Malik hairston transferi bize seviye atlatır.
eyüp yıldız, ümit avcı'dan sonra can işbakanda bonsu demiş.Sanırım bonservis odemeyiz maccabi ile yapılan anlaşma gereği.
Adaylar 3 numara için Schilb, Wright ve Hairston
Pota altı için; Bonsu ve Hendrix
Hendix muhtemelen Maccabi ile anlaşacak. Sn. Özyer Domercant'in playoff'lara yetişeceğini söylemişti. (
Hakkı merhaba. Yazdığın isimler kendi tahminin mi yoksa ilgileniyor muymuşuz?
Bu arada sadece yetişme ihtimali varmış Domercant'ın. Kesin yetişecek diye bir durum yok twitterda sorulan sorudan anladığım kadarıyla.
edit: Çağlar Torun da yazdı Bonsu'yu. Sanırım kesinlikle ilgileniyoruz diyebiliriz.
Adaylar 3 numara için Schilb, Wright ve Hairston
Pota altı için; Bonsu ve Hendrix
Hendix muhtemelen Maccabi ile anlaşacak. Sn. Özyer Domercant'in playoff'lara yetişeceğini söylemişti. ( Beklediğim gibi). Eğer Domercant dönerse kısa yabancılarımız; Arroyo, Gordon, Hawkins Domercant ve XXX olacak. Bir şişkinlik meydana gelecek. Bu durumu göz önüne alırsak Bonsu 'nun geleceğini düşünmekteyim. Geçen sene Beşiktaş'ta 350 bin civarı bir paraya oynuyordu biz de 400-500 bin arası paraya oynar. Bana göre Ndong'dan pota altında daha bitirici çok sık görmediğimiz post oyunlarını onunla görebiliriz. Peki Bonsu transferi için bonservis ödeyecekmiyiz ?
Oyuncunun Maccabi'ye imza atması bonservisi kaldırmaz diye biliyorum. O zaman Arroyo'yu da hülle ile alırdık. Kesin böyle demiyorum ama böyle olabilir bence.
İsmail Şenol'a göre Beşiktaş 360 bin Dolarlık bonservis'te geri adım atmıyormuş. Bonsu'nunda Milano'ya gitmesi bekleniyor. Bonsu'yu da eleyelim. Bu saatten sonra Beşiktaş yönetiminin bir oyuncu daha vereceğini zannetmiyorum. Diğer Alternatiflere bakalım. Murat Özyerin belirttiği gibi 1 transfer daha gelecek.
Hairston gelsin o zaman Hakkı.
Çok da güzel olurdu vallahi.