bu akşam forma giysin bir görelim durumunu zaten giymek zorunda zira Fowles'ın babası vefat etmiş ve büyük ihtimal Amerika'ya dönecek...