KİRK PENNEY varken burnumuzun dibinde ne gerek var başka adama...
Biz jamontu beğenmiyoruz ama jamon da yokları oynuyor. Hücumda 4 kisi oluyorlar adeta. Gecen görünce sok oldum; jamonun tbl 3luk istatistiği 1/5..
Çok arıyor Galatasaray'ı ve Galatasaray günlerini. Buna eminim.
Gecen sene hines ya da jamont gelsin diye istemiştim, penetresi olan, kuvvetli ve iyi savunmacılar diye. Biraz daha sabırlı olmakta fayda var
Jamont kadar güçlü fiziği olmayabilir ama orta mesafesi iyidir. Ayrıca bir ''t''si fazla olan Gordon'dan daha iyi oyun kuruyor. Penetresi de iyi. Hadi onu geçtim geçen seneki gibi yüreğiyle oynamaya devam edecekti.
Sayın kardeşler kaç aydır merakla bekliyorum her şeyi yazdınız, bu sigorta mevzusuna (bilmeyenler olabilir dünyada her şey sigortalanıyor.Mesela ithalatçı firmalar için dövizin anormal artma riski veya bir modelin memesi bile) hiç kimse girmedi. 2 oyuncumuz sakatlandı, sezonu kapattı. Koçumuz kaç hafta bütçemizi açtık ama rotasyonuz eksik, transfere ihtiyacımız var diye kan ağladı. Birde koçumuz kupaları alacağız demekten korkmayan, kendisinide artı sorumluluk altına sokan Ergin Ataman. Avrupada rakiplerimizin bütçelerini bilmiyorum ama şikeciler ile Efesin bütçeleri bizi katlayacak kadar fazla. Yani eksildik ama biz rakiplerimizden zaten çok harcamıştıkta diyemiyoruz. 5 kişi sakatlansa ne olacak. Sezona başlamadan havlumu atacağız. Yada 10 lira ayırdığımız yere 20 liramı harcayacağız. Milyar dolarlık iş adamları, Galatasarayı dünyanın sürekli en önemli 10 kulübü arasında tutacağız diyen yöneticilerimiz bizi böylemi büyütecekler, geliştirecekler. Galatasaray spor kulübünün hedefleri, başarıları şansa, kadere bırakılabilirmi?