Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye ndong olmayacak, onun yerine alabiliriz bonsuyu. hem o şekilde bjkye herhangi bi ücret ödemeyiz. çok da katkı verir

hem şu sakatlık vs sıkıntıları netleşsin, adam kronik sakat filan çıkıp da elimizde patlamasın

Murat Özyer 9 ocak'a kadar transfer yapılacak dedi.Bonsu için Beşiktaş'a para ödemeyeceğiz diye biliyorum ben Maccabi'ye imzalamıştı.Bonsu haberleri çıkmış ama başka bir isim daha dönüyor.

bonsu filan gelmez. gelmemesi için çok neden var (gelmesin de zaten)
1. sakatlık muabbeti hiç netlik kazanmadı ve pek disipline gelen bir oyuncu değil.
2. bizim pota altı rotasyonu zaten tam şu an, hatta furkanın dakikaları azaldı niye orayı şişirelim ki?
3. ergin hocanın asıl amacı hawkinsi rahatlatmak. 3-4 oynayabilen bir adam alıp hem 4e katkı vermek hem de hawkinsi 2ye kaydırıp size farkı ile çok daha rahat oynamasını sağlamak. mantıklı olan bu, onun istediği de bu bence. röportajda da forvet diyor zaten farkındaysanız, pota altı demiyor.

Bonsu nun alınmayacağı çok açık 2-3 numara alıcaz gibi duruyor.Adaylar da ortada Blake Schilb-Bracey Wright-Malik Hairston transfer için adı geçmiş oyuncular bence bunlardan birisi olacak.

Anlaşılmadı sanırım bir sayfa önce yazdığım,Murat Özyer'in yazdığı şey oyuncu transferi ile ilgili değilmiş,kendince esprili,kelime oyunlu bir şey yazmış.Yani transfer heyecanına kapılmaya,beklemeye gerek yok.Ergin Hoca'nın röpörtajında belirttiği gibi eğer ileride böyle bir ihtiyaç görülürse yapılabilir,ancak bu 9 Ocak'a kadar olacak bir hadise değil gibi görünüyor.

Transfer olacak gibi görünüyor, olursa da Eurocup a yetişir. Bence 3 4 oynayabilen birisi alınmalı.

Bonsu'nun alınması çok büyük bir hata olur bence. Furkan-Macvan-Ersin-Ndong var. Hatta Cenk bile ara ara 4 numara oynuyor. Hiç sanmıyorum. Bir de artık BJK'de oynamışlarla ilgilenmeyelim, bir çok kişi zor benimsiyor bu transferleri haklı olarak.

bir transfer daha olursa , her başımız sıkıştığında transfer yapar duruma düşen bir takıma döneceğiz. Buda elindekileri kullanmayı düşünmemeyi getirecek.
Furkan ı bir üst seviyeye taşısın hoca, al sana transferin kralı.
Endişem şudur ki, hoca da başarısızlık stresi oluşuyor. Buda işleri sıkıntıya sokar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...