Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an boşta olan Benjamin Eze 6.ncı yabancı olarak Euroleague için düşünülebilir.Bize pota altı sertliği ve atletikliğiyle faydalı olabilir.
Ayrıca ilerde Songalia gönderilirse Matiejunas için çabalasak fena olmaz hani.Prokom elendiği için oradan ayrılma ihtimali olabilir daha sonrada kiralamak için Benetton ile görüşülebilir.
Ayrıca Nachbarda fena olmaz arkadaşların dediği gibi.Shumpert 4,Nachbar 3 oynarsa ribaunt sorunu çekilmez.

elenen takımlar kadroyu dağıtacak halleri olmasada aldığı ve yaptığı işe göre diğer oyunculardan üstün olan oyuncular zaten kendileri ayrılmak istiyor mesela ben Motejunas ve Lafayettenin iyi bir kontrat teklif edilmesi halinde(Rusya) başta olmak üzere gideceğini düşünüyorum.
Zalgirisin Javtokası ve Milanonun uzunların ligdeki iddaalari yuzunden bırakcaklarını inanmiyorum ama Nancyde Akingbala veya Moermandan 1i fazla Fransa ligi için 1i yeterli burda iyi bir teklife hayır demezler.
Zagrebte Sean May ve Kasun var burdada Adriatik ligi pek iddaali olmayan takım Hirvat ligi içinde 1i devam etmeyi düşünürler burdanda 1inin gitme ihtimali yüksek.
Başka aklıma gelen oyuncular mevcut ama bu oyuncuların takımları top 16 sansları yüksek oldugundan yazma gereksinimi duymadım...

Nachbar'ın performansının yükselmesi için sürekli oynaması gerekiyor gibi geliyor bana.Çünkü daha önce Efes'te rotasyon nedeni ile ligde oynatılmadığında eski Nachbar'ı aramıştı gözlerim açıkçası.Ama eğer bu şartlar sağlanırsa bence Oktay hocanında sistemine uygun bir isim.ama bütün bunların yanında maalesef hala pota altı sorunumuz var.

BA’de lokavtın bitmesiyle Amerika’ya dönen Danny Green’in ardından iki önemli oyuncusu olan Ratko Varda ve Ben Woodside’ı da kaybetti. Takımdaki ekonomik sıkıntılardan dolayı iki oyuncunun da sözleşmesini feshetmek zorunda kaldı.

Sloven takımının pota altında önemli işler yapan Ratko Varda Euroleauge’de 9.6 sayı ve 2.3 ribaunt ortalamaları tuttururken oyun kurucu pozisyonunda oynayan Woodside ise 6 sayı, 2.1 ribaunt ve 1.3 asist ortalamalarıyla takıma öenmli katkı veriyordu.

Ratko Varda Union Olimpija'dan ayrıldıktan sonra kariyerine Ukrayna'nın Azovmash Mariupol takımında devam edecek.

Grupta temsilcimiz Galatasaray Medical Park’ın en önemli rakibi konumunda bulunan Slovenya temsilcisini Euroleauge’de zor günler bekliyor.

Ratko Varda nasıl bir hamle olurdu ?

Moteijunas Prokomdan koparılabilir bence.Polonya Ligini zorlanmadan kazanıyorlar zaten.Avrupadan elenirlerse ligde nasıl olsa şampiyon oluruz düşüncesiyle bırakabilirler.Sezonu Avrupada tamamlayacakmış Motiejunas

Bugün 17 sayı 18 ribaund yapmış Motiejunas. Avrupada kalmaya sıcak bakıyormuş, Asseco elenince Top 16 için düşünülebilir çok da iyi olur ama talibi de çok olur sanırım.

Yine de bizim ihtiyacımız uzunla birlikte bir skorer kısa oyuncu 2-3 numarada. Hücum sıkıştığında topu eline alıp tek başına şutunu yaratabilecek bir oyuncu. Tabi o ismi de şu an bulmak çok zor. Özellikle deplasmanda oynadığımız zorlu maçlarda hücumun hep sıkıştığını gördük, son Kazan maçı mesela. İlk yarı oyunun kontrolü bariz bizde olmasına rağmen hücumun kıtlığı yüzünden ilk devreyi önde dahi kapatamamıştık. 2. yarı da rakip toparlanınca maçı almıştı. İçerideki maçlarda taraftarın da etkisiyle bu eksiklik en aza indirgenebiliyor ama deplasman maçlarında çok gün yüzüne çıkıyor.

Akingbala,Matiejunas,Kasun 3'lüsünden hangisi gelirse gelsin bize çok fayda sağlar.Alınamayacak oyuncular değiller.Top 16 da oynamak isteyeceklerdir.Ribaunt sorunumuz Zaza gidince eskiye döndü.Top 16 da dahada zorlanıcaz.

5 numara icin Thiaggo Splitter ( Pamesa ) diyorum.. Ayrica 3 numarya da bir isim sart gibi duruyor.. Simas Jasaitis neden olmasin? Ne isi var artik Telekomda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...