Helal olsun Oktay Hocam. Sana yapılan ahlak dışı davranışlara karşı ne desen yeridir. Tarih boş konuşanları değil, icraat yapanları yazar. Seni bu taraftar asla unutmaz. Yolunun tekrar bizimle birleşmesi dileğiyle.
Abi siz ne içiyorsunuz ya?
Donk'la 2 yıllık değil 1+1 anlaşıldı. Şu 1
Ortada 17 milyon Tl falan yok. 1.8 € alacak bütün masrafları o kadar. Şu 2
Eski yönetim yarım milyon menajer ücreti ödemiş, ev kirası, uçak parası her türlü parayı maddelere eklettirmiş. Şimdi menajer ücreti yok ayrıca o maddeler 1.8 m'nin içinde. Şu 3
Donk bonservisi elinde olduğu için sattığın kadar al olayından etkilenmeyeceğiz. Onun yerine herhangi bir oyuncuyu alsak imza ücreti cart curt ondan daha fazla kazanacak ve sattığın kadar al olayına dahil olduğu için kulüp zararda olacaktı. Şu 4
Ayrıca Donk yarım sezon enfes top oynadı, şampiyonlukta katkısı oldu, uzun yıllardır Türkiye'de ligi tanıyor ve Fatih Hoca istiyorsa sıkıntı yoktur. Şu da 5
Ben su iciyorum ve ne bos konusani ne de bos konusmayi severim. 1+1 = 2 yil yapar, Matematik Hocan yasiyorsa selamlarimi ilet kendisine. 2. ise Tarik Camdal da 5 yil kontrati vardi 1 mac dahi 90 dakika oynamadan catir catir aldi parayi hala da aliyor.
Ryan Donk ile yapilan anlasma uyarinca 1 yili doldurduktan sonra Ryan Donk kendisi cekip gitmedigi surece 1,850 euro seve seve odeyeceksin.
1850 x 2 = 3.7 milyon Euro x 5.5 = 17 trilyon.
Gelelim asil konumuza; Oktay Hocaya yapilan bu terbiyesizligi asla unutmayacagim.
Baskanin bir aciklamasi daha var ki tam komedi, neymis Abdurrahim Albayrakin arasi devletle iyiymis gerekli yardimi alip basketbolu ayaga kaldiracakmisiz minvalinde.
Sevgili arkadaslar sevgili gencler, bu adam Galatasaraya baskan oluyorsa asla umudunuzu yitirmeyin benden birsey olmaz diye!
1+1 = 2 yapar ama baktinmi o arti 1 nezaman devreye giriyor hic söylemiyorsun? cok akillisin
Ryan Donk kendisi cekip gitmedigi sürece 1.8 seve seve ödeyeceksin diyorsun, yalan söyluyorsun ayip oluyo ama.
"2018-2019 futbol sezonunda futbolcu 21 TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında oynar ise sözleşme bir sezon için kendiliğinden uzayacaktır."
Bana aciklarmisin eger 21 mac macta oynamassa Ryan Donkun nasil kalicagini?
Baskani sevmeyebilirsin elestirebilirsin ama eksik,yanlis bilgiler vermek kimsenin faydasina yok.
Ayrica Baskanin bugün basin toplantisi bastan sona dinledim ve böyle bir aciklamasi yok, baska bi yerde acikladiysa linkini atarsan sevinirim
O 21 maci oynamayacagini soylerek sen de pesinen yalan soylemis olmuyormusun ? bir bilinmezlik uzerinden kimseye yalanci diyemezsin ki ! bu adam 2. yilda o 1.85 milyonu cebe indirecek.
Baskani sevmiyorum. Baskan yalancinin aga babasi!
Ha madem toplantiyi dinlemissin. Albayrak ile ilgili soylediklerinden ben onu anladim, senin anladigin sana!
eee sende o 21 maci kesin oynucayagani söyluyorsun ?
Umarim bu yazdiklarinda ciddi degilsindir, ironi yapiyorsundur. Yok öyle degilse gecmis olsun
Donk 21 maç oynarsa eğer demekki iyi oynuyor demektir. Faydalı oluyorsa alacağı parada da sorun yok demektir...
Hala ısrarla futbol örnekleri verenler de kötü niyet arıyorum artık.
Yapilcak sey belli. Tivittirda binlerce takipcisi olan gsbasket gibi sayfalar eyup gibi kisiler organize edecek ve enaz 100 kisilik bir topluluk hocanin evinin onunde pankartlarla tezaratlarla kendisini nekadar cok destekledigini haykircak. Basketbol medyasinada haber verilcek. Hem mahmudinin devam etmesi yonunde algi olusturulcak hem hocanin gonlu alincak hemde yonetim kendisini baski altinda hissetcek. Kulup mahmudinin parasini odiycek mahmudide kulupte caliscak. Galatasarayin lehine olan budur. Bunu baskan yoneticiler purofesyoneller ve hoca halledemiyosa Galatasaray taraftari halletmelidir. Yoksa bu subenin gittigi yol yol degildir.
Onder cicekoglu bana turkce ogretmenligi yapcagina su isi organize etsene. Subenin kaderi yine taraftarin elinde bi onderlik yap. Beni sonra banlarsin.
Oktay hocayı şubede para varken de gördük. Sürekli başkanlarla takışan kendisi. Ünal Aysal tarafından kovulma nedeni malum. Kendini düşünmese Mayıs ayında daha kongre yapılmadan gitmek için hazırlıklarını yapmazdı.Hocam burasi basket forumu, simdi ismini yazmaya gerek yok ama yiginla futbol forumu var, Ben isterim ki avrupada basket kupasi kaldiralim, Mumkunse Euroleauge olsun bu, Futbol takimimiz mi kupa kaldirsin yoksa Basketmi dersen ben basket derim. Kime para aktarilsin dersen ben basket derim. Basketle bu Kulube gonul vermis bir insandan aksini bekleyemezsin ki!
Siz once 2 kelam edinde Hocaya saygisizlik yapildigini kabul edin. 32 yasinda bana gore vasatin ustunde olmayan bir oyuncuya bu paralar yazik gunah. Ben o paralarin 10 da 1 ini baskete aktarilsin istiyorum.
Hocaya saygisizligin krali yapilmistir. Hoca demiski; "Galatasarayli degilim" Bu tur soylemleri mahalle bakkali yapar o da her ortamda degil.
Oktay Hocam yolun acik olsun. Umarim onurlu yonetimlerle calisma firsatin olur.