Olası Play-Off Eşleşmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,

Bundan sonra sıralamanın çok değişmeyeceğini düşünürsek,

Kimlerle eşleşiriz?

Sıralama büyük ihtimalle böyle olacak.

4t38j.png

Öncelikle 1 ve 2 olma dışında bir ihtimalimiz kalmadığı için ona göre analiz yapalım.

1. olduğumuz takdirde 1-8 / 4-5 eşleşmesi olacak burada GS - Aliağa / BJK - FBÜ eşleşmeleri finale gideceğimiz bir yol 2. olduğumuz taktirde 2-7 / 3-6 eşleşmesinden GS - Tofaş / Efes - Karşıyaka gibi gözüküyor. 2. Yol sanki 1. yola göre daha avantajlı görülüyor final için finale kadar herkese ev sahibi avantajıyla çıkarız finalde de banvite denk gelirsek saha avantajı olmamasına razıyım ben. Zira daha yüksek ihtimal olan 1. yolda ise yarı final çok çetin geçecek FB/BJK eşleşmesinin galibinde finalden daha çok zorlanırız gibi geliyor. Ama hangi yol olursa olsun bu sene tek yol şampiyonluk...

Burak Abi eğer 2. olursak çeyrek finalde Aliağa gelir. Tabi Tofaş'ın Fener'e yenileceğini varsayarsak. Yani daha iyi bir eşleşme olur.

Eren son maçta Aliağa yenilirsek 2. oluruz. Çeyrek finalde Aliağa nın gelmesini istiyosan biz yenelim 1. olalım onlarda 8. olsun...

43 yıl sonra gelecek liderlik ve her takıma karşı saha avantajı benim için her şeyden değerlidir.

Tofaş, Fenerbahçe, Efes, Banvit ve Beşiktaş fark etmez, hepsini evimizde yener şampiyon oluruz. Bu kadar basit. İkincilikte gözüm yok açıkçası.

Bazı çevrelerde Beşiktaş-Fenerbahçe ikilisinden kaçmak için 2. olalım sözleri dolaşıyor. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Beşiktaş'ı fazla gözünde büyütmesin kimse Abdi İpekçi'de maç kazanamazlar bize karşı. Fenerbahçe'ye hiç değinmiyorum. Deplasmanda dahi maç vermeyiz onlara kolay kolay. Sadece sağlam olarak girelim play offlara yeter. Ben Tofaş'ın Fenerbahçe'yi yeneceğini düşünüyorum son hafta. Bizde Aliağa'yı yenersek ilk turda Aliağa'yla karşılaşırız. Zira Tofaş ters gelebilecek sorun yaratabilecek bir takım. Yine geçeriz ama yıpranmadan yarı finale gelmek önemli. Yarı Finalde ise Bjk-Fb eşleşmesinden kim gelirse gelsin yıpranarak gelecektir. Tabi Beşiktaş'a göre Fenerbahçe'yi daha çok isterim. İnşallah yarı finalde bi kazaya uğramazsak finalde ise ben Banvit'le eşleşeceğimi düşünüyorum. Efes çok dağınık oynuyor son zamanlarda elbette potansiyelleri var ama Kerem Tunçeri'nin eline bakıyorlar. Banvit ise düzenli oynayan bi takım. Banvit daha şanslı gibi.

Saha avantajı olduğu sürece bizi eleyecek takım yok bu ligde!

Bizim ve diğer 2 takım çok kolay çıkacaktır yarı finale ama Beşiktaş ve Fenerbahçe eşlesmesi uzun sürer ve bence 3 maçta biter ( 2 olan kazanıyor) ben Beşiktaş çıkacağını düsünüyorum ve istiyorum.Beşiktaşın çok dar rotasyonu var bu onlara problem yaşatır gibi geliyor.Yarı finalde de tahmini 3.1 geçer ve banvitle final oynarız gibi hissediyorum .Finalde ise zorda olsa neden bir süpürme olmasın diye düşünüyorum .Umarın o kupa kaptan Haluk un elinde havaya kalkar işte o gün bizim için bayram olur.

Sıralamada yanlışlık var, Aliağa 2 maçta da Tofaş'ı yendi, aynı galibiyet sayısında bitirirlerse(ki Aliağa bizle, Tofaş da Fenerbahçe'yle oynuyor büyük ihtimalle aynı galibiyet sayısında bitirecekler) Aliağa Tofaş'ın üstünde yer alacak.

açıkçası beşiktaşla karşılaşmak istemiyorum zira atamanın takımı bize karşı farklı bir motivasyonla çıkıyor...hayır olası bir sürprizde başlayacak herkes yok bonsu bizde olsaydı yok andric adam degil,havkins gibi 3numaramız yok vs...
futbolda 1-1'e yetinmedik eyvallah büyük teknik adamsın fatih hoca ama sonuçta büyüklüge puan verilmiyor kendimizi kandırmayalım...maçın başından beri son toplardaki şansızlıgımızı görüyor idiysek 1-1den sonra topu ayagımızda tutabilirdik zira fenerin gelmeye mecali yoktu...
aynı durumda şuan sıralama için geçerli...2. bitirmek şu durumda daha avantajlı görünüyor ve bunu kullanabilmeliyiz...zafere giden yolda salt gururdan ziyade dogru hamleleri yapmak önemlidir...

Mantıklı olmak gerekir finaldeki yorgunluk kaç maç yaptıkları falan da önemli olacak yani ama biz nasıl olsa yeniceğiz hepsini . İnşallah o kupayı alıcağız bu sene ...

Elalemin diline düşmeye lüzum yok. Bu takım tepedeki bütün takımları yendi evinde, Efes'i de deplasmanda devirdi. Yarın öbür gün elalemin diline düşmek istemiyorum, takımım noktayı koyacaksa lige onuruyla nokta koysun.. Benim 1. olduğumuz takdirde şampiyonluğa inancım tam, bu takım içeride maç vermez.. Gururdur doğru hamledir falan bir kenara bırakın, Galatasaray'ız biz..

Ben kim gelirse gelsin fark etmez diyorum. Ama ozellikle yarı finalde fb eşleşmesinde seyirciyi tahrik etmeleri sonucu saha cezası alma ihtimalimiz yüksek olduğundan final maçlarında b u durumdan zarar görmemizden endişe ediyorum

Son maçlarda biraz zorlansak da, bu hafta sonu Aliağa'yı yenip ligi lider bitiririz. Saha avantajını elde ettikten sonra şampiyonluk hiç uzak değil.

Evimizde kolay kolay maç kaybetmeyiz. Play-off'larda daha ciddi, kendimiz gibi oynayıp mutlu sona ulaşan taraf olacağız.

2. olmakta nereden çıktı? Tabiki de 1. bitirelim. Bjk veya Fenere karşı çok daha hırslı oynarız. Hem bize en ters gelen takım bence Efes.

Elalemin diline düşmeye lüzum yok. Bu takım tepedeki bütün takımları yendi evinde, Efes'i de deplasmanda devirdi. Yarın öbür gün elalemin diline düşmek istemiyorum, takımım noktayı koyacaksa lige onuruyla nokta koysun.. Benim 1. olduğumuz takdirde şampiyonluğa inancım tam, bu takım içeride maç vermez.. Gururdur doğru hamledir falan bir kenara bırakın, Galatasaray'ız biz..

dün gece de bu mantıkla yenildik zaten...hatta dün gece elalemin diline düştük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...