Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman açıklamalarda bulunmuş.

- Arroyo’yu çok iyi gördüm. Geçen yıl Beşiktaş’a geldiği duruma göre daha iyi durumda. Geçen yıl çok uzun süre oynamamıştı. NBA’de Boston ile 10 dakika ortalamaları vardı. NBA’de daha yavaş bir basketbol oynandığı için buraya geldiğinde fizik olarak hazır değildi. Ama bu yıl hem ligdeki play-off maçları hem de Porto Riko Milli Takımı ile çıktığı karşılaşmalar nedeniyle daha iyi durumda geldi. 3-4 ay oynamamasına rağmen kendini hazır tutmuş.

- Arroyo yüzde 100 hazır değil. Ama yüzde 80′lerinde olduğunu söyleyebilirim. Hacettepe Üniversitesi ve Unics Kazan maçlarında sahada olacak. Gelir gelmez uyum sağladı. Sistemimizi biliyor. Çabuk bir şekilde kaynaştı.

- Eğer Arroyo’yu alamasaydık o zaman bu bölgeye Olin Edirne’den ayrılan Mehmet Yağmur’u alıp yabancı tercihimizi forvetten yana kullanabilirdik. Ama Carlos Arroyo’yu aldıktan sonra böyle bir düşüncemiz kalmadı. Domercant’ın yerini Arroyo ile doldurduk. Göksenin’in yerini dolduracak kalitede boşta bir Türk oyuncusu olmadığı için bu bölgeye takviye düşünmüyoruz.

- Bir yabancı hakkımız daha var. Rakiplerimiz. Efes, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş 6 yabancı ile oynuyor. Bizim 5 yabancımız var. İleriki günlerde belki bir yabancı oyuncu takviyesi daha yapabiliriz. İhtiyaç ortaya çıkarsa ve böyle bir transfere gerek duyarsak böyle bir hamle yapabiliriz. Ancak şu an net bir düşüncemiz yok.

* Basketdergisi.com özel haberidir.

ERGİN ATAMAN: Arroyo’yu çok iyi gördüm. Geçen yıl Beşiktaş’a geldiği duruma göre daha iyi durumda geldi. Yüzde 100 hazır değil. Ama yüzde 80′lerinde olduğunu söyleyebilirim. Hacettepe Üni. ve Unics Kazan maçlarında sahada olacak. Eğer Arroyo’yu alamasaydık o zaman Edirne’den ayrılan Mehmet Yağmur’u alıp yabancı tercihimizi forvetten yana kullanabilirdik. Ama Arroyo’yu aldıktan sonra böyle bir düşüncemiz kalmadı. Boşta Göksenin'in boşluğunu dolduracak kalitede bir yerli yok. Bir yabancı hakkımız daha var. Rakiplerimiz. Efes, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş 6 yabancı ile oynuyor. Bizim 5 yabancımız var. İleriki günlerde belki bir yabancı oyuncu takviyesi daha yapabiliriz.

Lakoviç giderse bir forvet alınacak o zaman çok güzel sevindim.

Oh, Mehmet Yağmur'dan kurtulduk. Hiç sevmiyordum o adamı, özel bi nefretim vardı resmen.

Arroyo maça çıkacak, resmi siteden daha açıklama yok!!!

4 numara transferi için sezon başı ön protol imzaladığımız Bradley Buckman ile anlaşabiliriz. Bence şutör eksikliğimz var ama neden 4 numara transferi yapıyoruz ? Buckman maliyeti tabi çok çok makuldur belirtmek gerekir.

Bobby Brown'u nasıl buldu bu Siena ?

4 numara transferi için sezon başı ön protol imzaladığımız Bradley Buckman ile anlaşabiliriz. Bence şutör eksikliğimz var ama neden 4 numara transferi yapıyoruz ? Buckman maliyeti tabi çok çok makuldur belirtmek gerekir.

Bildiğim kadarıyla 4 numara değil 3 numara düşünülüyor. Ergin Hoca, Hawkins'i daha çok 2 de kullanacak o transfer yapılırsa. Nitekim Hawkins 2 numarada rakiplerine çok üstünlük sağlıyor.

Umarım vakit geçirmeden böyle bir transfer yapılır da şöyle rahat rahat maçlar izleriz ağız tadıyla

eyüp abinin subeden aldıgı bilgilere gore gündemde

R.Hendrix, Bonsu ve 2 isim daha var son 2 ismi öğrenemedim.
ama onlarda ulkemizde forma giyen oyuncular olabilir ne biliyim sen basında ilgilendigimiz buckman mesela

Malik Hairston zu Galatasaray diyorlar.

Milona El'de erken havlu atınca bırakma kararı almış diyorlar.

Bu arada Hendrix tekrar Maccabi'ye dönebilir.

bonsu :D komple beşiktaşı alsak indirim yaparlardı heralde :D bonsu gelirse şayet öyle bişey olursa bu takım bu sene 3 kupayı da alır. pota altının canavar gücü bonsu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...