Kupayı kazanmamız için önümüzde hiç bir engel yok sadece efesten çekiniyorum oda gelecekse finalde gelsin.İnşallah İzmir takımımıza uğurlu gelir ve uzun yıllar sonra türkiye kupasını kazanırız
İyi bak foruma[/quote:h8jajflg]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Hüsnücan Ardil":h8jajflg]Eyüp abi ultrAslan.com'a da böyle bir başlık açmanı bekliyorum.
Bu arada Eyüp abiden başka gelecekler var mı İzmir'e.
Dostum gelsen beraber bağırsakÇağlar Şentürk' Alıntı:Sevgili Eyüp,bizim içinde bağır orda güzel kardeşim.
Kupayı alıcaz,Saldır Aslanım...
kupanın kuraları pazartesi saat 11:00'de çekilecekOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:kura yarınkaçta çekilecek
Ha, pardon duyamadım? Ayıp yönetime mi olacak, yoksa sabahını akşamını bu takım için, arma için harcayan taraftara mı olacak? Karşılıksız ve çıkarsız.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:En azından bu sene bir kupa kaldırmadan biterse yönetimimize çok ayıp olacak.
Dostum gelsen beraber bağırsak[/quote:3czdsrn7]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Çağlar Şentürk":3czdsrn7]Sevgili Eyüp,bizim içinde bağır orda güzel kardeşim.
Kupayı alıcaz,Saldır Aslanım...
Ha, pardon duyamadım? Ayıp yönetime mi olacak, yoksa sabahını akşamını bu takım için, arma için harcayan taraftara mı olacak? Karşılıksız ve çıkarsız.[/quote:2wf58dfl]Alison Sudol' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":2wf58dfl]En azından bu sene bir kupa kaldırmadan biterse yönetimimize çok ayıp olacak.
Ksk'den Yeni garaj dolmuşuda stadın yanından geçiyor ona binsemde olur mu?meliH vartal' Alıntı:atatürk stadının hemen yanında. metroya binerseniz halkapınar durağında inin. duağa yakın mesafede.