Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
songaila dan sonra lakoviçin de eleştirilmeye başlanması olumlu bir gelişme.3 ay oldu katkıları sıfırın altında.

Adam hayatının zirve defans performansını sergiliyor abi. Bulduğu şutları da %30-40 civarında sokuyordur diye tahmin ediyorum istatistiklere bakmadan söylüyorum ve ikili sıkıştırmalarda her zaman boş adamı buluyor. Daha ne yapsın ki ?

İlkan Karaman diyecektin muhtemelen, kiralık oynuyor kendisi sene sonuna kadar da çağırma ihtimalimiz yok onun için sorduysan. Çünkü karşılığında Furkan ile anlaştık üstüne para verip.

İlkan'ın alınma ihtimali varsa bile alınması taraftarı değilim açıkçası. Karşıyaka da gayet olumlu şekilde kendini geliştirmeye devam ediyor.

Önerim herkesi şaşırtacak sanırım. Önereceğim isim Hamed Haddadi. Kendisi boşta şu an. Ve çalışma izni alamıyor deniyor şu an. Bu nedenle Haddadi'ye çökmeliyiz. Hem ribaund , hem iç savunma , hem blok , hem potaaltı skor sorunu hallolmuş olur. Rakip savunmalar rahatça dışa açılmayı bırakın ; içe bile gömülür. Herkese tepeden bakar. Alabiliyorsak kesinlikle almalıyız ve de imkanları zorlamalıyız. Çehremiz değişir.

Maçları da 5 guardla oynarız artık Jerry de gelsin başka guard da gelsin

Tanju ben de D-Wash diye yazmıştım. Sanırım benim gibi guard yazan arkadaşlar Jaka ' dan umudu kesen kişiler oluyor. Çoğu başarılı takımın delici bir guardı vardır bence. Bizim gibi hücumda çok fazla sıkışma yaşayan takımlar için olmazsa olmazdır bu bence. En azından ben böyle düşünüyorum.

Benim tepkim başka yerlere acil ihtiyaçlar varken alınması gereken son yer guardken oraya adam önerilmesine. Ciddi anlamda ilk tercihimiz olarak 1-2 oynayabilen bir oyuncu mu gelsin sizce? Yoksa 3-4-5 numaralı pozisyonlardan 1'ine mi ihtiyaç daha çok?

Benim tepkim başka yerlere acil ihtiyaçlar varken alınması gereken son yer guardken oraya adam önerilmesine. Ciddi anlamda ilk tercihimiz olarak 1-2 oynayabilen bir oyuncu mu gelsin sizce? Yoksa 3-4-5 numaralı pozisyonlardan 1'ine mi ihtiyaç daha çok?
evet ciddi anlamda delici guard lazım bu takıma ki jerry johnsonun gecen sene fınal maclarında neler yaptıgını hepımız bılıyoruz,hem oynadı hem oynattı.ermal ve andrıcın performansları da üst sevıyedeydı..

Tanju bence takımın 2 önceliği mevcut. Biri delici, gerektiğinde taşı sıkıp ekmeğini çıkartacak bir 1 numara, diğeri ise "saf bir " 4,5 numara ;))

İlginçtir ki oynadığı bölgenin hakkını veremeyen Shipp'e kimse laf etmiyor. Acaba bir maç sonunda ağladığından dolayı forum ona karşı bir duygusalık mı besliyor? Ben bu olayı geçen seneki Rancik'e benzetiyorum. Bilmem anlatabildim mi?

Sunay, bende nedendir bilmiyorum aslında ama maç izlerken maçı genele bakarak izleyemiyorum ben. Örneğin bir maçı farklı kazanmış oluyoruz. Ama düşündüğümüzden fazla sayı yemişiz ve atmışız o maçta. Ben kazandık diyemiyorum. Savunmada kaybettik hucumda kazandık diyorum hep. Ve savunmada kazandığımız maçların çoğunda en iyi oyuncularımızın başında Shipp geliyor. Bu kadar iyi bir savunmacımız varken bırakalım da skor yükünü beklentimiz olan oyuncular daha fazla karşılasın bence. Ama hucum konusunda çok haklı olduğun yerler var. Bu yüzden Shipp çok ince çizgide olan bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...