OKS-ÖSS

muratçım arkadaşların olayı biraz buyutmusler sanırım.. devam mecburıyetı oldugunu hatırlamıyorum 2. yılım bıttı hıc ıdman mac kacırmadım ve kantın muhabbetlerını de kesınlıkle kacırmadım :) bızım okulda ben zengınım havalarıyla gezmezsen hıc bır hoca sorun cıkarmıyor.. bı de ben bursluyum su anda ortalamam gayet ıyı bı durumda ve ıtıraf edıyorum fınallere ve vızelere sadece son gece sabahlayarak calısıyorum kalabalık bır grupla.. gayet sosyalım, yanı basketbol alıyor tum zamanımı ama yıne de cok rahat oldugunu dusunuyorum.. ama ben ısletmeyım senın arkadaslar muhendıslık okuyor sanırım.. arkadas ısletme tarzı bıseyler dusundugu ıcın bızım okula gel demıstım, staj yok tez yok ooh gel keyfım gel :D

zaten bu ülkede iktisadi ve idari bilimler bitirmekten daha kolay ne var ki :)

gel keyfim gel valla :)

ne varsa mühendisler cekiyo yasık valla..

ceylan#5' Alıntı:
ya murat uzun dönem yapmadı mı askerliği? yoksa uyduruyor muyum?

12 ay Yedek Subay olarak askerliğini yapmıştı.

ultras341' Alıntı:
zaten bu ülkede iktisadi ve idari bilimler bitirmekten daha kolay ne var ki :)

gel keyfim gel valla :)

ne varsa mühendisler cekiyo yasık valla..

İşletme ve İktisatçılar bilimum bankaların bitmek tükenmek bilmeyen sınavlarına girip çıkarlar. İş yelpazesi çok sınırlı.

valla ben fen-mat mezunuydum ama sonradan düşündüm ki bu basketbolu bırakıp tıp ya da mikrobiyoloji falan okursam bütün hayatın boyunca oku-çalış, hiiç çekilmez.. o yuzden turkce-mat gırdım oss'ye. sora seçeneklere baktım, hem basketbol hem okul olsun diye, seçenekler baya daraldı, ya işletme ya iktisat.. e nasılsa okul bitince o işi yapmayacağım, ne gerek var dedim! işletme okuyorum.. iyi de yapmışım, çok keyifli :)

bu arada şiddetle tavsiye etmeyeceğim tek bölüm endüstri müh. yazık o kadar okumaya .. kaç kişi tanıyorsam başka iş yapıyor..

ARdaQue' Alıntı:
İşletme ve İktisatçılar bilimum bankaların bitmek tükenmek bilmeyen sınavlarına girip çıkarlar. İş yelpazesi çok sınırlı.

sanki bu cümlede kendimi gördüm
hergün biyerlerde bi sınavlara girip cıkıp duruyorum
bi sonuc olsa bari ama 1000 kişinin basvurdugu işlere 8-10 kişilik kontenjan acılıo maalesef..

yani muratı mezun etmeyi başarabilen bi üni var mı? ben anlamam askerlikten pek, aydınlatın lütfen beni :) eğer varsa, hangisi? gitmesin kimse oraya, yaramaz valla :hi

Ben 7 üniversite bitirdim saymıyayım şimdi hepsini :D
İktisat bitirdim geçerli 3 üniden birinde hehe.

Evet uzun dönem yaptım ben sana anlatırım askerlik şekillerini cnm.

İşletmeciymiş peh :p

Sen kınasan nolcakki :D

Bana ne teklifler vardı da iktisatçı oldum.Okulda adım altın harflerle yazılmıştır.Ders konularında olmasada :hi

3 Teknik Üniversiteden birinde, aslında en kötüsünde :) en temel ve en zor mühendisliği okuyorum. İddia ediyorum ki TIP hariç memlektteki en zor 5 öblümden birindeyim. Umarım seneye sektirmeden bitirebilecğim.

Yok Yıldız Makine yada Makina o bile kesin değil ama her Üni muhabbeti geçtikçe ABD'ye gitmeyişim gözümün önüne geliyor, biraz da o yüzden ÖSS sonrası arkadaşlara yardım etme isteğindeyim.