420 bin dolar verdi Galatasaray Arroyo icin Beşiktaş'a.
@altunterim
@altunterim
""""Selamlar. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki başından beri Carlos Arroyo transferine karşıyım. Gelmeden de tavrım buydu, geldikten sonrada tavrımda bir değişiklik olmayacak.
Herkesin kendine göre belli olan etik değerleri vardır bu hayatta ve bazı insanlar konu ne olursa olsun bu değerlerden vazgeçmezler. Ergin Ataman'ı sevmediğim gerçeğini hiç saklamadım. Bu meselenin de kesinlikle Ergin Ataman yada X hocanın ismiyle alakası yoktur. Üzülerek görüyorum ki Arroyo transferi ile birlikte geçen sene ki rakibimizin ilk 5'inde bulunan 3 oyuncuyu, koçunu ve 2 yardımcı hocayı transfer ederek,bazılarınız için değildir kesinlikle fakat benim etik değerlerimi tamamen çiğneyen bir transfer politikası uygulamıştır. Ben hiç bir zaman başarıya giden yolda herşey mübah anlayışına sahip olmadım, olamam da. Diğer kulüplerin ne yaptıkları hiç umrumda değil. Ben kendi kulübüme bakarım.
Sonuç olarak bu arma sevgisinin yüreğimdeki yeri ayrı fakat bu zihniyet Galatasaray'dan uzaklaşana kadar maçları izlememe, salona gitmeme ve takım hakkında yorum yapmama kararı almış bulunmaktayım an itibariyle. Zaten yazdıklarımdan rahatsız olan bir çok arkadaş vardı o yüzden üzülen olacağını sanmıyorum, bir süre okumak daha iyi gelecek sanırım. Görüşmek üzere.""""
Bir defa daha yazma zorunluluğu doğdu bana. Hayretler içerisindeyim. Ve fazlasıyla üzüldüm. Yukarıdaki yazıyı elinizi vicdanınıza koyarak okuyun lütfen. Nerede Oktay Mahmuti ismi var? Nerede Oktay hoca ile Ergin hocayı kıyaslamışım? Nerede hakaret var? Ben bunları yapmışım da görmüyor muyum yoksa? Yada bazı arkadaşların bu kadar mı gözü döndü , saygısızlığı bu kadar mı hayat tarzı haline getirdiniz?
Lafım Metehan kardeşime. Kardeşim diyorum çünkü Galatasaray taraftarı ve düşünceler farklı olsa da değerli benim için. O bana abi demese de...
Lafım Kenan Can Sarıoğlu'na. Nerede Mahmutisporlu kardeşim?
Aynı şekilde Burak Gül'e.
Ahmet Mümtaz Kasapoğlu abi. Elin vicdanında okur musun üstte yazdıklarımı?
Atilla Özan bey. Size laf bile söylemem. Siz Ergin Ataman yazarken besmele çekin diyebilecek kadar farklısınız.
Yukarıda yazdığım yazı kimseyi kışkırtma yazısı değildir. Aksine diğer takımların yaptıkları beni bağlamaz diyerek kendi duruşumu, kendi düşüncemi kimseye empoze etmeden belirtme yazısıdır.
Bir defa demiştim son kes tekrarlıyorum. Malesef günümüz Türkiye'sin de mahalle baskısı adıyla anılan saldırı kültürü tamamen moda oldu. Ne diyebilirim ki... Yazık!!!
Domercant erken donerse mutluluktan aglarim.Gerçekten geldiyse ve gerçekten Domercant play-off'larda dönecekse çok ama çok güzel haber...