Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemal Nalga gelecegine kimse gelmesin ben raziyim..Cemal Nalga yerine tekrardan Ermal Kuqo gelsin ona da raziyim..Ama yeterki Cemal gelmesin..Gerekirse galibiyet bile almayalim Top-16'da.. Keske Do'r Fischer olsa...Kendisini karsilamak icin hani Turkiyede olsam havalimanina bile giderdim.

Belki bu maçta biraz olsun anlaşılmıştır neden Cemal Nalga ismini ortaya attığım özellikle 2.Yarıda pota altımız salı pazarı gibiydi.Cemal gibi kalıplı bir oyuncu en azından savunmada biraz sertlik kazandırabilirdi takıma.

Hadi EL yi geçtim Türkiye ligi için bile şart transfer. Hiçbir hedef maçını kazanamadık cumbaba dışında. Kötü Efes'e yenildik. Prokom u zor bela yendik ki arada kalite farkı var. Beşiktaş gibi bir takıma 65 sayı attık beterin beteri durumdayız aslında ve koç transfer istemiyorum diyorsa hedef ligte yarı final EL TOP16da şanslı olduğumuz için(prokom ve olimpijadan dolayı). Burdan öte köy yok sanırım bize geçen seneki finali çok arıcaz beklicez ama şu anda olmayacak gibi belli

Piyasada oyuncu yok lafına inanmıyorum artık.Ne pahasına olursa olsun 4-5 numaraya 2 transfer şart.Sene ortasında Bjk Bonsu ve Arroyoyu bulduysa piyasada oyuncu var demektir

Madem Bonsu piyasada biz niye almadik? tam aradigimiz tarzda ve kalitede bir oyuncu. cok agir davraniyoruz. takim sos veriyor resmen.

Saha içinde ve saha dışında çok displinli bir oyuncu değil diye biliyorum (saha dışı kısmından çok da emin değilim) yani Oktay Hocanın çoktercih edeceği tarzda bir oyuncu değil ayrıca aylardır boşta ve kimse olmadı en son BJK aldı bir takım handikapları olmasa neden boş kalsın bunca zaman.

Arkadaşlar oyuncuyu ihtiyaçlarımıza göre öneriyoruz evet ama biz oyuncuların karakterlerini, takıma bu yönden uygunluklarını o kadar bilemiyoruz doğal olarak. Mesela çok beğendiğim bir isim olan Dasic için aldığım cevap o adam çatlak oldu, ne yapacağı disiplin yönüyle belirsiz adamların kesinlikle yeri yok bu takımda böyle bilinsin yani. Bonsu da iyi bir oyuncu ama bu yönleri ile sıkıntılı isim olabilir ki konuşuluyordu bu durum.

Akingbala yı getirmeye hiç gerek yok. 5-6 sene filan önce Jeff Graves diye bir oyuncu getirmiştik sezon ortası, onu geri getirsek çok daha etkili olur. Çok daha kalıplı, daha kuvvetli, rebound canavarı adamdı, o kadar atlet değildi gerçi. Şimdi muhtemelen Çin de filandır.

Bu kadar çaresizlik havası vermeye hiç gerek yok. O kadar düşmedik daha, uygun bir fırsat çıkarsa hocamız gereken takviyeyi yapacaktır ama Akingbala filan olacağını sanmıyorum. Kaldı ki bence takımın asıl ihtiyacı 2 ve 3 numara pozisyonları ve 4 numaradan verim alma sorunumuz var. Bunlar daha acil ve mevcut kadroyla halledilmesi zor görünüyor.

şu an form grafiğimiz iyi olmasada çok iyi bir takım olduğumuz herkez tarafından bilinen bir gerçek. ama bir adım sonrası için 1-2 transfer şart. umarım yönetim ve teknik ekip bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapar

Songaila'nın sözleşmesi hakkında bilgisi olan var mı?Acaba ağır şarlardan dolayı mı bir hamle yapılmıyor? Bazı arkadaşlar Fucka ismini anmışlar. Fucka benzeri bir isim var aslında Türkiye'de: İzzet Türkyılmaz-Banvit hatta biraz zorlasak Duşan Cantekin bile düşünülebilir.
BJK maçı biraz istisna gibi görüyorum. Neredeyse maça çıkmadık desek yeridir. Ancak sırtı dönük oynayabilen, kalın ve savunma sertliği sağlayacak en azından 1 uzun şart takıma. Yoksa hep son topa kadar deyip, mücadele için alkışlayıp sonra ahlarla vahlarla maçları anarız. İnşallah yanılırım.

Takımımızın heyecanını son topa kadar mücadelesini bizle birlikte herkes herkes taktir ediyor. Ancak şu muhteşem koça ve muhteşem taraftara yönetimimiz tarafından bir kaç iyi seçilmiş kaliteli oyuncular hediye edilmesi çok şık bir davranış olur.

3 numaraya ilk önerim Zalgiris Kaunas'dan Sonny Weems'i öneriyorum. Müthiş derecede atletik ve skorer bir oyuncu.Ayrıca ribauntlara da müthiş katkı sağlıyor. Aradığımız skorerlik katkısını fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum. İnşaAllah Zalgiris elenirse kadroya katma isteğimiz olursa,rahatlıkla alabileceimiz bir oyuncu.Aşağıda istatistikleri duruyor.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=003443&seasoncode=E2011

3 numara için diğer bir önerimde Drew Nicholas olacak. Ne kadar skorer bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Bize müthiş bir skorer katkı yapacak maç başına en az 10 küsür sayı civarı gibi.Milano ekibinin Euroleague'de elenmesi bize fazlasıyla avantaj sağlayacaktır. Ama ligte Siena ile çekiştikleri için ne olur bilemem..

