Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Senin gibi düşünenlerin sayesinde şubede geçen yıl yapılan yanlışlar artarak devam edecektir, zerre şüphem kalmadı.
Geçen sene felaket bir Fnerbahçe varken, niye hem ligi hem Trükiye Kupası'nı alamadık acaba?
Seneye de Pondexter gelir, şube yöneticimiz aslında Galatasaraylı der, sen de bağrına basarsın. Arma için ter dökecek diye.
İki sene önce final serisinden sonra Kalaycıoğlu Galatasaray'a gelecek desem, neler yazılırdı burada acaba? Unutmaya devam edin siz, her topluluk hak ettiği gibi yönetilir işte.
Son olarak, forum zaten tartışmak beyin fırtınası yapmak için var. Çiçekler, böcekler çok güzel, bu yıl uçacağız, kaçacağız demek için değil.
Geçen sezon başında Seimone,Taj,Sophia,yerli yıldızlar transfer edildiğinde burada herkesin kimi nasıl övdüğünü gayet iyi hatırlıyoruz. Takımımız Avrupa Şampiyonu olduğunda bu forumda herkes aşka gelmişti. A'dan Z'ye herkesin olumlu eleştiri yağmuruna tutulduğunu unuttukmu? Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye son topta kaybettiğmizde herkes " Takım yorgun olmasına rağmen çok iyi mücadele etti, alınlarından öpüyoruz, bu takım ligde feneri dize getirir " yorumlarının yapıldığını herkes gayet iyi biliyor.
Ligin ilk derbisinde Ayhan Şahnek'te oynadığımız fener maçında bayan basketbol tarihinin belkide en kalablık lig maçını oynadı kızlarımız. Cumhurbaşkanlığı kupasının getirdiği rehavet, 4-1'lik futbol maçının getirdiği psikoljik baskı, sevgili hakem Rüştü Nuran faktörü, hatta ve hatta kendi taraftarımızın çıkardığı olaylar sonucunda kılpayı verdik o maçı. 2.maçta Caferağa'da hangimiz çıldırmadıki? Sophia'ya Seimone'ye verilen teknik fauller, ev sahibi leyhine çalınan düdükler, alışılageldiği üzere rakip takım taraftarlarının çirkinlikleri ,yapılan ihtarlar ,anonslar ,bizim tarafımızda yapılan hatalar. Bütün bu faktörler birleşince kaybetmek gayet normaldi. Play-offlar'da oradaki maçta yine aynı sahneler vardı. Taraftarların hareketleri ,küfürleri ,sahaya atılanlar ,ev sahibi leyhine çalınan düdükler. İlk yarısını önde kapattığımız maçı şanssız bir şekilde verdik. Bütün bu maçların ardından kim çıkıp takım alayhinde yorumlar yaptı burada? Serinin 2.maçını içeride kazandıktan sonra, 3.maçta Işıl 15 dakikada 13 sayı göndermişti, kimbilir daha kaç sayı atacaktı eğer maçta attığı son şutu sokabilseydi. Kim bilebilirdki Esra'nın 9/0 Şaziye'nin 6/0 Tuğba'nın 5/0 yani kendi sahamızda toplamda 21/0 şut atacağımızı.Hadi Şaziye'ye o ruhsuz ve isteksiz oyunundan ötürü atmak istemedi diyebilirsiniz. Peki diğer ikisi ne olacak?
Fenerbahçe o sezon iyimiş kötüymüş. Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren tek şey takımımın ne kadar iyi olduğudur. Basketbolda şans faktörünün ne kadar önemli olduğunu gördük işte bütün bu maçlarda. Bizim kendi sahamızda 21/0 atmamız, Matee'nin üçlüğünün önce panyaya sonra içeri düşmesi. Işıl'ın kaçırdığı bomboş turnikeler vs vs.
