Bu ligde artık herkes kabullenmeli ligde ilk 3 belli diqerleri arasındada en iyi takım Galatasaray..İyiki Oyak'a bi yenildik sanki diqer takımların bizden yukarı bi tarafları var.. Olsaydı ztn onlar bizim üstümüzde olurlardı.
tabiki takımın en üstlerde olmasını istioruz ama 4.lüğü nie bu kadar küçümsüyoruz anlamadım ilk 3 takımın kadrosu bizden ne kadar üstün herkes görüyo(graves ve brown sonradan geldi bide)ilk 3 takımın altında bjk var banvit ted koleji var bunlar kötü takım mı bjk 2 yıl önce şampiyon oluyodu bizde küme düşüyoduk.Ali Keskin' Alıntı:Şu 4.lüğe aramızda sevinebilen var mıdır acaba?
Benim içime sinmedi, sinmeyecek de.
inşallah dediğin gibi takım maça asılmamıştır en azından böyle olmasını istiorum ama brown konusunda nie öle düşünüyosun anlamadım iyi oynamaya başlamıştı takıma çok yararlı olacak gibi duruyo.Mert G.' Alıntı:Play-off için umudu olanlar hiç dertlenmesin. Takım bugün maçı pek takmadı. Burak, Murat, Fatih filan uzun süre kenarda oturdu. Tufan hiç oynamadı. Maçın büyük bir bölümü sadece altı oyuncu sayı attı. Sonlarda Murat eklendi sanırım o altılıya.
Brown ne işe yarar??
Şahsen Telekom maçında 15-20 sayı geriden gelen takımı düşününce baya bir gaza geliyorum. Hele bir BJK'yi geçelim de ...
BJK kazansaydı saha avantajını kaybedecektik.Niye asılmamış olsunlar ki?Cem YILMAZ' Alıntı:ya arkadaşlar takımımızın bu maça asıldığına ihtimal veriyor musunuz? şahsen ben vermiyorum ve bu takımı play-offlarda görün diyorum.brown'un 10 sayı atması bende bir ışık uyandırdı
şahsen bugünkü telekom-ülker maçını telekom kazanmış ve efes lider bitirmiş olsaydı ben final şansımızın çok olduğuna inanırdım ancak ülker birinci oldu ve üstümüze düşen vazife onları en azından 1 maçta olsa yenmemiz
geçen sezon 8. olup ülkere yenilmiştik bu sezon hem 4. olduk hemde beşiktaşla eşleşip saha avantajını yakaladık yarı finale önümüz acıkOğuzhan Parlak' Alıntı:Gecen sezon galibiyetlerimiz 16 maglubiyetlerimiz 14'tü yani 46 puanla tamamlamistik.
Bu sezon kadromuzun cok daha iyi olmasina ragmen 18 galibiyet 12 maglubiyet yani 48 puanla tamamladik.