Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım bu başlık kaybedilmiş veriler içerisinde.

Benjamin Eze'nin Khimki'den ayrılma durumu varmış BJK ilgileniyor deniyor hatta eurobaskette .İtalyan pasaportu'da var oyun karakterimiz uygun savunma-mücadele yönu kuvvetli bir oyuncu.Düşünülemez mi ?

Ayrıca FB ile de adı geçiyor ama onlar Saras ile 8 yabancı kontratı yapmış oluyor sanrıım.

Re: Oyuncu Önerileri.

Eğer Eze'nin İtalyan pasaportu varsa bizim çok işimize yarar.Rancik'i yollar Eze'yi alırız.

Beşiktaş'ın Eze'nin ücretini ödeyebilme gibi bir ihtimali olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca Eze bir Euroleague oyuncusu ve oranın takımları için hala cazip.
Aslında bize lazım böyle adam ama bizde de kapasite dolu..

Erdal Avcı' Alıntı:
Eğer Eze'nin İtalyan pasaportu varsa bizim çok işimize yarar.Rancik'i yollar Eze'yi alırız.

Var diye okudum ama ne kadar doğru emin değilim bir de zaten Taylor ile ilgili bazı dedikodular da var.

Avrupa ligi resmi sitesinde uyruğu İtalya bu arada...

@Emre,Katılıyorum bana da mantıklı gelmedi haber , Eze açısından da mantıklı değil herhangi bir kupada yer almayan kendi liginde de durumu karışık,ödeme sorunları açısından sabıkalı bir takıma gelmek ama eruobasket'de böyle birşey vardı.

Bugün Kaan Kural Fenerbahçe Eze ile ilgileniyor gibi birşey demişti nba stüdyoda ayrıca Murat Kosova'da Mirza Begiç demişti Fenrbahçe için,Eze euroleagueden ayrılmazda Begic Fenerbahçe ilgilenmezse alınabilecek bir oyuncu bence.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Mirza Begic diyorum yine.

Zalgiris ile arasındaki durum tartışmalı sanırım, yani aslında serbest oyuncu değil ama serbestmiş gibi hareket ediyor görüşüyor takımlarla ki Euroleague'den ilgilenen takımlar var.

İyi ama FB Saras ile bu sezonki 8. yabancı kontratını yapmış olmadı mı atladığım istisnai bir durum mu var. Vidmar'ın sakat olması falan bir fark yaratıyor mu.

Kaldı ki Saras gelmişken Lavrinovic'i yada daha yeni aldıkları MAy'i gözden çıkarmazlar herhalde

Kutay Çamcı' Alıntı:
İyi ama FB Saras ile bu sezonki 8. yabancı kontratını yapmış olmadı mı atladığım istisnai bir durum mu var. Vidmar'ın sakat olması falan bir fark yaratıyor mu.

Kaldı ki Saras gelmişken Lavrinovic'i yada daha yeni aldıkları MAy'i gözden çıkarmazlar herhalde
Bende 8 yabancı kuralı var diye biliyorum da Kaan Kural ve Murat Kosova bugün uzun alacak Fb tarzı konuşunca kafam karıştı,bilen biri aydınaltsın bizi :)

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bence Greer'ın biletini kesecekler. En mantıklı duran o bence. Tel tel dökülüyor sezon başından beri

8 toplam kontrat hakkı oyununun gitmesi durumu değiştirmiyor yani dediğim gibi başka bir istisna yoksa.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":20v1s04o]Bence Greer'ın biletini kesecekler. En mantıklı duran o bence. Tel tel dökülüyor sezon başından beri

8 toplam kontrat hakkı oyununun gitmesi durumu değiştirmiyor yani dediğim gibi başka bir istisna yoksa.[/quote:20v1s04o]

Maddiyat olarak bunlara ülker sponsorken ne zarar verir bilmiyorum ama saçma sapan birşey olur kalması. İmkansız ötesi gibi birşey süre alması. Koca bi sene yatmak istemez Greer bence kenarda. Gerçi bu işler biraz tamamen duygusal, para için de gitmeyebilir..

Kendimi ifade edememdim sanırım Greer gidebilir tabi Saras ile beraber 8. yabancı kontratları olacak.ELdeki tüm oyuncular gitse bile bir kontrat hakları daha yok normal şartlar altında.Hergangi bir ayrıntı-istisna yoksa.

Bu arada tabi konu başlığı bizim için oyuncu önerisi idi :)

Eze başta olmak üzere elenen Euroleague takımlarından boşta kalan oyuncular düşünülebilir diyip konuya döneyim

Erdal Avcı' Alıntı:
rancıkı nıe yolluoruz cok merak ettım!

Kutay Çamcı' Alıntı:
Kendimi ifade edememdim sanırım Greer gidebilir tabi Saras ile beraber 8. yabancı kontratları olacak.ELdeki tüm oyuncular gitse bile bir kontrat hakları daha yok normal şartlar altında.Hergangi bir ayrıntı-istisna yoksa.

Bu arada tabi konu başlığı bizim için oyuncu önerisi idi :)

Eze başta olmak üzere elenen Euroleague takımlarından boşta kalan oyuncular düşünülebilir diyip konuya döneyim
ben de senin gibi biliyorum. bir takım bir sezon da 8 yabancı ile kontrat imzalayabilir. ama geçen yıldan kalan oyuncular bu yıl yeni kontrat yapmıyor ya öyle bir durum olabilir mi bilmem?

Şuan takımda işler bu kadar iyi gidiyorken ve iyi bir takım olmuşken, Rochestie de dahil kimsenin gönderileceğini sanmıyorum.

Gelecek yabancı 6.yabancımız olur, rotasyon yaparız büyük ihtimalle.

Onun dışında diğer takımları konuşmasak iyi olur burada. Beko Basketbol Ligi ya da Euroleague başlığında konuşabiliriz diğer takımları.

Eze bizim eksikliğimize uyan bir oyuncu gibi görünse de ribaundlara öyle acayip katkı verecek bir isim değil. Hem de atletik değil. Eze'nin 4 numaralısı ve hareketlisi kim olabilir acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...