tutku, caner ve cevherle de yollar ayrılacak diye haberler çıkıyor
PG:Leandro Barbosa,Mike Bibby,Jannero Pargo,John Lucas,Delonte West,Nate Robinson,Gilbert Arenas
SG:Eddie House,Roger Mason,Larry Hughes,Von Wafer,Kelenna Azubuike,Marco Belinelli,Michael Redd
SF:Vladimir Radmanovic,Carlos Delfino,Vince Carter,Rudy Fernandez,Anthony Randolph
PF:Boris Diaw,Yi Jianlian,Kenyon Martin,Marreese Speights,Derrick Caracter
C:Jerome Jordan,Fesenko,Haddadi,Mehmet Okur,Hasheem Theabeet,Greg Oden
Nba free agent oyuncularından liste yaptım. Bazılarını almak çok zor ama yinede yazdım en ufak bir ihtimal olabileceğini düşündüğüm kişileri.
Vince Carter ve Gilbert Arenas isim olarak sansasyon yaratabilecek isimler.Ergin hoca sever böyle işleri
milliyet galatasaray beşiktaşın arenada oynaması için tek şartı euroleague hakkı yazmış ...sözde başkan kira olarak euroleague hakkını istemiş beşiktaştan...
Tam bi saçmalık http://t.co/wSYwJoG7 ...
bende zaten böyle saçma bir iş olabilirmi euroleague yönetimi izin verirmi diye sordum...
David Hawkins ufak ufak geliyor
Ergin hoca pazartesi kalacak-gidecekler belli olacak demiş.
Bu arada GS Bonus card olayı çok konuşuluyor. Tek bir ricam var. Bu Gs Bonus card olayı ne zaman basına düştü? O sıralarda Oktay hoca ile durum ne aşamadaydı? Bu Gs Bonus haberini ilk hangi gazeteci yaptı? Sizce bunun amacı ne? Gibi konuları lütfen kendinizce bir iç çözümleme yapmayı denerseniz mutlu olurum. Çünkü Ünal Aysal ve bazı yönetici arkadaşları gerçekten çok zeki/kurnaz. Sadece kişisel bir düşünce benim için : Mola alsana mola alsana Ünal AYsal mola alsana...