OKS-ÖSS

onuryavuz' Alıntı:
Teselli etmeye çalıştığımız her an onlara unutmak istedikleri sınavı hatırlatır. Onun için teselli mesajları biraz anlamsız.

Mesela Burak´a olan sevginizi sınavının nasıl geçtiğini merak ederek değilde kız bularak gösterebilirsiniz margo´nun yaptığı gibi:)
Hayır ihtiyacı olsa buluruz da Onur abi adamın sevgililerinin sayısını ben unuttum. :)

koch' Alıntı:
onuryavuz' Alıntı:
Teselli etmeye çalıştığımız her an onlara unutmak istedikleri sınavı hatırlatır. Onun için teselli mesajları biraz anlamsız.

Mesela Burak´a olan sevginizi sınavının nasıl geçtiğini merak ederek değilde kız bularak gösterebilirsiniz margo´nun yaptığı gibi:)
Hayır ihtiyacı olsa buluruz da Onur abi adamın sevgililerinin sayısını ben unuttum. :)

olum zan altında bırakma benı rıca edıom :D ben yenı asklara yelken acmak ıstıom :)

koch' Alıntı:
Yeter abi yeni aşk yeni aşk nereye kadar? :)

asıl bundan sora onemlı yalnızlıgımı kımınle paylasacam :( kımle sureklı telde konusacam :(

bunu forumla yapmak ısterım ama 1700 kısıye ne yetecek kontorum var ne o kadar kısı benı dınlemek ıster :):):)

Oraya geçmek zorunlu gibi cunku bulabildigim tek sözelli a.l orda
Aslında bişiler biliyorum sözelci 2 ögrenci varmıs ortak dersleri tm de kendi derslerini farklı sınıfta isliyolarmıs fln
Ama Atahan sorsan benim oraya misafir ögrenci olarak 1 sene oraya gitme imkanım olabilirmi?

kamil' Alıntı:
onur abi açsana msn i
Ya Yalın sen bu postları attığın zaman ben forumda olmuyorum ki. :)
Arman abi gide gide yakınlaşıyoruz. :) Benim yakın bir arkadaşım orayı tercih etti.Tercih nedenlerini sorup yazabilirim istersen.

margo' Alıntı:
burakcımm.. ablacımm üzme kendini nolurrr.. hem o telefon nie kapalı.. gelirsem trabzona öldürcem seni...bu arada yaa beraber trabznspr un basket maçlarına gitcezz :).. ben sana kız bulcam.. olumlu yanlarını düşün bea cnm bnm...
Bende 2 sene sonra öss den sonra üzülsem bana bulursun artık:)

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
margo' Alıntı:
burakcımm.. ablacımm üzme kendini nolurrr.. hem o telefon nie kapalı.. gelirsem trabzona öldürcem seni...bu arada yaa beraber trabznspr un basket maçlarına gitcezz :).. ben sana kız bulcam.. olumlu yanlarını düşün bea cnm bnm...
nedir bu yaa.. iyiki bi laf attık valla ortaya .. ne diyimm artık.. ben hepinize ablalık yaparımm.. :muhaha :muhaha

margo' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
margo' Alıntı:
nedir bu yaa.. iyiki bi laf attık valla ortaya .. ne diyimm artık.. ben hepinize ablalık yaparımm.. :muhaha :muhaha

:( yok yok yyok o sadece benım ablam

kempes89' Alıntı:
Oraya geçmek zorunlu gibi cunku bulabildigim tek sözelli a.l orda
Aslında bişiler biliyorum sözelci 2 ögrenci varmıs ortak dersleri tm de kendi derslerini farklı sınıfta isliyolarmıs fln
Ama Atahan sorsan benim oraya misafir ögrenci olarak 1 sene oraya gitme imkanım olabilirmi?

tamam sorarım 2 gün içinde

BuRaKGS' Alıntı:
margo' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
margo' Alıntı:

:( yok yok yyok o sadece benım ablam
ablanım tabii..bu sene bizim karşımıza kimse çıkamaz..mutheşem ikili burak&esra