Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erman kunter de ben ve ailem doğuştan beşiktaşlıyız demiş :) türkiye ye hoş geldin erman kunter.
bu forumda da ermen kunteri savunan arkadaşlara selamlar....

PG:Leandro Barbosa,Mike Bibby,Jannero Pargo,John Lucas,Delonte West,Nate Robinson,Gilbert Arenas
SG:Eddie House,Roger Mason,Larry Hughes,Von Wafer,Kelenna Azubuike,Marco Belinelli,Michael Redd
SF:Vladimir Radmanovic,Carlos Delfino,Vince Carter,Rudy Fernandez,Anthony Randolph
PF:Boris Diaw,Yi Jianlian,Kenyon Martin,Marreese Speights,Derrick Caracter
C:Jerome Jordan,Fesenko,Haddadi,Mehmet Okur,Hasheem Theabeet,Greg Oden

Nba free agent oyuncularından liste yaptım. Bazılarını almak çok zor ama yinede yazdım en ufak bir ihtimal olabileceğini düşündüğüm kişileri.
Vince Carter ve Gilbert Arenas isim olarak sansasyon yaratabilecek isimler.Ergin hoca sever böyle işleri

Pargo ve Rudy Fernandez, üstüne düşüldüğünde gelmeyecek oyuncular değil bence. Özellikle Pargo, gelirse Lucas'ın yerini rahatlıkla doldurabilir gibi.

milliyet galatasaray beşiktaşın arenada oynaması için tek şartı euroleague hakkı yazmış ...sözde başkan kira olarak euroleague hakkını istemiş beşiktaştan...

Açıklama

Bugün Milliyet Gazetesi'nde "Euroleague'i bize verin" başlığı altında ve Nevzat Dindar imzasıyla verilen haberde yer alan ifadeler tamamen gerçek dışıdır.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı ile ilgili bu tür bir yaklaşım içerisinde bulunmak gibi bir düşüncesi kesinlikle olmamıştır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Biz demiştik ...

Takım sil baştan olacak,umarım iyi takviyeler yapılır ve Eurocup'ta en kötü finale kalırız.
Hep destek,tam destek ! YÜRÜYEDUR GALATASARAY.

siena küçülme operasyonuna rimantas kaukenas la başladı ve serbest bıraktı.... yaşı geçkin ama sakatlıkla ilgili problemide kalmadığına göre keşke 1 yıllık eurocupta alabilsek..geçen yıl euroleague de bize 24 sayı atmıştı...

Emir ve Recep hocaların durumu hakkında olan bilgisi olan var mı ? Bir blogda yorumlar içinde Emir hoca alıyor denmiş.Doğruluğu nedir ?

Bu arada GS Bonus card olayı çok konuşuluyor. Tek bir ricam var. Bu Gs Bonus card olayı ne zaman basına düştü? O sıralarda Oktay hoca ile durum ne aşamadaydı? Bu Gs Bonus haberini ilk hangi gazeteci yaptı? Sizce bunun amacı ne? Gibi konuları lütfen kendinizce bir iç çözümleme yapmayı denerseniz mutlu olurum. Çünkü Ünal Aysal ve bazı yönetici arkadaşları gerçekten çok zeki/kurnaz. Sadece kişisel bir düşünce benim için : Mola alsana mola alsana Ünal AYsal mola alsana...

İlk kim söyledi bilmiyorum ama Ben 2-2.5 ay önce söyledim Twitterda, Ergin Ataman'ın GS Bonus kullandığını. Sonuçta bana da Ergin Hoca söylemedi medyadan öğrenmiştim. Yani düşündüğün gibi bir komplo yok.

@ Kutay, Emir Alkaş'ın Ergin hocanın ekibinde olacağı söyleniyor evet. bu beni çok sevindirir şahsen. Ama bunun dışında yrd Coach kim oalcak bilmiyorum. Umarım genç akıllı dinamik biri olur. Ergin Hoca Siena'dan gitti yerine yardımcısı geldi. Onun da kim olduğunu biliyorsunuz (Piangianni). Bİze o tarz yrd'lar lazım olaya direk girebilecek hoca ile gerektiğinde tartışacak ve Ergin Ataman takımdan ayrılırsa ohh hoca hazır diyebileceğimiz bir ekip olmalı.

BJK'tan oyuncu bekleyenlere de inanamıyorum şahsen. Hem şu kötü BJK'a elendi takım!! diyip Hoca ve oyuncuları suçla hem de o kötü BJK'tan tüm yabancıları + Serhatı takıma iste:))) Kendi kendimizle çelişiyoruz gibime geliyor. BJK'tan Ersin Dağlı'yı isterim ben şahsen o da deşirme oyuncumuzu kullanacağımız için. Onun dışında Hawkins'in maliyeti 1,7 M. O kadar parayı verdikten sonra nelerini getiririz takıma. Yani basketbolcular sadece gözümüzle gördüğümüz platformlarda yok. İllaki daha çok para isteyecek ama Hawkinsden daha düşük maliyetli ama daha iyi oyuncular vardır. Batan geminin malları mantığı bana yanlış geliyor.

Ergin hoca 8-9 kişilik rotasyon düşünüyor olabilir ama en az 12 iyi oyuncu kadroda olacaktır. Hala bir takımın kaos yaşayıp EL'e katılamayacağına dair inancımı koruyorum (tamamı ile saflığımın verdiği his. Temeli yok) MP ile sürecimizi netleştirirsek çok iyi olacak o süreç karışık şu an için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...