Adam Morrison: Ilk Avrupa macerasinda Kizilyildiz'li taraftarlarin sevgilisi haline geldi. Nba'den taliplisi cikacagini sanmiyorum. Kendisi Nba olmazsa Euroleague takiminda oynayacagini soylemis.
Vladimir Dasic: Zamaninda cok onerilmis idi forumda. Buducnost ile Eurocup'da bizi eleyen takimin yildizi idi.
3-4 oynayabilecek yetenekli bir oyuncu. Getirirsek cok iyi bir is yapmis oluruz.
Bostjan Nachbar: Suan bosta isimizi gorebilecek bir isim. Nba'den taliplisi cikmaz ise getirebiliriz.
James Posey: Boston Celtics, Miami Heat taraftari onu yeniden takimlarinda gormek istiyor. New York'lu taraftarlar da ihtiyac duyduklarini belirtiyor. Uzun bir 3 numara. Bizim takim yapimiza uyabilecek. Savunmasi iyi olan, ribaund cekebilecen, sayi uretebilen bir oyuncu.
Al Thornton: Uzun zamandir bosta, bir kez daha onermekte fayda var. 4 numaradan gelecek sayilar onemli. Ozellikle Euroleague'de bu bolgede nerdeyse sayi bulamiyoruz, sayi bulmamakla beraber bu bolgeden sayi yiyoruz. Hatirlayin Moti'nin Shumpert'a kurdugu ustunluk ve Deon Thompson'un, Songaila'yi oyundan silmesi. Al Thornton atletik ozellikleri ile hem savunmada hem de hucumda is yapacak oyuncu. Savunma ribaundlarina yardim eder, hucum ribaundlarini kovalar, delici rollunu ustlenir. Meziyetleri olan bir oyuncu.
Leon Powe: Al Thornton gibi bosta kalan oyunculardan bir digeri. Ikisinin de bos olmasi sasirtici. Boston'dan tanidigimiz oyuncu. 4 numaraya hareketlilik getirebilecek bir isim. Iceri delebilen, guclu br oyuncu. Fazla soze gerek yok cok faydasi dokunur bize.
Yi Jianlian: 4-5 oynayabilen, uzun boyuna ragmen meziyetleri olan bir oyuncu. Orta mesafe sutu olan, blok tehtidi olsuturan, hareketli uzun. Perdelemeleri yaptigini unutmayalim. isin iki yonunu oynayabilen oyuncu. Oktay hocanin sevdigi tarzda bir oyuncu.
Mario Kasun: Euroleague'de elenen takimlardan istedigim tek uzun.
Bizim isimizi gorebilecek bir isim, kisa sureligine. Efes'de de begenirdim kendisini.
Uzun oncegimiz oldugu icin ilk once uzunlari yazdim. Gecelim kisalara
Terrico White: Atletik ozellikleri tavan yapmis birisi. Ic,dis sutu olan, delici bir iki numara.
Dwayne Wade benzetmeleri yapiliyor. Avrupa tecrubesi edinmesi lazim nba'de oynabilmesi icin.
Bakalim d-league tecrubesi nasil olacak.
Willie Warren: Bo McCallebb tarzi bir oyuncu. Iceriyi delebilen 2 numara.
Oklahoma universitesi mevzunu, Blake Griffin ile ayni okuldan mevzunlar.
Nate Robinson: Hani siradan bir isim olsa 1 numara karsiyim. Ama Nate Robinson atletik oldugu icin, kisa boyuna ragmen rahatlika 1-2 oynayabilecek bir oyuncu. Nba'den talibi cikmaz ise getirelim eger kendisi Avrupa'da oynamayi isterse.
Eddie House: Bosa cikan bir diger isim. Kesinlikle 2 numarada sutor esikligi cekiyoruz. Ozellikle Euroleague'de tikandigimiz vakit Lakovic'in eline bakiyoruz. Lakovic'e takimlar ozel onlem aldigi icin, topun el yaktigi anlarda tikaniyoruz. Sorumluluk alacak iyi,kotu oyuncu yok. Prokom macinda Jamon sorumluluk aldi uclugu yolladi. Taliplisi cikmaz ise nba'den, kendiside avrupa macerasi yasamak isterse getirelim.
Paket yapip kisa,uzun kapabilrsek listeden gercekten takim seviye atlar.