Baskana kalsa minimum butceyle dusmeyelim yeter diyebilir ama taraftar tepkisinden cekiniyolar. Futbolda sampiyon oldukca sorun yok diye dusunurken terimle yasanan sorunlar ve uefanin yeniden inceleme karari sonrasi 3e 5e bakmadan taraftarin tepkisini cekebilcek biseye izin vermemek istiyo baskan. O yuzden kocun kalmasi konusunda samimi sekilde istekli. Recevik ve omerler birbirinden farkli dusunuyo. Hersey cok karisik subede bu aralar. Yapilan yalnislari gordukce birbirlerinin yalnis isler yapip istifaya zorlanmasini yada kovulmasini beklediklerini bile dusunuyorum. Son cumlem bilgi degil benim izlenimimdir.Cengiz cin gibi.. Cengiz'e anlatacak bir şey yok. Zira iyi polis kötü polisi oynuyorlar. Bu yapılanların hepsinden haberdar olduğunu hatta kendisinin yaptırdığını düşünüyorum. Her branşta şampiyonluğa oynayacağız diyip sonra da kafasını kuma gömen ölü taklidi yapan bir başkanın samimiyetine inanmam mümkün değil. Önce her branşta şampiyonluğa oynayacağız de sponsor bulacağız de sonra ben basketbol konusunda kimseye bir şey vaadetmedim de. Böyle bir şey yok hiç kusura bakmayacak Mustafa Cengiz.
Başkan sırtını popülist söylemlere dayayarak bir şark kurnazı gibi davranıyor sadece aksine inanmam mümkün değil.
Son düzenleme: