Aklımın hayalimin almadığı en büyük şey : Sezon başından beri pırangaya vurup hücreye tıktığın Nellson'ı 89.dakikada neden oyuna alıyorsun ? NEDEN NEDEN NEDEN ????!!!
Okan Buruktan önce Avrupada cok ses getiriyorduk dimi.Kendisinden son dileğimiz; bu sene ligde şampiyon yapması ve öyle ayrılmamız.
Galatasaray’ın en önemli özelliği; kötü zamanlarında bile bir şekilde Avrupada ses getirmesi, başarılı olmasıdır. Uluslararası arenada en başarılı Türk takımı olarak anılmasıdır. Tabiri caizse “winner” ruhudur.
Bunu değiştirmeye, vasata alıştırmaya çalışan kim olursa olsun yollar ayrılır. Burası fb, bjk, Akhisar ya da Başakşehir değildir.
Ya o arkadaşı fazla ciddiye alma hocam, ömrümde bu kadar art niyetli bir insan görmedim epeydir forumda yazmıyordu takım iki sendeleyince hemen ortaya çıktı. Okan hoca iki yıldır rekor üstüne rekor kırıp ligi kaldırınca gözlerinde lig değersizleşti avrupa bir anda kıymete bindi. bu sene şampiyon olunca seneye direkt CL yapıyorsun mesela lig eskiye nazaran 5 kat daha değerli ama bunlar anticilik oynayacak ya ;DOkan Buruktan önce Avrupada cok ses getiriyorduk dimi.
Senin hem ligde hem avrupada ayni anda basarili olabilecek bi sistemin ve kadro genisligin yok.
En son avrupada basarili giderken ligde 13. olduk.
Okan BURUK biraktigi anda iki-üc sene üst üste Fener sampiyonlukularina hazir olun.
haklisin ama dayanamiyorum twitterda cok var bunlardan Okan Hoca istifa diye tag acmislar.Ya o arkadaşı fazla ciddiye alma hocam, ömrümde bu kadar art niyetli bir insan görmedim epeydir forumda yazmıyordu takım iki sendeleyince hemen ortaya çıktı. Okan hoca iki yıldır rekor üstüne rekor kırıp ligi kaldırınca gözlerinde lig değersizleşti avrupa bir anda kıymete bindi. bu sene şampiyon olunca seneye direkt CL yapıyorsun mesela lig eskiye nazaran 5 kat daha değerli ama bunlar anticilik oynayacak ya ;D
Fatih hoca 96-00 dominasyonunun ilk 3 senesi hem Avrupa'da dayak yiyormuş hem de ligdeki derbilerde dayak yiyormuş içerde Trabzon'dan 5 yiyecek kadar büyük dayak hemde. O günlerde bu herif ve türevleri yokmuş allah'tan.
Galatasaray taraftarı pisliktir hocam. Fenerlilerden bile daha iğrençtirler. nankördürler. abartmıyorum, Galatasaray formalı birisini görünce midem bulanıyor artık. gözümün önüne Okaaaan diye bağıran gözlüklü lavuk geliyor, bir anda mide bulanması geliyor. Nankör bunlar, dibin dibini hak ediyorlar, Fenerbahçe şampiyonluğu hak ediyorlar. Uzun süredir görmedikleri için fener şampiyonluğunun ne kadar iğrenç, pislik bir şey olduklarını unutmuşlar.haklisin ama dayanamiyorum twitterda cok var bunlardan Okan Hoca istifa diye tag acmislar.
Okan Hoca gittigi anda iki üc sene kendimize gelemeyiz. Besiktas gibi 6 ayda bir teknik direktör degistirmeye baslariz.
Devre arasinda senin Boey gibi sag bekin satildi yerine Aurier alindi bu adam seni sampiyon yapti.
Zaha, Ziyech gibi adamlari böyle büyük egolari idare etmeyi kolay saniyolar.
Bakalım Erden Timur ve İcardi olmadan TFF ve MHK'ya rağmen bunu yapacak mı?“Okan sadece ligi kazanıyor lig çok kolay abi”
Şu ortamda bunların önünde 2 sene ligi alıp 3. sene şubata 6 puan önde giren adama üstün hizmet madalyası falan verilmeli