Bastan beri sureci sizlere en dogru sekilde aktarmaya calistim. Gorusulurken adini aciklayamadigim koc ivanovicti. Ivanovicle anlasilamiyinca en iyi secenek olan mahmudiye gidildi. Teklifin detaylarini su mesajimda yazmistim daha yapilmadan
https://gsbasket.org/forum/galatasa.../102737-yeni-koc-kim-olmali-3.html#post727403 Ilk tercih hep mahmudiydi ama onun kabul etmeyip daha fazla sartlar kosmasi seneye 10 milyon butce istemese 3-4 senelik sozlesme istemesi gibi durumlara karsilik once ivanovicle gorusuldu. Biyandanda cakiyla iletisime gecildi. Kulupte ilgili herkes mahmudinin kabul etmeyip cakiyla anlasilacagini dusunuyodu. Mahmudinin 2 senedir bosta olmasi enson dackada trabzona 3-0 yenilip itibar kaybetmesi ve diger koclarla yapilan gorusmelerle sen sadece alternatiflerden birisin mesaji verilip mahmudinin birazda elini zayiflatip kulubun istedigi sartlara yakin sartlarda gelmesi saglandi. Kunter olsa fark yeriz diye maci acmiycaktim ama mahmudinin gelisi cok farkettirdi hepimiz gorduk. Insallah basarili olcak.