Splitter Lokavt bitti San Antonio'ya dönecek o.
Acaba transfer hangi bölgeye olacak ? 3 mü yoksa 5 mi ?
Bence 3 numaralı mevki daha acil ve mantıklı. Bir tek Shipp ile gitmiyor...Zaten pozisyonunun adamı değil ama yüreğiyle açığı kapatıyor...
Anlaşıldıki Oktay Hoca Shumpert'dan sadece 4 numarada yararlanmak istiyor. Cevher ve Furkan'da kadrodayken 4 numaraya bence transfer yapılması anlamsız...(Songalia'nın devre dışı kaldığını varsayıyorum)
Keşke Jasa gelebilse...
Nasıl anlamsız Songalia'yı çıkarırsan Sadece Cevher kalıyor ki Cevher önemli Eurolig maçlarında istenileni veremeyen bir adam. Furkan ise asla 4 numara değil şutu olmayan adam 4 oynayamaz. Furkan'da ne orta mesafe şut neden uzun msafe şu yeteneği yok. 5 numarada oynayabilir ancak. Furkan ve Andriç artı Sertaç olduğuna göre 5 numara alınmaz. Gerçek ve iyi bir 4 numara ihtiyacı hepsinden önemli.
Shumpert 4 numarada bize daha faydalı oluyor.Bunu geçen senede gördük bu senede böyle devam ediyor. İyi bir 4 numara diyoruz,iyi olsa bile uyum sağlaması filan,bir de üstüne shumpertı 3 numaraya alıp ondan daha az verim alacaz.
Bunun yerine emrah beyin dediğim gibi ribauntu-şutu -savunması olan sağlam bir 3numara alıp shumpert 4 kullanmak bence çok daha mantıklı.
Şu an Tyson Chandler free agent galiba.Gelmesine gelmez ama gelse ne iyi olurdu bea
Aykut ben anlatamadım galiba...Nasıl anlamsız Songalia'yı çıkarırsan Sadece Cevher kalıyor ki Cevher önemli Eurolig maçlarında istenileni veremeyen bir adam. Furkan ise asla 4 numara değil şutu olmayan adam 4 oynayamaz. Furkan'da ne orta mesafe şut neden uzun msafe şu yeteneği yok. 5 numarada oynayabilir ancak. Furkan ve Andriç artı Sertaç olduğuna göre 5 numara alınmaz. Gerçek ve iyi bir 4 numara ihtiyacı hepsinden önemli.