Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun şart,top 16'ya kaldığımıza göre Akingbala transferi tam isabet olur.Yönetimde gerekeni yapar,iyi bir uzun transferi için bütün imkanları seferber eder umarım.

andre riddick 38 yaşında ama çok kaliteli bir oyuncu.özellikle savunma yeteneği çok üst seviyede ..yaşına bakmayın 15-20 dakika çok rahat verim veriyor.duke de eğitim almasından ötürü temeli çok iyi bir amerikalı.maliyeti de çok düşüktür.uyum sorun yaşayacağını düşünmüyorum.takıma beklenen ağabeyliği yapabilir.euroleague ön elemelerinde gösterdiği yüksek performansla takımının başarısında en önemli performansı göstermişti.3 yıl önce 2 maçtada bizim takımın uzunlarına(gaines,jonnsen,owens) büyük üstünlük sağlamıştı.ribaund ve blok hassasiyeti çok yüksek.

5 numaradan ziyede takım kısaldıgında 5 oynayabilecek bir 4 numara sanki daha iyi olur gibime geliyor...zira problemin 4 numarada oldugunu düşünüyorum çünkü furkan, andric yumuşak kaldıgında o sertligi verebiliyor...hani olmaz ama jeremiah massey ne de güzel olurdu...

ligde çok kötüler kardeş tutundukları tek dal el de top 16 eğer olmazsa ligde zor toparlarlar çok geride kaldılar acb de ilk 8 yapmaları bile zor bu durumda neden bırakmasınlarki ?

Hep diyorum bu forumda...Ne Akingbala ne baskasi...Dua edelimde Bilbao elensin Nancy ile birlikte Do'r Fischer gelsin..Yonetim artik bir seyleri duysun,gorsun izlesin..Oktay Mahmudi'de Do'r Fischeri sezon sonuna kadar degil en az 2+1 ile sozlesmeye imza atilsin..

çok hoşuma gidiyo herşeyimizi kapatabilcek bi oyuncu keşke fb yense elenseydi:D sanki bizde hemen alıyoduk yaa...oktay hoca transfer düşünmüyoruz demiş

Sene başında D'or Fischer'ı hepimiz çok istedik olmadı o zaman.Akingbala ismi Nancy'nin artık elenmesi kesin diye konuşuluyor.Bilbao'nun durumu belli değil.Yoksa daha boşa çıkacak çok oyuncu olacaktır.Hem Avrupa'da hem Nba'de.

Andy Rauitins bosa cikmis. College'den izledigim bir oyuncu. Muthis bir sutor. Bu tur bir oyuncu eksigimiz var. Uzun vadeli bir anlasma ile getirebiliriz. Jaycee Carroll'u izledigim zaman imreniyorum, Rautins'in oyun stili Carroll vari. Travis Outlaw bosa cikan bir diger uzun, Al Thornton hala bosta.

Andy Rautins+Al thornton cok guzel bir paket olabilir.

Andy Rautins müthiş bir skorer.Boyu 5-6 cm uzun olsa buraya yazan adama deli gözüyle bakardık. Tam avrupalık oyuncu.

Oktay hocanın transferle ilgili düşünceleri kimseyi memnun etmiyor ama bide şu yönden baksak belki hak verebiliriz.Şimdi herkesin dediği gibi bir uzun birde 3 numaraya bir transfer yaptık diyelim.Top-8'e kalacağımızı kim garanti edebilir tabi şansımız artar ama bu transferlerden sonra birde elendiğimizi düşünün yabancı sayısı yükselecek ligde her hafta 2 yabancı kadro dışı kalacak bu takım içinde ister istemez bazı sorunlara yol açacak.Diyeceksiniz ki o zaman performansı vasat olan 2 yabancı yollarız.O zamanda oyuncularla uzlaşmaya gitmek zorlaşacak sonuçta sezon ortasında boşta kalacak adamlar onların sözleşmesini feshetmek için onlara bir bedel ödemek gerekir.Birde alacağımız oyunculara vereceğimiz paralar var.Yani ben biraz Oktay hocaya hak vermeye başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...