Nilay Yiğit

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Şu röportajı okudukca dahada sinirleniyorum,öfkeme hakim olamıyorum....Şerefli Parçalı'yı giydiğin günü matemimiz ilan ettik,çıkardığın gün düğünümüz olacak...Zaten bu acıya o günün hayaliyle dayanıyoruz...Lütfen bu son röportajın olsun...
Ali abi,Nilayin üstüne fazla gitmiyor musun? Tamam FB´deyken GS taraftarina yaptiklari hos seyler digildi kabul ediyorum,ancak bu kadar üstüne gidilmemeli.

Bizde yedik. Hindi babaları da cektiren bizdik zaten değil mi Nilay? Zaten sevmiyoduk şimdi bu söyledikleriyle ne kadar samimi olduğunu iyice gördük. Gitgide daha antipatik olmaya başlıyor şirin görünmeye çalışayım derken !

bjk için söylenmiş sölzeri GALATASARAYA söylenmiş gibi algılayıp gs bayan takımı oyuncusuna ve haliyle bayan basketbol takımına zarar verdiğinin ve verdiğinizin farkındamısınız!!!

Hindi babaları indirip bindirirken de mi Galatasaraylıydın? Tuncay'dan ne farkın var?

Hangi takımı tuttuğun önemli değil. Genç Fenerbahçeliler'e, KFY'ye, antu'ya üye olursun önemli değil. Formanı sırılsıklam edersin, boştaki topa atlarsın, terbiyesizlik etmezsin, takımını sahiplenirsin, efendi duruş sergilersin başımın üstünde yerin var.

Ama terbiyesizlik ettin mi, ettin! O zaman susacaksın artık! Ya da çıkıp aslanlar gibi "Ben bunları yaptım, taraftarımızdan özür diliyorum" diyeceksin.

Murat Cesur' Alıntı:
bjk için söylenmiş sölzeri GALATASARAYA söylenmiş gibi algılayıp gs bayan takımı oyuncusuna ve haliyle bayan basketbol takımına zarar verdiğinin ve verdiğinizin farkındamısınız!!!

Galatasaray'a da indirip bindirmişliği, bir derbiden sonra ağlamışlığı vardır. Gördüğüm için net konuşuyorum, ailecek Galatasaray'lı Nilay hakkında.

Zarar konusu ise daha önce pek çok kez tartışıldı, ortada bir zarar olduğu kesin de bu zararı asıl kim veriyor ona bakmak lazım.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Galatasaray'a da indirip bindirmişliği, bir derbiden sonra ağlamışlığı vardır. Gördüğüm için net konuşuyorum, ailecek Galatasaray'lı Nilay hakkında.

hikaye anlatma kanıtla...
1. si galatasaray 2000-2007 arası yatırım zaten yapmadı esamesi okunmuyordu ne avrupada ne türkiyede...bi çok maçta fark yedik...
neden ağlasın derbiden sonraa!
2.si fbdeki şampiyonluklarından birinde ise gs 2. ligte!gs ile maç bşile yapmadılar...bilmeden neden konuşuyorsun kime hizmet ediyosunuz anlamak mümkün değil!
3.sü...bu kişiler profosyonel sporcular...oynadıkları takımda aldıkları paranın önce hesabını verecekler...
tabii ki mücadele edecek savaşacak bunu farklı yerlere çekmek ihanet etmiş gibi göstermek niye...
varsa terbiyesizliği varsa belge bilgi kanıtlayın yoksa gölge etmeyin!
zafer hocayada aynısı yapıldı oda açık açık dedii gs taraftarına bi hareketim varsaa kanıtlayın diyee...
burdada varsa kanıtlayım ben gördüm o görmediyle olmaz...
yoksa!!!

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Zarar konusu ise daha önce pek çok kez tartışıldı, ortada bir zarar olduğu kesin de bu zararı asıl kim veriyor ona bakmak lazım.

kendini taraftar sanan ama basketbol bilgisi spor bilgisii olmayan insanların elinde pc ve internet olan kişiler zarar veriyor...
UZAKTA ARAMASIN KİMSEE!!!

Murat Bey,

Üslubunuza dikkat edin lütfen, ortalığı gerdiğinizin farkında mısınız?

Zafer Kalaycıoğlu popülist açıklamalarına devam ediyor, daha önce onlarca kez neden istenmediği yazıldı burada. Eski konuları okuduysanız bilirsiniz.

Nilay Yiğit'in hangi takımı tuttuğu da kimsenin umrunda değil. Kendisi verilen tepkinin kendisinin Fenerbahçeli imajına sahip olmasından dolayı verildiğini düşünüyorsa yanılıyor.

