Kerim abi Fatih terimin kovulma olayı farklı inanılmaz kötü bir dönem geçirmiştik ayrıldık Oktay hoca bir mi şuanda en büyük hayalimizde ilk kez sahneye çıkıyoruz ve Sşena gibi bir ekole yenildik diye bu tür eleştiriler yazık günah .
Bende bu anlayışa karşıyım. Oktay Mahmuti Fatih Terim'den büyük hoca değil. Bu ülkede Fatih Terim takımından kovulmuş acımasızca eleştirilmiş bir hoca. Tabii ki Oktay Mahmuti'de eleştirilecek. Siena maçı için değil ama hedef maçımız olan evimizdeki Unics Kazan maçı için eleştirilecek. O yenilginin baş sorumlusu Oktay Mahmuti'dir.
Oktay Mahmuti'nin geçmişte yaptıkları O'nu eleştirilemez, dokunulamaz kılmaz! Sadece büyük miktarda kredi verir. Yani öyle 3-5 yenilgi ile koltuğu sallanmaz.
Kerim abi Fatih terimin kovulma olayı farklı inanılmaz kötü bir dönem geçirmiştik ayrıldık Oktay hoca bir mi şuanda en büyük hayalimizde ilk kez sahneye çıkıyoruz ve Sşena gibi bir ekole yenildik diye bu tür eleştiriler yazık günah.
Kerim Bey, konu eleştirebilmek ya da eleştirememek değil ki. Konu Siena mağlubiyetinin ardından Mahmuti´nin Euroleague ayarında bir hoca olup olmadığının tartışmaya açılmak istenmesi. Takımın 10´da 10 yaptığı günün ertesinde bile hayret verici iletiler okuyorduk. Gün be gün kendimizi aşmaya devam ediyoruz!
Net karar vermek,daha doğrusu acele karar vermemek için 5 maçtır bekliyorum ve izliyorum Oktay Mahmudi'yi.Kafamdaki soru işareti;acaba Oktay hocanın eurolegaue ayarında bir koç olup olmadığı idi.halihazırda net karar verebilmişte değilim ama bende çok büyük bir hayalkırıklığı yaratmış durumda.
Kazandığımız Prokom maçı da dahil olmak üzere inanılmaz hatalar yapıyor.Tanımasak 2.ligden alelade bir koç yöetiyor sanabilirdik takımı son 4-5 maçtır.Unıcs Kazan maçı ise bu yanlış kenar yönetiminin zirvesi oldu maalesef.40 dakika boyunca doğru 5 i bir türlü sahada yanyana getirememesi,doğru 5 in yanyana denk düştüğü anlarda bunu farkedemeyip gereksiz rotasyon tercihleri,Siena maçında olduğu gibi maçı maçtan önce daha kafasında kaybetmiş olması ve bu halinin takıma yansıması sonucu takımın mücadele bile etmeden 103 sayı yemesi,yine Siena maçındaki anlamsız lakoviç ısrarı ve özellikle 3.periyotta Kazan'ın lakoviçin defosunu farkedip,lakoviç'in tuttuğu sıradan bir oyuncu olan greer ile ısrarla oynayıp oyunun içinde kalmalarına nedense hiçbir şekilde müdahale etmemesi yada edememesi ve maalesef sezon başında takımın bariz olarak ortada olan size,yeterli sertlik ve pota altı zaaflarına rağmen oyuncu tercihlerini bu açıkları kapatmak için değilde iyi yaptığımız saha içi işleri pekiştirmek için kullanması cidden fazlaca göze batmaya başladı artık.
Hala kredisi çok yüksek ama eurolegaue'in tecrübeli koçlarına baktığımız zaman bizim koçun bu bariz hataları can sıkıyor.
Öncelikle geçen yılın yıldızı Tutku en fazla 10 dakika süre alıyor...Görev adamları Haluk, Evren kadroya giremiyor. Caner en fazla 5 dakika...
Sertaç pivot kıtlığında TOFAŞ'a kiralanıyor...
Ümitlerin yıldızı Gökseninin bu sene esamesi bile okumuyor...
Antalya'nın şu anki yıldızı ve TR'nin belki şu anda en kesin Türk şutörü Melih direk gönderiliyor...
Göksenin, Melih, Evren, Shipp varken 2 tane daha "2" numara transfer ediliyor...
Can, Doğukan GS formasını "1" kez bile giyemiyor...
İlkan 2. sene yine kiralanıyor...
