Basketbolu ne zannediyoruz acaba..Futboldaki gibi gazla haydi aslanımla allah allah nidalarıyla maçlar yada finaller kazanılan bir spormu..
Basketbolda organizasyon ve kadro olarak güçlü olanlar zayıfı yenerler bu kadar basit..Gökhan Taştimur euroleuge nidaları atarken neden bir tarafımızla güldük..Yada Olin Edirne Bize kafa tuttuğunda neden hayalcilikle suçladık..Olin edirne Galatasarayı play oflarda eleriz diyor hayalci Oktay Mahmudi sienayı yenemeyeceğimizi biliyor diye inançsız..
Ve bu adam okadar inançsız kı İSTESEK EUROCUP a KATILIR BU KUPAYI KAZANIRDIK BUNUN YERİNE EUROLEGUE KATILIP ELENMEYİ SEÇTİK diyebilecek kadar inançsız(!)
Ve oktay Mahmuti Galatasarayın büyüklüğünün okadar farkında değil ki (!) GALATASARAY BU SENE BAŞARISIZ OLACAK ÇÜNKÜ AVRUPA KUPASINI KAZANAMAYACAĞIZ diyebiliyor..
O taraftara sormak istiyorum hayatında tek bir sözü ile takımını ve taraftarını bu kadar yücelten bir teknik adamı bırak kendisi babası babasının da babası görmüş mü..Bu bir kaç kelime beni okadar gururlandırdı ki hayatım boyunca bir antrenörün beni böyle gurulandıracak bir cümle kullanmayacağına eminim
Hayatında el görmemiş taraftara ve bu sene görmesede çokda sorun olmayacak bir ortamda sanki zorla maç izlettiriyor..Bu uğurda alt kupada daha da başarılı olacakken sienadan fark yeme uğruna el e katılıyor birde inançsız oluyor..Oha beyler artık..en abiyane ifadeyle..
Hangi yerli oyunculara sırt çevirmiş çok merak ediyorum gerçekten..Tutku meselesiyse geçen maç inanılmaz kötü bir günündeydi..peşpeşe iki hücumda yaptığı top kayıplarıyla rakip fast breakten sayılar bulup farkı kapadı..ve hocada Tutkuyu kenara aldı..acaip olan şey ne..Kötü oynadığı maçta dinlendirildi diye küstüğünümü sanıyorsunuz Tutkunun..Bunlar zaten lise oyuncusu..Tutku zaten abisi gibi sevmez Oktay Mahmudiyi..Takımda yerli oyuncuların röportajlarına bakın okuyun dinleyin kimse koç antrenör demiyor hepsi OKTAY ABİ diyor..Budamı sizin us unuzda birşeyler uyandırmıyor
Yine Tutku demişken siena maçında evladın olsa oynatmazsın Tutkuyu okadar kötü bir günündeyken Yine Oktay Mahmudi gereğinden fazla oynatıyor Tutkuyu..
Gençlere sırt dönmek derken...Bunada çok güldüm..El de mücade eden bir takımın 5 numarası 20 yaşındaki Furkan Aldemir..
Demekki siena maçına Furkan Sertaç Göksenin can ve Melih beşiyle çıkmamız gerekiyordu..Gençlere önem vereceğiz ya..O maçtan sonra heralde beşinide bir daha basketbol topuna el sürmezlerdi..
Şunu anlamıyor bizim ulemalar..Oktay Hoca takımı 1 numaralarla doldurmadı..Sistemi gereği 2 oyun kurucuyla oynuyor yedekleriyle beraber..Yine o taraftarlara sormak istiyorum hangi takım galatasaray kadar asist yapıyor bir maçta..? Tamam evet tek oyun kurucuylada oynarsın..ama Koç böyle istiyor bu sistemle geçen senenin finalisti bu sistemle el e girdi bu sistemlede devam edecek ..Futboldaki gibi kolay değildir sistemi eleştirmek kahve ağzıyla ya bu hoca bilmiyor 3-5-2 değil 4-4-2 oynar bu takım der gibi olmuyor basketbolda işte bu takım tek guard oynar 3 uzun oynar vs..
ve ilginçtir Oktay hoca takımı oyun kurucularla doldurdu diye eleştirenler yazın Türk milli takımında da Orhun eneyi takımda oyun kurucu az diye eleştirenlerdi
Ha birde Ergin Ataman karşılaştırması var ..futbolda Fatih Terimle Hikmet Karamanı kıyaslarsan Basketbolda da Oktay Mahmudi ile Ergin Atamanı kıyaslarsın..Allah muhafaza Karşıyaka maçı sırasında lokavt sonuçlansa devre arasında Beşiktaş 3.periyoda çıkarcak oyuncu bulamayacaktı..Oda ergin ataman farkı olsun okadar
Kusura bakmasın kimse biraz uzun oldu ama insan doluyor..şaka gibi..Oktay hoca 10 da 10 18 de 18 yada bimiyorum kaçsa..sorun yok..Ceyhun Hocayı eleştirelim..Sonra Oktay Hoca tökezliyor Ceyhun hoca önüne geleni +100 lüyor..Ceyhun Hocayı unuttuk şimdide Oktay Hoca..
GERÇEKTEN SAĞDUYULU ELEŞTİRİLERİ DİNLEMEYİ OKUMAYI HERKESTEN ÇOK İSTİYORUM ama SAÇMALANMADANN. KİŞİSEL DEĞİL TEKNİK BİLGİLERİYLE..