İlk önce uslubunu değiştireceksin güzel insan...Çok ünlemli konuşuyorsun tarzın hiç hoş değil,karşında muhatap görmek istiyorsan bunlar gerekli...Burda herkes görüşlerini yazar belli kurallar çercevesinde,eğerki bir kural ihlal edimişsede yöneticiler gerekeni yapar...Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil,herkesin bir tavrı ve kendine göre değerleri var...Ben ve bazı arkadaşlarımda bu değerler çercevesinde görüşlerimizi bildiriyoruz...Sizde;farkındamısınız,çekin gidin,bilmeden konuşmayın ,pc delikanlılığı yapmayın gibi anlamsız,içi boş söylemlerle etrafa saldıracağınıza kendi açınızdan olayları değerlendirin yorumunuzu yapın,bizde bunları büyük bir zevkle okuyalım olmazmı...Umarım bu yazdığımada diğer yazdıklarınızla aynı seviyede bir cevap yazmaz tarzınızı gözden geçirirsiniz...

İyi işler yapıldığı zaman tarftar nasıl alkışlıyor bu forumda methiyeler düzüyorsa kendine göre yanlış gördüğü şeyleri protesto etmesinin de yanlış bir tarafı yok. Taraftar olmak demek her yapılanı kayıtsız şartsız alkışlamak demek mi? Bu oyuncular bu antrenör profesyoneldir çıkıp işlerini yaparlar. Bu yapılan iş bir kısım taraftarın içine siner, bir kısım taraftarın içine sinmez. Burda antrenöre oyuncuya tepki gösterdi ya da gösterecek diye kimsenin Galatasaraylılığı sorgulanamaz.

Şu üslupla konuşacak birşey yok zaten.

Yazdıklarının hepsini tek tek çürütürüm bol ünlemli cümlelerle, bayan basketbolunda senin bildiklerin benim unuttuklarıma yetmez ama işte dediğin gibi yazıyorsun pc başından. Nasıl iyi mi bu tarz? Çok merak ediyorsan kime hizmet ettiğimi, onu da öğrenebilirsin ufak bir araştırma ile.

Bol şans sana.

Ne kadar fuzuli açıklamalar bunlar,herkes geçmişi bilirken hemde.Oyna topu nu, yap hizmetini al paranı sonrada herkes kendi yoluna.Zaten antipatiksin birde böyle çocuk kandırır gibi şeyler söyleyip daha da aptal yerine koyma insanları ne gerek var.Biz fenerli değiliz ki emre belözoğlu gibi insanları sindirelim içimeze.O tarafla karıştırdın galiba bizi, iki lafla kandırabileleceğinimi zannnetin onlar gibi?

Bu ayki sayida verdigi roportajda gercekten cok iddiali aciklamalari var.Sasirdim dogrusu.

"Galatasaray sevgisini babam butun aileye asiladi " gibi.

Dergi bugün elime geçti ama daha okuyamadığım için bunun ne dediğini bir türlü okuyamadım.

İnşallah yine enterasan şeyler söylememiştir..

Nilay Yiğit Nişanlandı

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'na transfer olan Nilay Yiğit, Fenerbahçeli voleybolcu Cengizhan Kartaltepe ile dün gece nişanlandı. Bayan basketbolunun en önemli oyun kurucularından biri olan ve sezon başında Sarı - Kırmızılılara transfer olan Nilay'a Basketdergisi.com olarak mutluluklar diliyoruz.

Kaynak : Basketdergisi

Nilay'a destek çıkanlardan biriydim taki şu son açıklamalarına kadar.Bir de o açıklamanın üstüne bu haber gelince... Bilemiyorum...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Nilay Yiğit Nişanlandı

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'na transfer olan Nilay Yiğit, Fenerbahçeli voleybolcu Cengizhan Kartaltepe ile dün gece nişanlandı. Bayan basketbolunun en önemli oyun kurucularından biri olan ve sezon başında Sarı - Kırmızılılara transfer olan Nilay'a Basketdergisi.com olarak mutluluklar diliyoruz.

Kaynak : Basketdergisi

Nilay'a destek çıkanlardan biriydim taki şu son açıklamalarına kadar.Bir de o açıklamanın üstüne bu haber gelince... Bilemiyorum...

Gazanfer naptın ya ! Fenerliler insan değil mi ? Nişanlanabilir doğal !! Burada kaçımızın sevgilisi fenerlidir bir anket yapsak :)

Desteğe devam... :) Belki fanatik Galatasaray'lı babası o voleybolcuyada Galatasaray aşkını aşılar...Önyargılı olmamak lazım...Ayrıca eklemek lazım ilk başta Nilay'ı destekliyordum bu haberden sonra vazgeçtim demiş arkadaşımız...Yani daha önce yaptığı herşey benim için tamamdır ama bu nişan asla kabul edilemez diyorsun öylemi...Anlamıyorum bu nasıl bir çalışma ünitesidir ne yakarda böyle sonuçlar ortaya çıkarır...Gerçekten anlamıyorum...