4-5 numara için ise önerilerim sırasıyla Bourosis,Akingbala ve Matejeunas olacak. Hatta mümkünse Songaila'yı gönderip keşke bu üç oyuncudan 2sini kapabilsek..

Ne olursa olsun mutlaka skorer bir 3 numara ve potaaltında etkili bir 4-5 oynayabilen bir oyuncu almamız gerekiyor. Yoksa sadece Euroleague'de değil ligte de hüsrana uğrarız Allah korusun..

bunu 1 maç yenildik diye yazmıyorum zaten sene başından kendini belli eden ve bizi bir süredir sıkıntıya sokan gerçek 4 numarada Shumpert olmuyor...
hani ligde olsa sadece olur sorun değil ama EL'de kendinden uzun, şut atan, güçlü oyuncular karşısında o kadar çok yıprandıki şimdi normalde çiğ çiğ yiyeceği adamları bile savunamıyor...
Songaila ise sene başında çok hevesliydik ama olmadı...
oyunumuzun en büyük eksiği maalesef bu 4 numara problemi zaten EL de şampiyonluk F4 falan bu yıl için fazla hayal olurdu ama bu eksiği ciddi anlamda gördük artık bunu gidermek bize büyük artı sağlar bu sene için ama bu eksiği göre göre ısrar edersek bunun adı intihar olur...

Lakovic'e ise biz takım olarak uyamadık ama o bize uydu evet çok sayı atmıyor ama çok savaşıyor parkede bizim oyun sistemimize, kimliğimize uygun olarak...
ben ondan memnunum ama bu 4 numara işini uzun ve güçlü bir oyuncuyla halletmemiz lazım artık Shumpert'a da çok iyi gelir bu katkı o da rahatlar ve performansı çok artar...

ben Lako'dan kesinlikle memnunum. Herkesin hemfikir olacağı bir isim öneriyorum; Zalgris'ten Sonny Weems..kesinlikle aradığımız isim 4 numaraya prokomdam matiyunas..

3 numaraya ilk önerim Zalgiris Kaunas'dan Sonny Weems'i öneriyorum. Müthiş derecede atletik ve skorer bir oyuncu.Ayrıca ribauntlara da müthiş katkı sağlıyor. Aradığımız skorerlik katkısını fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum. İnşaAllah Zalgiris elenirse kadroya katma isteğimiz olursa,rahatlıkla alabileceimiz bir oyuncu.Aşağıda istatistikleri duruyor.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=003443&seasoncode=E2011

3 numara için diğer bir önerimde Drew Nicholas olacak. Ne kadar skorer bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Bize müthiş bir skorer katkı yapacak maç başına en az 10 küsür sayı civarı gibi.Milano ekibinin Euroleague'de elenmesi bize fazlasıyla avantaj sağlayacaktır. Ama ligte Siena ile çekiştikleri için ne olur bilemem..

4-5 numara için ise önerilerim sırasıyla Bourosis,Akingbala ve Matejeunas olacak. Hatta mümkünse Songaila'yı gönderip keşke bu üç oyuncudan 2sini kapabilsek..

Ne olursa olsun mutlaka skorer bir 3 numara ve potaaltında etkili bir 4-5 oynayabilen bir oyuncu almamız gerekiyor. Yoksa sadece Euroleague'de değil ligte de hüsrana uğrarız Allah korusun..

Nicholas öncelikle 3 numara değil ancak sezon başı bu önerileri yapacak olsaydık 2 numara için düşünülebilirdi. Saf bir şutör ama Efes'te pek verimli olamadı gönderildi birkaç takım gezdi şu anda eski formundan çok uzak sayı kralı olmuş bir isim neticede...

Weems fena bir transfer olmayabilir güçlü bir isim ancak biz 3 numaraya transfer yapmayız çünkü kısa rotasyonu gneiş maç içinde Mahmuti 4 kısaya dönerek 2 guardla zaten 3 numarayı fiziksel güce değil top paylaşımı yapan içeriye drive eden isimlerle kullanmayı tercih ediyor.

4-5 oynayabilen oyuncu önerilerine katılıyorum ancak buradn birisi gelsin dersen Matiejeunas derim lakin o da Prokom'da kiralık zaten bize gelme ihtimali benim Ankara'dan Özgürlük Heykelini görme ihtimalim kadar düşük :)) En iyisi Akingbala gelsin pota altı biraz kararsın gelme ihtimali de oldukça yüksek şu an Nancy elendi malumunuz...

Benim naçizane önerimse koçun özgürce karar vermesi baskıyla transfer yapmaması koşulsuz bir şekilde destekçisiyim, Yürüyedur Oktay Hoca, her zaman arkandayız!

Zalgiris maddi krize falan girmedi ise oradan oyuncu çıkartmak gibi bir durumun olacağını sanmıyorum gruptan çıkacak gibiler ve aslında bu sezon fena yatırım yapmadılar.Milano'dan da oyuncu çıkarmak zor olur oyuncu serbest bırakmayı düşünceler bile biz kontratlarını karşılayamayız bizim bütçemizi aşar bütçemizi aşmasa takım için dengeleri bozacağı için istenmez .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...