Sonuç olarak elendik ve lig bitti. Ne zamanki yaz başında sizin istemediğiniz isimler kulübümüze transfer oldular, herkes birden çark etti. Herkes şubeye düşman kesildi. Kışın bu takımı ölümüne destekleyeceğim diyenler şimdi sezonun ilk maçına gidip eylem yapma hazırlığında. Meğer ne kadar hazırmışız desteği kesmeye. Ben varolduğum sürece Galatasaray Bayan Basketbol Takımına olan desteğim kesilmeyecek. Bu takım için hayatımdan ne fedakarlıklar yaptığımı beni tanıyan herkes bilir. Ben buyum arkadaş. Şube yanlışta yönetilse,istediğim oyuncular gelip gitmesede, bu armanın hakkını veren her oyuncuya, her yetkiliye canım feda. Benim hakkımda ne düşünürseniz düşünün, kimsenin ne söylediği umrumda değil. Ben kendimi biliyorum, düşüncelerimin, fikirlerimin ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olduğunu da farkındayım.
Not:Ahmet Dedehayır ülkemi değil,sadece şubeyi yönetiyor.
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Bugüne kadar 300'e yakın post atmışım foruma bir kişi de çıkıp Çağlar bana terbiyesizlik yaptı, laf söyledi diyemez, diyen varsa buyursun görelim. Çıkmazsa kimse, silersin o postu bir ufak özür ile tabii eğer gerçek anlamda saygıdan bahsediyorsan.
Şube yöneticisi falan diye lafı kıvırmaya gerek yok, Müge Erdem'in açıklamalarını aç bir daha oku, tekrar konuşalım. Aranızda Galatasaray'lı olmayanlar var, sizi gaza getiriyor diyor, sonra da o Galatasaray'lı olmadığını iddia ettiği insanları desteğe çağırıyor. Ne güzel iş di mi ? Aykun da Galatasaray'lı değil bence, provokatör hadi bakalım. Vicdan rahatlatmaya falan gerek yok yani, benim vicdanım o kadar rahat ki anlaman imkansız zira hoca ve yeni transferlerden sonra benim yazdıklarım duruyor arşivde, aç bak vaktin varsa. Ha fırsat bu fıtsat falan demişsin ama ben zaten federasyonun resmi sitesinde yazıyorum, istediğimde hem coacha hem de teknik ekibe rahatlıkla ulaşma şansım var, bunu da bil. Müge Erdem forumda yazsa da biz de iki laf etsek değil yani olayımız.
Ivana Vecerova olayında da taş atmaya çalışmışsın ama taş döner gelir sana farkında olmazsın. Oyuncunun sakatlığı nüksetti diye komik bir açıklama geldi. Sen diz kapağı kırılmış oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirip, sapasağlam diye resmi açıklama yaptıktan sonra kampa götüremiyorsan bunun açıklaması yok. Ancak biat ediyorsan birşeylere, tek pencereden bakıyorsan yaşananlara sarı kırmızı gözlüklerinle olsun lan nolcak diyip geçersin, başka türlü mümkün değil.
Neyse hani laf sokmaya çalışmışsın inatla ve ısrarla ama bu dediklerinin elle tutulur bir yanı yok sen de farkındasın bunun, dilersen devam ettirebiliriz tartışmayı ama elinde adam gibi argümanlar varsa. Buradaki 300 posttan birşey çıkaramazsan, blogdaki arşivden de bakabilirsin, benim içim çok rahat çünkü ilk günden beri yazdıklarım ortada. Ama laf çarpacağım diye terbiyesizlik yapmanın alemi yok, hele ki hayatta bir kere bile görmediğin bir insana terbiyesizlik yapmanın hiç alemi yok.
