Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaylar 3 numara için Schilb, Wright ve Hairston

Pota altı için; Bonsu ve Hendrix

Hendix muhtemelen Maccabi ile anlaşacak. Sn. Özyer Domercant'in playoff'lara yetişeceğini söylemişti. ( Beklediğim gibi). Eğer Domercant dönerse kısa yabancılarımız; Arroyo, Gordon, Hawkins Domercant ve XXX olacak. Bir şişkinlik meydana gelecek. Bu durumu göz önüne alırsak Bonsu 'nun geleceğini düşünmekteyim. Geçen sene Beşiktaş'ta 350 bin civarı bir paraya oynuyordu biz de 400-500 bin arası paraya oynar. Bana göre Ndong'a pota altında daha bitirici çok sık görmediğimiz post oyunlarını onunla görebiliriz. Peki Bonsu transferi için bonservis ödeyecekmiyiz ?

Hendix muhtemelen Maccabi ile anlaşacak. Sn. Özyer Domercant'in playoff'lara yetişeceğini söylemişti. (

Hakkı merhaba. Yazdığın isimler kendi tahminin mi yoksa ilgileniyor muymuşuz?

Bu arada sadece yetişme ihtimali varmış Domercant'ın. Kesin yetişecek diye bir durum yok twitterda sorulan sorudan anladığım kadarıyla.

edit: Çağlar Torun da yazdı Bonsu'yu. Sanırım kesinlikle ilgileniyoruz diyebiliriz.

M. Hairston gelmesi demek bu takımın gözü kapalı şampiyon olması demektir. Arroyo-Hawkins-Hairston üçlüsünü durduracak takım TR de değil Avrupada bir kaç tane.
Keşke nasıl sevinirdim

Hakkı merhaba. Yazdığın isimler kendi tahminin mi yoksa ilgileniyor muymuşuz?

Bu arada sadece yetişme ihtimali varmış Domercant'ın. Kesin yetişecek diye bir durum yok twitterda sorulan sorudan anladığım kadarıyla.

edit: Çağlar Torun da yazdı Bonsu'yu. Sanırım kesinlikle ilgileniyoruz diyebiliriz.

Evet Semih ilgilendiğimiz isimler. Malik Hairston ismini dün sabah yazmıştım. 2 sayfa önce. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Milano bırakacakmış diyorlar. Schilb ve Wright ismi daha önce de geçti. Wright'ı sn. Ataman veto etti. Hendrix muhtemelen Maccabiye gidecek gibi.

Domercant içinse playoff'lara yetişeceğini düşünüyordum hiç değilse bile yarı final ve final maçlarına yetişeceğini düşünüyorum. Bir arkadaşım Jaka ile Domercant'ı bir alışveriş merkezinde görmüşler fotoğraf çekinmişler. Domercant'e sakatlığınının ne zaman iyileşeceğini sormuşlar. Domercant 4 ay demiş. Ben yetişeceğini düşünüyorum.

Mesajımın tamamı çıkmamış;

Hendix muhtemelen Maccabi ile anlaşacak. Sn. Özyer Domercant'in playoff'lara yetişeceğini söylemişti. ( Beklediğim gibi). Eğer Domercant dönerse kısa yabancılarımız; Arroyo, Gordon, Hawkins Domercant ve XXX olacak. Bir şişkinlik meydana gelecek. Bu durumu göz önüne alırsak Bonsu 'nun geleceğini düşünmekteyim. Geçen sene Beşiktaş'ta 350 bin civarı bir paraya oynuyordu biz de 400-500 bin arası paraya oynar. Bana göre Ndong'dan pota altında daha bitirici çok sık görmediğimiz post oyunlarını onunla görebiliriz. Peki Bonsu transferi için bonservis ödeyecekmiyiz ?

Oyuncunun Maccabi'ye imza atması bonservisi kaldırmaz diye biliyorum. O zaman Arroyo'yu da hülle ile alırdık. Kesin böyle demiyorum ama böyle olabilir bence.

Bazı arkadaşlar bana kızacak...Oda gelsin, buda gelsin, hepsi gelsin, onada bonservis verelim hatta nba'den adam getirelim...Hepimiz basketbolseveriz ve arma sevdalısıyız,hepimiz yıldız izlemek süper bir takımımız olsun istiyor da ben bu filmleri daha önce izledim... Sezon sonu bu şubeye çok para gidiyor, gelirler çok düşük, futboldan çok para aktardık sözleri ile başlar sonra şube kapatma fikirlerine kadar gider bu işler...Sistemli gitmeliydik, ilk 3-4 içinde sürekli kalarak, sponsorunu, salonunu, yan gelirlerini sisteme sokarak ufak ufak...Çok iyi gidiyorduk şimdi bu gidişat beni çok korkutuyor...Tek duam bu seneki yatırımın karşılığını almamız...Yoksa üzücü olacak...

Ya iyi güzel taraftar her zaman transfer ister de bu kadar yabancıyı napacağız biz?Gordon,Lakovic,Arroyo,Hawkins,Macvan,N'dong zaten şu an altı tane var.Domercant'ı saymıyorum zaten.Ee şimdi Bonsu yada başka yabancı uzun gelirse 7 olacak.Lakovic zaten kadroda yok ama o zaman kim tribüne çıkacak?Hele harcanan parayı hiç düşünemiyorum.Geçen senenin net 2 katı falan olabilir.Takım iyice yap-boza dönecek bu gidişle

takım artık şampiyonluk istiyor, ihtiyaçlar dahilinde tabiki transfer yapılacak bunda bir anormallik yok. domercant sakatlanmasa oyuncu transferi olmazdı muhtemelen. takımın oyun kurucu ihtiyacı vardı ve alındı hatta geç bile kalındı 2 maç kaybettik.

İsmail Şenol'a göre Beşiktaş 360 bin Dolarlık bonservis'te geri adım atmıyormuş. Bonsu'nunda Milano'ya gitmesi bekleniyor. Bonsu'yu da eleyelim. Bu saatten sonra Beşiktaş yönetiminin bir oyuncu daha vereceğini zannetmiyorum. Diğer Alternatiflere bakalım. Murat Özyerin belirttiği gibi 1 transfer daha gelecek.

İsmail Şenol'a göre Beşiktaş 360 bin Dolarlık bonservis'te geri adım atmıyormuş. Bonsu'nunda Milano'ya gitmesi bekleniyor. Bonsu'yu da eleyelim. Bu saatten sonra Beşiktaş yönetiminin bir oyuncu daha vereceğini zannetmiyorum. Diğer Alternatiflere bakalım. Murat Özyerin belirttiği gibi 1 transfer daha gelecek.

Hairston gelsin o zaman Hakkı. :)

Çok da güzel olurdu vallahi.

Hairston gelsin o zaman Hakkı. :)

Çok da güzel olurdu vallahi.

İyi olur. Domercant döndüketn sonra şişkinlik olacak ama fazla mal göz çıkarmazmış. Kardeş kardeş geçinirler. :)

Olimpia Milano the front runner to sign Pops Mensah-Bonsu. Galatasaray too is interested in the player (buyout $360k) Olimpia Milano the front runner to sign Pops Mensah-Bonsu

Haberde zengin Türk takımı için bile 360 bin çok fazla diyor. Ayrıca Milano'nun önceliğinin Bonsu olduğunu ve onu kadro'ya katmak için Hendrix göndermek yada Jacopo Giachetti satmak zorundaymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...