Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,Simas hala boşta mı acaba? Eğer boştaysa Euro Cup'ta başarı için sadece Avrupa'da oynamak kaydıyla kadroya dahil edilebilir mi? yoksa saçma bir öneri mi oldu :p

Bence de artık oyuncu göndermeyelim,6. hatta 7. transfer haklarımızı da dolduralım gerekirse...

Dün gece skyturk te Murat hoca 'eğer Shumpert türk statüsünde oynayabilseydi Oktay Mahmuti pota altına Kaya Peker tarzı bir oyuncu alacaktı. Oyuncunun ismini bildiğim için böyle bir benzetme yapıyorum' gibi bir şeyler söyledi... Yani alacağımız oyuncunun ismi bile belliymiş; şayet Shumpertın işlemleri gecikmeseymiş...

Suat Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar,Simas hala boşta mı acaba? Eğer boştaysa Euro Cup'ta başarı için sadece Avrupa'da oynamak kaydıyla kadroya dahil edilebilir mi? yoksa saçma bir öneri mi oldu :p

Bence de artık oyuncu göndermeyelim,6. hatta 7. transfer haklarımızı da dolduralım gerekirse...
3 numarada shumpert haluk caner var gereksiz olur. çok daha önemli mevkiler boş.guard ve 4-5 oynayabilen ribauntçu uzun lazım. ama alınmaz gibime geliyor.

Sharrod Ford olabilirdi misal ama şu an için 6. yabancı olarak kadroya dahil olacağı için Avrupalı olması elimizi rahatlatırdı.

Eger saha gorusu iyi olan, zeki bir oyuncu ariyorsaniz.
Aradiginiz isim Walker Russell'dan baskasi degil.

Dun gece kucuk bir bolum izlemek yetti benim icin.
Gereksiz sutlara kalkismiyor, takimini cok iyi yonetiyor.

Ara sira spektakuler assistler yapiyor, kisaca oyun stili Tutku'ya benziyor.
Tutku gibi bir oyun kurucu ariyorsak, Walker Russel hem pahaliya patlamaz.

Hem de, nbdl'de oynadigi icin getirmesi kolay olur.

Ek olarak inanilmaz katki saglar.

Ender bugünde hiç oynamadı.Perasoviç bizemi gıcıklığı vardıda bizim maçta devamlı Ender'i oynattı.Yöneticilerimiz paraya kıysada Ender'i alsa Efesten, sonrada bir yabancı pivotu getirse bizde hem avrupa da hemde ligde şampiyon olsak.İyi bir pivot takımda olsa bu takım şampiyon olacak yönetim desteğinizi verin Oktay hocaya.Seyircide bu takımın arkasında daha ne bekliyorsunuz.Rakip takım bize maç kaybediyor hemen bir yıldız transfer ediyorlar.Biz yıldızda değil ama pota altında mücadele edecek Ermal ve Andric'i rahatlatacak bir oyuncu istiyoruz.

Eze'nin şu Khimki ile sezon başında 2 yıllık 1400000 USD anlaştığı söyleniyor Twitter'da .İyi para alıyormuş eğer doğru ise..

Suat Aydın' Alıntı:

Jasaitis Lietuvos Rytas ile anlaştı ayrıca uzun ihtiyacımız varken 3 numaraya bir yabancı almak mantıklı gelmedi bana.

Gökhan Ay' Alıntı:
lazaros papadopoulos paok dan ayrılmak istiyormuş galiba.. düşünülebilir

Şöyle bakınca hani tecrübeli ve iyi bir uzun faydalı olur gibi geliyor insana ama sonra savunmamızı düşünüyorum, yok olmaz o iş diyorum.

Onla ve onsuz farklı sistemlerde oynayacaksak ama Oktay Hoca değişik bir sistem adapte edebilecekse takıma faydalı olur.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":14lilta1]lazaros papadopoulos paok dan ayrılmak istiyormuş galiba.. düşünülebilir

Şöyle bakınca hani tecrübeli ve iyi bir uzun faydalı olur gibi geliyor insana ama sonra savunmamızı düşünüyorum, yok olmaz o iş diyorum.

Onla ve onsuz farklı sistemlerde oynayacaksak ama Oktay Hoca değişik bir sistem adapte edebilecekse takıma faydalı olur.[/quote:14lilta1]

bana göre hiç bir sorun oluşturmaz sistem açısından ...adam yunan milli takımında savunmayı biraz öğrenmiştir herhalde o kadar yılda

Marcus Haislip Laboral'dan ayrılmış. Pota altına sertlik getirecek bir isim, ama egosu çok fazla ve bazen dışarıdan çok fazla oynuyor. Oktay Hoca dizginleyebilirse neden olmasın?

Aslında aradığımız hareketli uzun tabirine uyuyor ama Oktay hoca ister mi bilmiyorum.Zamanında Efes'te birlikte çalışmışlarmıydı?

Haislip benim aklıma da geldi.

Fiziki özellikleri açısından çok faydalı olabilecek bir uzun. Ama işte çok disiplinsiz, Caja Laboral'de bile disiplinsiz olan adam Türkiye'de hiç disipline girmez gibime geliyor.

Papadoupoulos ile ilgili ise;

Yunan takımının savunma anlayışı ile bizimki farklı. O yavaş ayaklarıyla guardlara ikili sıkıştırma yapıp geriye dönebilecek mi savunmada? Hiç sanmıyorum.

Papadoupoulos agır olsa da 4 kısalı düzende de arkayı tutacak biri lazım ne Andric ne Ermal alan kapatıp, caydırıcı olabilecek sertliğe sahip değil bunu Rancik'le yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Papadoupoulos faydalı olabilir. Andric istikrarlı dış atabilse(Rancik gibi)bu ayak çabukluğuyla 4 numarada Shumpert vari katkılar sağlayabilirdi.

Bu arada N.O.Hornets Pops'u serbest bırakmış.
Kaynak, http://www.nba.com/hornets/news/hornets ... 01_04.html

Ermal ile Andric hiç yanyana oynamıyor nerede ise yani ikisinden biri 5 numara olarak sahada yer alıyor (son zamanlarda bazen ikiside yer almıyor RAncik 5 numara gibi oynuyor).Sonuç olarak bu durum böyle devam edecekse saf bir 5 numara transferi rotasyonu pek rahatlatmaz.40 dakikayı Ermal-Andric-Yeni oyuncu hatta bazen Rancik paylaşır.Bu yüzden gelecek oyuncu 4-4.5 numara gibi olsa daha verimli olur.Tabi ANdric'den 4 numarada yararlanabilirsek iş değişir ama en azından bu sezon için öyle bir eğlim yok gibi.

Ha birde ortada bir transfer olasılığı olduğuna dair bir emare de yok biz yazıyoruz ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...