Hocalığını sorgulayan boş konuşanlar utansın.Her zaman inaniyordum,gelmesi gerektigini soyledim,bugun de ne kadar hakli oldugumu gormekten cok mutluyum..
Umarim boyle devam edersin Hocam..Sen Galatasaray’in gelecegisin.Sana inanmaktan cok mutluyum.
Hocalığını sorgulayan boş konuşanlar utansın.Her zaman inaniyordum,gelmesi gerektigini soyledim,bugun de ne kadar hakli oldugumu gormekten cok mutluyum..
Umarim boyle devam edersin Hocam..Sen Galatasaray’in gelecegisin.Sana inanmaktan cok mutluyum.
Bu kadar erken gitmesine gönlüm razı olmaz. İnşAllah zamanla kendisi de takımda daha iyi olacaktır. Güveniyoruz...
Gomis para Gözdür, kaprislidir tartışırız.
Sene başı Gomis olmasa şuan Galatasarayı evinden izliyordun Okan Buruk.
Allah kimseye yaşadığını yaşatmadan yanina almaz.
Barış Alper önümüzdeki sene sana kaç maç alacak, kurtaricak yada bu sene kalan 7 macta kac mac kurtaricak Görücez.
Sen seni kurtaran adami gerekirse 45dk idare ediceksin Yusuf kayıp Gomisi bitirdin ,Mata sezon başından beri yok,Midtsjo bi var 10 yok,Zainolo hala ortada yok,Yunusa verdigin sanslarin 5 de birini Gomise veremedin.
Senide işler ters giderken oyuncular sattimi keyifle izlicem.
Gomisin yine yaziyorum Profesyonel olarak yaptigi cok yanliş bugun itibari ile Galatasaray Formasini giyimek istemiyorum dediyse yollayin.
Bunu dedirticek kadar insani çileden cikartanada uyari verin Yönetim yoksa Sampiyonluk gider.
Alper sezon Bası Gomis olmasa nasil bu koltukda oturuyor olucakti.18 maçta 16 galibiyet alan hocayı eleştirme haddini kendinde gören taraftara da Galatasaray taraftarı denir. Okan buruk önderliğinde gelen sampiyonluga nasıl sevineceksin acaba volkan? hangi yüzle?
idare etmesi gerekiyormuşSon 6 hafta kala gomis'in bu hadsizliğine saydırmak yerine Okan hocaya suç atıyorsunuz ya, yemin ederim yazık.
Bazi insanlar bazi isimlere karsi takintili oluyor maalesef.Burada da var,her yerde var bu.Adam bir agziyla kus tutmamis ama yaranamiyor yine de.Olsun yaranamasin.Gerek yok zaten.bütün büyük maçları kazanmissin, herkesin içinden geçmişsin. ligde yenmediğin takım kalmamış. yarın bir gün şampiyonluk final maçına kalsa Kadıköy'de aldığın 3-0 sayesinde güle oynaya şampiyonluk kutlayacaksin, bütün bunları topçu kalitesiyle yaptık kesinlikle hocanın faydası yok, 14/14 yapıp rekor kıran hocanın kesinlikle faydası yok.![]()
Bide bunun üstüne bunlarin hepsini dogru dürüst sol bekimiz olmadan yapildiBazi insanlar bazi isimlere karsi takintili oluyor maalesef.Burada da var,her yerde var bu.Adam bir agziyla kus tutmamis ama yaranamiyor yine de.Olsun yaranamasin.Gerek yok zaten.
Yaptiklarini gorebilmek icin cok dar bir acidan falan bakmaya gerek yok.2x2=4 eder kadar basit birsey Okan Buruk’un yaptiklarini gorebilmek.Tek tek yazmissin da zaten.Adi Okanattoni falan olsa oldugundan fazla ovulurdu buna da eminim![]()
Abi zaten takim her ne kadar cok iyi oyuncularla hatta dunya yildizlariyla da kurulu olsa bu takim neredeyse sifirdan bu sezon kuruldu.Kaleciyi saymazsan Nelsson,Kerem ve Boey disinda oynayan oyuncu yok gecen sezondan.Boey’de Florya’da tek basina antrenman yapiyordu sezon basi.Dubois Fiorentina macinda sakatlanmasa Boey’de olmayacakti yani.Bide bunun üstüne bunlarin hepsini dogru dürüst sol bekimiz olmadan yapildi![]()
Evet bide argüman olarak kadro kalitesi diyen var. Aslinda Okan Hoca zor olani basariyor. Bu kadar yüksek egolu futbolcuyu küstürmeden oynatiyor mücadele ettiriyor.Abi zaten takim her ne kadar cok iyi oyuncularla hatta dunya yildizlariyla da kurulu olsa bu takim neredeyse sifirdan bu sezon kuruldu.Kaleciyi saymazsan Nelsson,Kerem ve Boey disinda oynayan oyuncu yok gecen sezondan.Boey’de Florya’da tek basina antrenman yapiyordu sezon basi.Dubois Fiorentina macinda sakatlanmasa Boey’de olmayacakti yani.
Sifirdan takim kurup sampiyon olan kac takim var ulkede ? Aklima gelenler 2011/12 Gs’si ve 2017/18 Gs’si.Ciddi cok buyuk is yapiyor Okan Hoca.Sahip cikmamiz lazim hocamiza.Daha yasi da genc.
Kusen oyuncusu var mi Gomis disinda ? Bugun Gs’nin yedek kulubesindeki her oyuncunun egosu yuksek.Kimi kendini kanitlamis topcu kimisi kendini kanitlamak icin daha da oynamak isteyen topcular.Hepsinden de verim aliyor.Evet bide argüman olarak kadro kalitesi diyen var. Aslinda Okan Hoca zor olani basariyor. Bu kadar yüksek egolu futbolcuyu küstürmeden oynatiyor mücadele ettiriyor.
Yasi yüksek takimin kondisyonu cok iyi takim neredeyse sakatlik vermiyor bu demek antremanlarda cok düzgün yükleme yapiliyor.
Keremin gelisimi ortada, Boeyin gelisimi ortada, Abdülkerim Bardakci Konyadaki performansnin üstüne koydu.
Fenerbahce Deplasmaninda hangi Hoca hem Gomisi, hem Icardiyi yedek birakip forvette Baris Alperle baslayabilir? Ve bu oyuncular Okan Hocaya cok büyük saygi duyuyor ve seviyolar.