Önceki iki sezonda olduğu gibi bu sezonda da kendi hikayesini yazıp üst üste 3. sampiyonlugunu alacak. Hem gvb'yi hem mourinho'yu hemde geceden beri sosyal medyada kendisine mizah adı altında dil uzatan galatasaraylı şaklabanları üst üste koyacak. Hoş, Mayıs ayı geldiğinde en çok bunlar seviniyor. dejavu olmaya başladım, her sene aynı şeyler oluyor ve Mayıs'ta hocanın elinde kupa yükseliyor.
3 yesek de aynı 5 yesek de aynı, valla bana kalsa 1-0 yenilsek de aynı. bu maçın benim için tek olumsuz yanı işyerine gidince benimle billur geçilecek olması, fazlası değil, haybeden süper kupa.
Haftaya lig basliyor, orta saha transferi yapıldı. hoca her sene böyle bir sefer sağlam sıçar, sonrasında hemen reaksiyon gösterir ve takımı toparlar. beklentim bu yönde, Hatay maçı ve akabine UCL maçlarıyla takım kendini bulacak, milli araya kadar namağlup gidecektir.
Resmen totomuz tavanda geziyorduk, hepimizde rehavet vardı. ben artık futbol sarmiyor her sene sampiyon oluyoruz modunda takılıyordum. maçın havasına giremedim bile. sezon başı şöyle sağlam bi tokat yemek uzun vadede epey yarayacak takıma. iyi oldu, erken oldu, sene içinde her 5-0 dendiğinde takım daha çok kamçılanacak. telafisi olmayan bir zamanda tokat yesek daha kötü olurdu. mesela artık futbol sarmiyor bilmem ne diyip havalara girmeyeceğim ben. taraftara da iyi bir kamçı oldu bu maç.