Bayern Münih ve Manchester United karsisinda oynattigi futbolu ne cabuk unuttunuz?
Yillar sonra Sampiyonlar liginde geride beklemeyen ilerde ofansiv futbol oynatan bi Hoca geldi diyorduk.
Nedense iki üc mac kötü oynattigi maclari sayiyorsun ama iyi örnekleri unutuyosun.
Cidden Türkiyede insanlar kötülükten besleniyor insan harcamayi ne cok seviyoruz.
Abi Futbolda geçmiş yok!
Geçmiş varsa Fatih Terim takımın başında olması lazım.
İki üç maç dediğin son dönemdekiler ,Okan Hocanın Elinde ilk Sezon diğer takımlara oranla çok daha kaliteli kadro vardı.
Geçen sezon Kalite seviyesini Fenerbahçe kapadı olanlar ortada.
Bu sene denk gidiyor herkes hemen hemen neden denk gidiyoruz.
Zaha tam 1 senedir katkı alamıyoruz,Sebebi sadece oyuncu olamaz geçen sezon olmadı diyelim,Bu yaz boyunca hayatında gülmediği kadar yüzü gülen Zaha vardı idmanlarda herkesle iletişimi yerinde olan.
Hazırlık Maçlarından Sonra Okan Hoca çok iyiler mutlu ediyor beni diyip,İlk resmi maçta hedef tahtası yapmak olmaz.
Zaha terbiyesizlikmi yaptı,Formaya ,Armaya,Bana ,Teknik Ekibe,Arkadaslarına terbiyesizlik yaptı diceksin Hocam.
Ziyech'i herkes gördü hazırlık maçlarında defansa olan katkısını onada ilk Resmi maçta inceden yedirmek neyin nesi Hocam?
BARIŞ sana sezonu getirmiş,Kerem ile sezon sonu kavga ettin sana asıl terbiyesizliği o yaptı ama ne hikmetse Kerem aktürkoğlundan vazgeçemiyorsun .
Sen Evlatçılık yaparsan kötü sonuçlarda ilk Giden olursun farkına varmalısın Hocam.
Hocanın yanına gerçekten Elit seviye Yardımcı lazım.Konyayı ,Sivası,Antepi yenmek için yardımcıyada gerek yok şu takım ben oynıcam desin teknisiz taktiksiz kazanır .
Avrupada,Derbilerde bize Klübe lazım son 6 aydır malesef herkesden daha formsuz daha kötü bir klübe izliyoruz