Ne ligde ne Euroleague'de Furkan dışında bir tane bile genç oyuncu OYNAMIYOR...(mecburiyetten, Zaza dönsün ve form tutsun, Furkan 5 dakikadan fazla süre alırsa Euroleague'de bir daha yazmam bu foruma)
Erdem Bey Oktay Hoca gençlere önem veriyor diyor...
Geçen sene bambaşkaydı Oktay Hoca, belki özlemim o zamana benim...
Fazla değil 3 yıl sonra Göksenin yetersiz, Furkan kendini geliştirmedi, yerli kalitemiz yok, şunu devşirelim diye ağlarız bu forumda....
Nerede bu gençler o zaman ? Neden Furkan dışındaki hiçbirinin üzerinde GS forması yok ? Neden kadroya giremedikleri için sırasıyla gönderildiler ? Göksenin ise alt yapı oyuncu zorunluluğundan dolayı kadroda mecburen tutuldu ?Evet ya Oktay hoca gençlere sırt cevirdi günü kurtarmaya çalışıyor, doğruya Can Korkmaz'ı bulup ben kazandırmıştım takıma, herkes bu çocuktan bi yol olmayacak derken ısrarla Sertaç'ı ben koydum takıma hemde final serisinde bile, hatta Göksenin'e o kadar teklif varken ben yakınımda tuttum, Zaten Furkan'ı alın alın diye iki senedir ben bi yerimi yırttım, İlkan desen tamamen benim katkılarımla alında Oktay hoca takımda bile değildi o zaman.
Evet kimse eleştirilemez değil ama kimsenin saçma sapan nedenlerle eleştirmesine de burada katlanmak zorunda değiliz.
Nerede bu gençler o zaman ? Neden Furkan dışındaki hiçbirinin üzerinde GS forması yok ? Neden kadroya giremedikleri için sırasıyla gönderildiler ? Göksenin ise alt yapı oyuncu zorunluluğundan dolayı kadroda mecburen tutuldu ?
Öncelikle geçen yılın yıldızı Tutku en fazla 10 dakika süre alıyor...Görev adamları Haluk, Evren kadroya giremiyor. Caner en fazla 5 dakika...
Sertaç pivot kıtlığında TOFAŞ'a kiralanıyor...
Ümitlerin yıldızı Gökseninin bu sene esamesi bile okumuyor...
Antalya'nın şu anki yıldızı ve TR'nin belki şu anda en kesin Türk şutörü Melih direk gönderiliyor...
Göksenin, Melih, Evren, Shipp varken 2 tane daha "2" numara transfer ediliyor...
Can, Doğukan GS formasını "1" kez bile giyemiyor...
İlkan 2. sene yine kiralanıyor...
Ne ligde ne Euroleague'de Furkan dışında bir tane bile genç oyuncu OYNAMIYOR...(mecburiyetten, Zaza dönsün ve form tutsun, Furkan 5 dakikadan fazla süre alırsa Euroleague'de bir daha yazmam bu foruma)
Erdem Bey Oktay Hoca gençlere önem veriyor diyor...
Geçen sene bambaşkaydı Oktay Hoca, belki özlemim o zamana benim...
Fazla değil 3 yıl sonra Göksenin yetersiz, Furkan kendini geliştirmedi, yerli kalitemiz yok, şunu devşirelim diye ağlarız bu forumda....
Emrah bey,
Bu oyuncular oynayıp görece kolay bir maçta kaybetseydik siz eminim "Euroleague'de top 16, ligde şampiyonluk hedefimiz varken bu adamları niye oynatıyorsun Oktay hoca" şeklinde şerzenişte bulunurdunuz. Bir mağlubiyette takımın, hocanın üstüne akbaba gibi çullanmayı ne kadar çok seviyoruz. Skor yorumculuğunuzu bari Oktay hocanın üzerinden yapmayın, verilen emeklere yazık yahu.
Tamam Prokom maçında Kazan maçında Oktay Hocanın ciddi hataları oldu!!! hatta Kazan maçı sırf bu yüzden kaybedildi!!! farz edelim ? Eğer sadece eleştirmek için eleştiri yapılmıyorsa öneri nedir Oktay Hoca ile yolları ayırmak mı ? Oktay Hoca'nın buradaki eleştirler doğrultusunda (gerçi eleştirene göre eleştiri noktaları farkı ama ) Oktay Hoca'nın kendine çeki düzen vermesi !!!!!!!!! yanlışlarından !!!!!!!!! dönmesi mi ? Varılmak istenen nokta nedir sadete gelelim o halde