Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay hocayı çok seviyorum ama maalesef yabancı tercihleri tutmuyor
ligimizde yabancı transfer işini en iyi yaban kişi de kendisinde son maçta iyice nefret etsem de ergin ataman
eğer başarı bekliyorsak pota altına iki adam şart
iyi bir 4 ve 5 numara
ve bence şutu can yakan bir 3 numara
ama şimdiden havaya girmemek gerek
forumda ismi geçen isimler çok iyi
inşallah gerekli hamleler yapılır
ve takımımıza layık isimler kazandırılır

Macvan ve Moteijunas şu an oynadıkları takımda kiralık değiller mi? YAni onları bu şekildeyken bile alma ihtimalimiz var mı?
Oktay hocanın yabancı tercihlerine gelince; geçen sene verim alamadığımız tek yabancı Taylor'dı (ben beğeniyordum Şamil yanlış anlama sakın :) ) Bu seneye gelirsek gelen yabancılardan Songalia haricinde verim alıyoruz.
Yani Oktay hocanın yabancı tercihleri tutmuyor demek yanlış olur.

Kasun alınacaksa kimse alınmasın, Furkan ve Andric ile devam edilsin... O yaşta, sakatlığa müsait adam -ki en iyi dönemini de biliyoruz- sırf Euroleague'in en kötü takımlarından birinde istatistik yaptı diye Galatasaray'a yakıştırılması yanlış bence.

Dasic, Slaughter ya da Pleiss diyorum. Pleiss da ısrar ediyorum.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ligde şampiyonluğu kovalayan, THY Avrupa Ligi’nde de TOP 16 turuna çıkan Galatasaray Medical Park’a takviye yapacaklarını söyledi.

Sarı – Kırmızılı yönetici, Pamukspor Tesisleri’nde voleybol şubesi için düzenlenen yeni yıl kutlama yemeğinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, G.Saray MP’a transfer yapacaklarını belirtirken ayrıntı vermekten kaçınıp “Araştırmalarımız sürüyor ve çok ciddi transferler yapacağız. Tüm branşlarda şampiyonluk hedefliyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. 2012, Galatasaray’ın yılı olacak” ifadelerini kullandı

Bunu görmek şu son günlerde bozulan moralleri yerine getirdi sanırım
Top16 da averaj takımı olmak bize yakışmazdı zaten gruptan çıkamasak bile burayı hakettiğimizi gösterecek oyun ve skorlar almalıyız. Almalıyızki ilerde bu seviyeler için hep herzaman varolacağımızı kanıtlamamız açısından önemli..
Tabi önemli olan birşeyde bu transfer yada tranferlerin bizi gerçekten sınıf atlatacak isimler olup olmayacağı.. Çok iyi bi combo guard (domercant benzeri) ve 4-5 oynayabilen atletik ve şutu olan bi uzun (Dasiç yada D'or Fisher benzeri)...

Marcus Slaughter ı bende çok beğeniyorum
gelmesini çok isterim
ama bütün gün aklımdan hep Teletoviç geçti hayırdır inşallah :)
ayrıca bence de şutör bir guard mutlaka gerek
efes maçı
burada ki barca ve kazan maçlarını
iyi bir şutörümüz olsa kazanırdık bence

Top 16 maçlarına 26 gün var en genç ocağın 4 5i kadar transferleri yapacagımıza düşünüyorum heleki 28dekindeki kura çekiminden sonra ortalık hareketlenir
Valla biz değil bütün avrupanın dilinde şuan Teletovic ve Motejunas var.Ama ben Akingbala ve Marcus Slaughter da bizim alabilceğimiz türden oyuncular
Ayrıca çok beğendigim khalid el amin cibona zagrebe gitmis bize gelse çok sevinirdim...

4 numaraya gelecek takviye + Cevher'in daha fazla ön plana çıkması yani Shumpert'ın tamemen 3 numara oynaması bize çok büyük katkı sağlar...
Shumpert hem daha az yıpranarak oynar ve 3 numaradan sağlam bir şut tehditimiz olabilir...
ki buda guardlara yapılan baskıyı azaltır...

Arkadaşlar Slaughter-Akinbala-Kasun falan demeyin.Bize en azından orta mesafe şut atabilecek alan açabilecek bir uzun lazım.

Houston'un son 2 hazırlık maçında da Patrick Patterson çok az süre almış.Bir olsa çeyrek final garanti derim inanın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...