Guard olarak Ender seneye gider büyük ihtimalle. Kenan'ı alsak Enginle beraber bu işi götürür. Zaza ise ilk önceliğimiz olmalı. Ama NBA'de var olan uzun ihtiyacı göz önüne alındığında Zaza'ya kesin teklif gelecektir almamız zor
Geçtiğimiz ay Ankara´daki turnuvada izleme imkanı bulduk genç oyuncumuzu. Kendine güvenen ve bu güvenin hakkını veren bir yeteneğe sahip. Gerçi yeteneğimiz demek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü birtakım sorunlar mevcut bu isimle ilgili. Türk vatandaşlığına geçirilememe ve dolayısıyla oynatamamak gibi.Arkadaşlar altyapımızda olan 1996 doğumlu geleceğin yıldız adaylarından biri olarak görülen Kristijan Nikolov'u tanıyanınız var mı ? Ben ilk defa duydum nasıl bir oyuncu ? 2 sezon önce Oktay Hoca'nın büyük gayretleri sonunda alınmış. ( Oktay hoca'ya genç oyuncu konusunda %100 güvenirim) Sezon başı Efes istemiş ama yerinde bir hareket yapıp satmamışız.
Metehan seneye Domercant bir yere gitmiyor yine bizde. Adam seney daha iyi döneceğim diyor.
FCN Blog: [ÇEVİRİ] Domercant: Daha iyi dönmek için çalışıyorum..
Ayrıca seney sponsor konusu'da önemli olcak daha iyi bir sponsor bulmak lazım.
Geçtiğimiz ay Ankara´daki turnuvada izleme imkanı bulduk genç oyuncumuzu. Kendine güvenen ve bu güvenin hakkını veren bir yeteneğe sahip. Gerçi yeteneğimiz demek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü birtakım sorunlar mevcut bu isimle ilgili. Türk vatandaşlığına geçirilememe ve dolayısıyla oynatamamak gibi.
Sağlıklı bilgiyi Şamil, Aras, Tanju gibi altyapıyı yakından takip eden isimlerden almak daha doğru olur.