Aslı şimdik Işıl Albenin alternatifi olmak büyük yükTecrübeli diye ses çıkarmamak diye bir şey söz konusu olamaz Dediğin gibi eksik çok o yenilgiden bir anlam çıkarmaya gerek yok Sadece Yasemin,Tuğba,Esra vs zaten sadece 10larla olmaz oyuncuların katılımıyla boşluklar dolacak Nilay Yiğit tabi bu takıma sadece Işıl Albenin yerine alınması gereken biri vardı oda bu oldu gibisinden bir tavır yoktur sadece varolması tabi yetmez,skora katkısı tabi olacaktır ama olmazsada suçlu o değil görevide o değil Işıl Alben içinde aynı şey vurgulanmıştı sayı yapamıyor fb maçlarında düşük bir sayı ortalamasına sahip vs vs şimdi bu konuda nilaya yüklenirsek Işıl Alben için dediklerimiz sadece 10 korumak için söylenmiş gibi olur Nilayı skora katkı yapsın diye aldığımızı sanmıyorum Nilayın görevi bambaşka Şİmdi zamanla diyorsunda Nilaydan önce diğer oyuncularımız bu takımda hiç mi oynamadılar beraber 10larındamı ilk karşılaşmaları eğer alınan sonuçtan dolayı hatalılar aranıyorsa önce diğer oyuncularımızı ele almalıyız Ama şu var hiç gerek şuanki kadroyu bu kadar eksikle suçlayamayız. Grafiğinde hep yükseliş bekleyemeyiz inişi çıkışı olacaktır hele ilk 2 maçta heleki şu şartlarda oynan maçlarda değerlendirmek pek doğru olmaz Umarım daha iyisini yaparda kendini kanıtlamış ve takımımıza bir çok şey kazandırmış olur. Eğer tam bir fiyasko olursa ben birşey kaybetmem bilakis huzurlu olurum ben elimden geleni yaptım desteğimi verdim Nilayın kaybı olurAslı Neferoğlu' Alıntı:@ Ayşegül
Haklısın elbette onun işi sayı üretmek değil ama bu kadarı da biraz fazla değil mi? Eğer bizim takıma Işıl'ın alternatifi olarak alınıyorsa biraz daha katkı yapması gerekir diye düşünüyorum.Tecrübeli bir oyuncu diye ses çıkarmak istemiyorum.Ama mağlum takımımız şu an çok eksik; yabancılarımız, yok Işıl yok!Bu durumda da iş tecrübeli yerlilere kalıyor.Sadece Yasemin'le,Esra ile,Tuğba'yla ya da Yasemen'le olcak iş değil.Nilay bu takıma alındıysa katkısını yapmalı yoksa sadece sahada koşturup,skora katkı yapmayacak oyuncu almak isteseydik Nilay'dan önce daha birçok isim gelebilirdi başa..Ama tercih ondan yana yapıldıysa kendini göstersin katkı yapsın..Şıp diye olmaz ama zamanla daha fazla sayı üretmeli İlk maçında 8,2. maçında 3 sayı çok az daha da çoğaltacağına geriliyor..Umarım daha iyisini yaprda beni mahcup eder.
"Ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır"
Süper söz