Biz şutör, hareketli uzun diyoruz.Siz hala Haddadi-Fesenko falan diyorsunuz...
işte kendın dıyosun tempo dıye,bu takımın temposunu artıracak bır oyun kurucuya ıhtıyacı var..fenerbahce macında kı uzun sıkıntısıyla-tempo arasında ne alaka var yanı..o zaman sımdıde 2 uzunla oynayalım takım tempolu olsun, var mı boyle bısey..Bu tempoda oynarsak Jerry gelse dökülür, bazı zor maçlarda hızlı oynamalıyız o zaman Gordon da yapar o deliciliği emin olun. Fenerbahçe serisinde uzun sıkıntımız var diye inanılmaz tempolu basketbol oynayınca Jerry çok etkili olmuştu ya da Darius olsa o da etkili olacaktı o tempoda ama şu anki sistem farklı.
fenerbahce macında kı uzun sıkıntısıyla-tempo arasında ne alaka var yanı..o zaman sımdıde 2 uzunla oynayalım takım tempolu olsun, var mı boyle bısey..
ya neden hızlı oynaması sart olsun,ne alaka yanı..dıs sahada taraftar gazımı vardı bız feneri yenerken.eger ılla hız dıosan ,final maclarında bu takıma hızı getıren en buyuk etken jerry johnsondı..Bu cümlenden sonra tartışmaya gerek yok zaten, Haluk Yıldırım ve Shumpert 4 numarada oynarken, Rancik yokken takımın hızlı oynaması şarttı maçlarda tutunmak için, iç sahada taraftar gazını da alıp, anlayana işte...
An itibarı ile Oktay Mahmuti ropörtajını dinledim ve net bir şekilde transferin çok zor olduğunu, yani transfer yapılmayacağını söyledi. Hepimize geçmiş olsun o zaman.
Ben tam tersini çıkardım konuşmalardan.An itibarı ile Oktay Mahmuti ropörtajını dinledim ve net bir şekilde transferin çok zor olduğunu, yani transfer yapılmayacağını söyledi. Hepimize geçmiş olsun o zaman.