Twitterda Ftw ağabeyin öncülüğündeki Spanoulis muhabbeti makara mı yoksa yarı şaka yarı ciddi mi anlayamadım
Twitterda Ftw ağabeyin öncülüğündeki Spanoulis muhabbeti makara mı yoksa yarı şaka yarı ciddi mi anlayamadım
Eurolegue'e kalmazsak gerek yok..Ama kalırsak 12 maçlık normal sezon, 14 maçlık top 16 turunu artık 35 yaşına girmiş Arroyo ile girmemiz için bence ya süper bir yerli olması lazım arkasında yada 6.yabancı hakkımızı orada kullanacağız Sevgili Metehan...Spa'nın 2 numaradada çok iyi olduğunu düşünürsek Domercant'ında iyileşmesiyle süper bir 1-2 rotasyonu olur...Hayal tabi bunlar şimdilik..Hele bir final oynayalımda düşünürüz...Semih Ağabey,Arroyo varken Spanoulis'e sizce gerek var mi ?
semih ağabey,arroyo varken spanoulis'e sizce gerek var mi ?
Herşey gönlünce olsun Metehancım Zaten eğer iyi bir sponsor olmazsa gordon marko'nun kontratı var çok bir esneklik olmaz kadro yapısında..Ndong ve Arroyo 1+1 di sadece galiba...Serkut Ağabey,bende isterim tabi oynasın,dağıtsın,yıksın ortalığı Ama 2 senedir sakatlıklarla uğraşıyor ve yaşı da ilerledi. Bu yüzden dinlendirilse bazen iyi olur bence. Yoksa sağlam bir Henry'i istemeyen olmaz Cem Ağabey,Arroyo'nun arkasînda muhtemelen gelecek sene yine Engin ve Ender olacaktır. Bu 3 isim bence Euroleague için yeterli. Ben 6.yabancı hakkımızı daha değişık bir bölgemize kullanmaktan yana olurdum şahsen bu 3 isim varken. Spanoulis sanki biraz gereksiz olur. Ama olursa da yok demem tabiki kesinlikle Muharem Ağabey,Sponoulis'in gelmesine karşı değilim yahu )
Pota altında daha durdurulamayacak 4 ve 5 numaralara ihtiyacımız var bu çok açık.