Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce Türkiyede oynamış o kadar alternatif varken tahmin etmek zor
Rimantas Seibutis-Carlos Arroyo-Marcelus Kemp-Tarance Kinsey-James White-Bootsy Thornton aklıma ilk gelenler olsalarda çoğunun gelmesini istemeyiz.Murat Özyer oldukça ucu açık bir tüyo vermiş.
valla arkadaşlar
arroyo nun olduğu yerde seibutis ve kemp i anmak bile bana garip geliyor....
arroyo nun neler yaptığı ortada
eğer ismi geçen oyuncular bunlarsa kesinle ARROYO
Kim gelirse gelsin sahada 40 dakika 1 tane bile hucum varyasyonu olmadan kaos basketbolu oynayan bir takım varken kim gelirse bir şey ifade etmez. Mümkünse "Sistem" transfer edelim.
Bu şube ne zaman önemsenecek ? merak ediyorum. Yemin ederim ki yönetim kurulunun maçlardan filan haberi yoktur. Sanki Galatasaray Spor Kulübü futbol takımından ibaret...
Kim gelirse gelsin sahada 40 dakika 1 tane bile hucum varyasyonu olmadan kaos basketbolu oynayan bir takım varken kim gelirse bir şey ifade etmez. Mümkünse "Sistem" transfer edelim.
Alper bey dikkat edin yakında murat özyer ergin ataman savaşı duyabiliriz bu akşam bazı görünütler daha doğrusu murat özyerin takımı eleştirmesi hiç hoşuma gitmedi hemde hiççç.
Ayrıca transferleri murat özyerin geciktirmediği ne malum hoca listemi vereli 2 hafta oldu dedi.
Bu akşamdan sonra ben de Arroyo'nun gelmesinden yanayım. Ama hala şutör transferine de çok acil ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Lakovic Siena'ya gitsin, Arroyo + şutör gelsin. Domercant'ın sözleşmesi de feshedilmeli. (Gelecek sezon Domercant'ın sağlam döneceğine inancım tam, o bakımdan kesinlikle ipleri koparmamalıyız, durumu izah etmek lazım ona da.)
öncelikli sorun 2-3 numara beyler sonra Arroyo gelecekse gelsin. Elimizde 2 tane 2 numara oyuncumuz vardı ikisi de sakatlandı siz hala Arroyo diyorsunuz öncelikli eksiğimiz sakatlıklardan sonra değişti malesef.
Sadece transfer hakkında yazılar girelim lütfen. Bu kaçıncı uyarı bilmiyorum ama hala kıyasa girenler devam ediyor, yönetici kişilerin de insan olduğunu, onların da bir sabırlarının olduğunu belirtmekte fayda var.