Nilay Yiğit

Kemik taraftar derken. ?

Forumdan her basketbol macımıza gidenleri mi kast ediyorsun.

Onların böyle bisi yaptıgını sanmıyorum.

Aykun Alan' Alıntı:
Macta nilay'in leyhine bagiranlar kemik taraftar gurubuydu.Ne hocaya ne nilaya herhangi bir tepki olmadi.Demekki burada yazilanlar cizilenler etkili ol-ma-mis.

Aykun sanırım maç boyunca bağıran ultrAslan tayfasından bahsediyor.

Düzeltme: Tayfa derken BH, UNI, Hell ve diğerlerini de kastediyorum. :)

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kemik taraftar derken. ?

Aralarinda forumdan kisiler olup olmadigini bilmiyorum fakat sizin daha rahat anlamaniz tribunun tam ortasinda destek veren kemik taraftarlardan bahseditorum ki bu macta 100-150 kadardi ve onlardan hicbir tepki gelmedi aksine destek geldi ki yapilmasi gerekende buydu.

Nilaya tezahurat yapilirken kafami cevirip baktim o gruba ve orada bulunan herkes destek veriyordu.Kimse halinden sikayetci gorunmuyordu.

Belkide buraya yazilanlar yeteri kadar etkili olmadi.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Nilay KIZILOK":lx3q4rz4]Kemik taraftar derken. ?

Aralarinda forumdan kisiler olup olmadigini bilmiyorum fakat sizin daha rahat anlamaniz tribunun tam ortasinda destek veren kemik taraftarlardan bahseditorum ki bu macta 100-150 kadardi ve onlardan hicbir tepki gelmedi aksine destek geldi ki yapilmasi gerekende buydu.

Nilaya tezahurat yapilirken kafami cevirip baktim o gruba ve orada bulunan herkes destek veriyordu.Kimse halinden sikayetci gorunmuyordu.

Belkide buraya yazilanlar yeteri kadar etkili olmadi.[/quote:lx3q4rz4]
bende aralarındaydım ve o ara hiç bişey demedim ne alkışladım nede el salla dedim

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":3formesx]Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Dogrusunu senden duymak isterim merak ettim.[/quote:3formesx]

yapılması gereken buydu gibi bir genelleme yapmanın yanlış olduğunu söylemek için Nietzsche'den yapılmış bir alıntı o sadece.

Doğruluk/ yanlışlık birşey yok yani. Tribünde iki ya da on iki kişi alkışladı diye burada oo hadi olm noldu yazdınız yazdınız millet alkışladı, sesiniz çıkmıyor tarzı yazmanın bir mantığı yok bana göre.

Aykun Alan arkadaşımıza bir uyarıda benden gelsin...Tahrik ediyorsun...Seni uyardım daha önce ancak hala yapıyorsun bunu...Hatasını kabul etti tamam dedim sustum,yeter artık...Dokundurmadan birşeyler sokmaya çalışıyorsun ama senin bildiklerin benim unuttuklarıma yetmez...Bu sefer daha net anlamışsındır umarım...

Aykun Alan' Alıntı:

Belkide buraya yazilanlar yeteri kadar etkili olmadi.

oraya-buraya-şuraya yazılanlar o kadar etkili oldu ki taraftar açılış maçına bile gelmedi. 150 kişinin (güvenlik dahil!) salonda olması sizce bi tepki değil midir?
tepkidir elbet, anlayana...

Aykun,

Ali Abi de demiş; artık yeter. Ne oldu işte bağırdılar falan, hecelemeler.. Burada kimseye birşeyleri dikte etmek için yazmıyor insanlar.Zaten, tepki falan da beklemiyordum ben. Gelip de burada böyle rövanşist yazılar yazıp, cevabını alınca ben iyi niyetliyim rolü oynamandan bıkmaya başladı insanlar. Yapabiliyorsan, çıkıp doğru düzgün savun görüşlerini kimseyi tahrik etmeden. Lütfen.