Senin forumdaki ilişkilerini takip etme gibi bir düşüncem olmadı hiç. Fakat bayan basketbol takımımızın bölümünde senin adını gördüğüm postların belirli bir bölümünde kendi blogunda yazdığın yazıların linki olduğu gözümden kaçmadı. Yapıcı eleştirirle, önerilerle, bilgilendirici postlarını burada görmeyi çok isterdim aslında. Genelde tam tersi olduğu için. Konumuza gelelim. 2008'in son ayında bu foruma üye olmuşsun ve şimdiye kadar hiçbir üyeyle takışmadım, sorunum olmadı demişsin. Aynı şeyi bende pekala söyleyebilirim. Üye olduğum tarih ortada, mesaj sayım ortada, eğer öyle bir istatistik tutuluyorsa günün kaç saatini burada geçirdiğimi, günde kaç kere girip çıktığımı yöneticilerimiz bilir. İlk üye olduğum günden bu güne kadar bırak bana terbiyesizlik yaptın diyen birisini,benimle 1'e 1 takışan(tartışma sınırları dışında)birisini bulamazsın. Ben forumda alıntı yaparken, yada birisinin fikrine itiraz ederken emin ol yazımı en az 5 kere okurum. Okurumki acaba kişiliğine, onuruna, gururuna dokunacak birşey yazmış olabilirmiyim diye.
Ben Müge Hanımın, Mihriban hanımın hatta benim ilgimi çeken her türlü açıklamayı defalarca okurum. Noktasına virgülüne kadar üzerinde dururum ve emin ol ki Müge hanımın bahsettiği " Aranızda Galatasaralı Olmayanlar Var " lafı çok doğru. Ben bir çok rakip taraftar forumuna üyeyim. Emin olunki oralardan buraya girip eylemlerimizden haber alan, bilgi sızdıran köstebek çok var. Eminim sahte isimlerle buraya girip bizden biri gibi görünenlerde vardır. O açıklamayı senin gibi kendini bilen bir insanın üstüne alınması çok yanlış. Bana sen Galatasaray'lı değilsin diyebilirler ama ben eğer kim olduğumun farkındaysam, özgüvenim tamsa bunu kesinlikle ciddiye almazdım güler geçerdim.
Konumuz burada yazılanlar ve beni başka yerde yazdıkların ilgilendirmiyor. Fakat Federasyonun resmi sitesinde burada onlara verdiğin cevaplar kadar rahat yazamayacağını gayet iyi biliyorum tabi sende. Çağlar dendiği zaman benim aklıma senin Müge Hanım'a cevap olarak yazdığın ve bana göre hiç hoş olmayan yazılar geliyor.
Ben taş atmam. Sen bana ithafen " herkes nerede duracağını bilmeli " demişsin bende onun altına forumda hakim olan ve " durması gereken yeri bilmeyen " arkadaşlardan bir kaç replik koydum. Ivana olayının aslını kim biliyor burada? Hangimiz doktor, hangimiz işin ehli yorum yapacak kadar? Geçen bir açıklama yaptı birisi tam olarak hatırlamıyorum kim olduğunu. Üst bacak kaslarının güçlendirilmesi gerekiyormuş dedi ve bu güçlendirme çalışmalarını yapmak için İstanbul'da kaldığını öğrendik. Peki bu bir doktor hatasımı? Yoksa kişisel çalışma gerektiren bir durummu ?
Seninle istediğin zaman,istediğin ortamda medenice tartışırım. Fakat tıpkı senin dediğin gibi karşısındaki insanı yargılamadan önce tanıman gerektiğini öğrendikten sonra. Eğer sen hayatın boyunca görmediğin bir insan hakkında " terbiyesiz " , " durman gerektiği yeri bil " , " adam gibi " tarzı kelimeler kullanırsan bu sana birşey kazandırmayacağı gibi senden pek çok şey götürür sevgili A.Çağlar Torun.
Not:Bu konu hakkında yazdığım son iletidir.Bundan sonra bu ve bunun gibi hakkımda yapılan yorumlara cevap vermeyeceğim.Şimdi istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz.Forumun huzurunu kaçırdıysam özür dilerim.
Saygılar