OKS-ÖSS

açıkçası ben de okul açısından düşünürsek burs bulabildiğim halde ABD'ye gitmediğim için pişmanım.. imkanı olanın gitmesini tavsiye ederim.. ama ben iyiki kalmışım :)

Ama cidden, ABD'nin en iyi mühendislik okullarından biri de dahil olduğu 6 üniversiteden burs al, sonra da gitme. 3 yıl sonra Google'ın kitabını oku, kuruclarından biri de o okul mezunu olsun, gel de üzülme. Ama artık bu okuldan çıkarmam gerekenleri çıkarmayı öğrendim.

Görün güzel kardeşlerim görün, seçimde danışmayı unutmayın :) ÖSS seçimi yaparken BOdrum'a çabucak dönmek için zamanında çok umursamamıştım insanlarla konuşmayı. GErçi o puanımla hala en iyi sçeimi yaptığmı düşünüyorum. Ama siz siz olun tatil için, kız-erkek arkdaş için üniversite seçimi yapmayın. Adam gibi düşünün, araştırın, sorun-soruşturun, okullara gidin bakın....

ARdaQue' Alıntı:
İşletme ve İktisatçılar bilimum bankaların bitmek tükenmek bilmeyen sınavlarına girip çıkarlar. İş yelpazesi çok sınırlı.

Her seyden önce İşletme bir meslek degil bilimdir, her yöne kayabilen eşi bulunmaz bir bilim ..İster bankacı olursun ,ister mali müsavir olursun, denetci olursun, yatırım danısmanı olursun, ister bir işletmede üretimde, pazarlamada, insan kaynaklarında, satın almada, satışta, muhasebede calısırsın, ister idari yargı hakimi olursun ,o da mı olmadı akademisyen olur okulda kalırsın öğretim görevlisi olursun, o da mı olmuyor kendi iş yerini açar üretir, pazarlar, yönetirsin... Önemli olan hangisini istedigini bilip, zamanında ona yönelik hazırlanman.Okul bittikten sonra hersey icin cok gec oluyor.

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Oben abi , BUrak abi sonucçarı bi yazın ya merak ettik ha...

burak abın coktu resmen coktu tum hayayllerım suya dustu ıstanbul hayallerım suya dustu maca gıtme hayallerım suya dustu resmen vurgun yemıs gıbı hıssedıom kendımı

BuRaKGS' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:

burak abın coktu resmen coktu tum hayayllerım suya dustu ıstanbul hayallerım suya dustu maca gıtme hayallerım suya dustu resmen vurgun yemıs gıbı hıssedıom kendımı
Sağlık olsun Burak abi.2007-2008'de birlikte maça gideriz bu durumda.Sıkma canını.
Saygın abi,Oben abi?

BuRaKGS' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:

sağlık olsun Burak abi. sıkma canını ya. takma kafanada sınavı. inşallah girersin iyi bi yere. hepimiz yanındayız..
bu arada diğer öss'cilerden de haber bekliyoruz..

Durum vasat daha hiçbir şey belli değil ......
Bakalım haftaya kadar bekleyip herşeyin oturmasını bekleceğim...
Herkes için hayırlısı olsun canınızı sıkmaya değmez !!!!

emregs' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:

sağlık olsun Burak abi. sıkma canını ya. takma kafanada sınavı. inşallah girersin iyi bi yere. hepimiz yanındayız..
bu arada diğer öss'cilerden de haber bekliyoruz..
evet burak abi sonuna kadar yanındayız

burakcımm.. ablacımm üzme kendini nolurrr.. hem o telefon nie kapalı.. gelirsem trabzona öldürcem seni...bu arada yaa beraber trabznspr un basket maçlarına gitcezz :).. ben sana kız bulcam.. olumlu yanlarını düşün bea cnm bnm...

burak abi canın sağolsun 3 sene beklersen beni,beraber gireriz sınava
ikimizde istanbul'u kazanırsak maça da gideriz

margo' Alıntı:
burakcımm.. ablacımm üzme kendini nolurrr.. hem o telefon nie kapalı.. gelirsem trabzona öldürcem seni...bu arada yaa beraber trabznspr un basket maçlarına gitcezz :).. ben sana kız bulcam.. olumlu yanlarını düşün bea cnm bnm...

cok saol ablacm bugun nasıl gectı bılmıom bu gece burda kenan dogulu konserı vardı o na fgıderek bıraz kafa dagıtmaya calsıtım onun dısında bunyem yerınde degıl :oops:

bu arada ablacm ben buldum sevgılı :) ucumuz gıderz :) tabi senın ıcın uygunsa o da basketı cok sevıo hatta takımda oynuo :)

Teselli etmeye çalıştığımız her an onlara unutmak istedikleri sınavı hatırlatır. Onun için teselli mesajları biraz anlamsız.

Mesela Burak´a olan sevginizi sınavının nasıl geçtiğini merak ederek değilde kız bularak gösterebilirsiniz margo´nun yaptığı gibi:)

onuryavuz' Alıntı:
Teselli etmeye çalıştığımız her an onlara unutmak istedikleri sınavı hatırlatır. Onun için teselli mesajları biraz anlamsız.

Mesela Burak´a olan sevginizi sınavının nasıl geçtiğini merak ederek değilde kız bularak gösterebilirsiniz margo´nun yaptığı gibi:)

bu fıkır oldukca hosuma gıttı :kop