Seyirci azlıgının tepkiyle falan alakası yok bence.. Kız takımımız her zaman 50 kişiye oynuyor yani...Ben kendimide katıyorum ve bu takımı yeteri kadar desteklemiyoruz.. Üzülüyorum ve utanıyorum..Artık bu Nilay ve Zafer muhabbetlerinden gına geldii..

Sakat sakat katkı yapmaya calısan ısıl'ın cabası için bile bu takım hakkında artık olumsuz ortamlar yaratmaktan vazgecelim...

Tek tek isim vermeden genel bir yorum yapicam.Isteyen alinir isteyen alinmaz umrumda bile degil.Zaten girisim icindeki arkadaslarin sayisi bir elin parmaklarini gecmez.Butun yaz insanlari Zafer hocaya karsi Nilay'a karsi doldurdunuz ve hepinizin beklentisi bu macta taraftar onlari protesto etsin,aleyhte tezahuratlar yapsin,yok salonu terketsindi.Ne oldu bunlarin hicbirisi olmadi,hevesiniz kursaginizda kaldi degilmi.Keske organize olup macta toplu halde aleyhte tezahuratlar yapsaydiniz ne kadar mutlu olurdunuz.Benim laflarim size dokunmus olabilur cunku sizlerde bu saydigim gruba dahilsiniz.Yapmaya calistiklarinizi bu yaz burada okuyunca foruma giresim gelmedi.Simdi buradan tahrik ediyosun,provake ediyosun gibi sacma laflarla kendinizi teselli etmeyin.

Ali Bozgeyik icimden sana ozel birseyler soylemek geldi.Gecen sefer abi dedim alttan aldim ama bu bu ani sadece 1 kez yasarsin."Senin bildiklerin benim unuttuklarima yetmez" lafi bariz ÖZENTi'lik kokuyor.Caglarla araniz pek iyi anlasilan.Burada senin ne bildigini kim biliyorki benden fazla olacaksin.Postlarinda elestri ve fesatliktan baska ne varda biz goremiyouz.Seninle istedigin ortamda istedigin zaman seveseve tartisirim ve emin ol karsimda pekbir sansin olmaz.

Caglar,Emre,Ali Bozgeyik.Bundan sonra icerisinde adim oldugu postlariniza cevap vererek zaman kaybetmeye niyetim yok.Size bu zor ve uzun yolunuzda basarilar dilerim.

Aykun sen amma uzattın ya. Yani laf ettiğin insanların nasıl biri olduğunu bilmiyor olsam sana hak verecem de. Tamam kardeşim bayan basketbolunun gurusu sensin.Bu forumda senden iyi kimse takip etmiyor bu lanet şeyi.Rahatladın mı şimdi ?

Evet,

Kabul ediyorum. Bütün yaz Ali Bozgeyik, Ankara sorumlumuz Çağlar Torun, Emre Doğan, Adana sorumlumuz Erdal İçelli ve ben beraber çalıştık. (Emre Doğan hariç hiçbirini görmüşlüğüm olmadığı gibi, MSN adresleri bile yoktur bende. Bu noktada Emre Doğan koordinasyon görevi üstlendi. Emekleri için teşekkürler.) Gecelerimiz nasıl olur da insanları kışkırtabiliriz diye geçti; ama başarısız olduk. Belki, bu başarısızlığımız insanların uaynmasını sağlar diye umuyoruz. Sen de bunu deşifre ettin üstün zekanla, helal sana.

Bu kadar geyik yeter herhalde. İçeriden birileriyle her iki kelime eden gelip burada bayraktarlık yapmıyor Allah'tan senin gibi.

Su Nilay'in ne cok seveni varmis boyle.Gorse gozleri yasarirdi

Zaten şunu söyleyip, karşısındakilerle dalga geçtiğini zannederken, kendisiyle dalga geçtiğinin farkında olmayan bir insana anlattıklarımız bol gelir, anlayamaz.

Neyse,

Seneye de Pondexter ve Nevriye gelsin de, hepten rahatla sen.