Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N-dong çok mantıksız bence,Barcelona pivot pozisyonunda Peroviç,Vazquez ve N Dong arasında süreleri paylaştırıyor bana göre N Dong'u satmaları çok büyük sürpriz olur.

ndong rüyası kurmanın alemi yok...yi jianlian da o genç yaşında o potansiyeliyle avrupaya dönmez...hilton armstrong tam bir çöpçü pivot,hücum reboundu konusunda yetenekli, neden olmasın diyorum ama boyalı bölgede yer kaplayacak bir pivot degil hatta bizim furkan ondan daha kalın muhtemelen...haddadi'nin nba de süre bulabilecegine ihtimal vermiyorum ve bu esmer abi bize kalınlık,yer kaplama,rebound konusunda zaza'nın verdiklerini verebilir diye düşünüyorum..
ha olmuyorsa alırız deon thopson'u yarım sezonluk(devamı olmaz),sezon sonunda getiririz zazayı uzun yıllık bi kontratla(keza abi daha 27 yaşında),songaila gider ilkan doldurur orayı,muhtemelen lako da kalmaz yerine daha genç 1-2 oynayabilen bir yabancı gelir gordon shipp andric zaten kesinlikle kalır...bu resme göre de çok saglam bir 3 numarayla muaazam bir rotasyon kurulur...ha bunlar için fazlaca erken ama 2012nin kehanetini patlatmak geldi içimden...:)

Marcus Goree de boşa çıkmış bence bu oyuncuyu düşünmeliyiz. Bu ''Songaila'yı gönderelim'' anlamına gelmemeli aksine yaşı ileri bir oyuncu olduğu için böyle bir transfer Songaila'nın da verimini arttırır diye düşünüyorum.

kendisi free agent'ım seneye demişti yanılmıyorsam?

HoopsHype'deki bilgilere göre seneye de 5.248.750 USD'lik kontratı var ve garant kontrat gibi duruyor farklı statüde olanların renkleri farklı belki önümüzdeki sene sonunda demiştir.Tabi bu sitedeki bilgilere yanlış değilse ama sanmıyorum orada kontratlar şeffaf sanırım

umarım site degil de zaza'nın söyledikleri dogrudur...ki rotasyona eklenecek zaza gibi yerli statüsünde oynayan bi 5 mumarayla kadro kurmaya başlamak şahane olur...nba'deki ilk 3 maçında çok iyiydi ama dün geceki maçta rotasyona nedense jason collinsi soktu koç ve zaza az süre aldı umarım nba'de zazaya bolca haksızlık yapılır da kendisi sezon biter bitmez olması gereken yere döner :)
bugünü konuşacak olursak söylentilerden yola çıkarak transferimiz deon thompson olur gibime geliyor...sürpriz bir isim çıkmazsa...ama şöyle bir durum var eger songaila ayrılmazsa,yeni 4 numara songaila ile birlikte rotasyona girer ve buradan cevher zararlı çıkar...seneye de bizle olmaz muhtemelen...

Açık konuşayım Deon Thompson hiç bir işmize yaramaz. Songailanın berbat savunmasında bir maç yıldızlaştı diye adam alacaksak işimiz yaş.O kadar kötü bir takımda bile kayda değer istatistik yapamamış bir adam kendisi

Açık konuşayım Deon Thompson hiç bir işmize yaramaz. Songailanın berbat savunmasında bir maç yıldızlaştı diye adam alacaksak işimiz yaş.O kadar kötü bir takımda bile kayda değer istatistik yapamamış bir adam kendisi

Evet oyuncuları sadece bize karşı oynadıkları maçlardan takip eden ve ona göre karar veren bir staff'ımız var ne yazık ki ama hayat bazılarına çok torpil geçiyor.Buralara kadar gelmişler.

Neyseki kral çıplak diyecek birilerine ihtiyaç vardı malum bu cesaret de ancak belli yaş grubundan çıkıyor hukuki hak ve sorumluluklarda tam değil nasıl olsa tıpkı masallardaki gibi ..... bu arada bu sitede yazdıklarımızdan biz sorumluyuz.Yönetimin sorumluğu yok TC kimlik numarası da verdik pek güzel peki reşit olmayan biri yazdığında kim sorumlu velisi mi sadece ?

Evet oyuncuları sadece bize karşı oynadıkları maçlardan takip eden ve ona göre karar veren bir staff'ımız var ne yazık ki ama hayat bazılarına çok torpil geçiyor.Buralara kadar gelmişler.

Neyseki kral çıplak diyecek birilerine ihtiyaç vardı malum bu cesaret de ancak belli yaş grubundan çıkıyor hukuki hak ve sorumluluklarda tam değil nasıl olsa tıpkı masallardaki gibi ..... bu arada bu sitede yazdıklarımızdan biz sorumluyuz.Yönetimin sorumluğu yok TC kimlik numarası da verdik pek güzel peki reşit olmayan biri yazdığında kim sorumlu velisi mi sadece ?

Ne alaka? 18 yaşından küçük olan herkes Deon Thompson'ı beğenmek zorunda mı? Çok boş bir oyuncu kendisi.Hiç bir derdimize de derman olmaz.Cevher oynasın daha iyi

Ne alaka? 18 yaşından küçük olan herkes Deon Thompson'ı beğenmek zorunda mı? Çok boş bir oyuncu kendisi.Hiç bir derdimize de derman olmaz.Cevher oynasın daha iyi

Ne alaka derken ? (Ne alaka,berbat,boş oyuncu bakalım sonu nereye varacak)

Ayrıca orada bambaşka birşey anlatılıyor ve mesaj temel olarak 18'in üzeri için aslında Deon ile falan ilgisi yok :)

şuan boşta oldugu sayılan oyuncuların neredeyse hepsi nba pazarından...lockout sebebiyle avrupa serüvenine bikaçı çıktı diye bianda nba'den oyuncu koparmak kolay gözükür hale geldi..all thorntonlar yi jialianlar falan nereye geliyor allahaşkına!! tek ihtimal verdigim haddadi idi o da sanırım memphis ile anlaşmış...
avrupa pazarında,kasun var olası ama o da sertligin s'sini bilmez...akingbala belki...deon thompson olabilecek seçenekler arasında olma ihtimali en yüksek olan gibi görünüyor...

Onur hani sen dün gece twitterda Gallinari o turnikeyi atsa Real Madrid'te oynardı diyen değil misin? Bir kere Deon Thompson bize karşı 5 numara oynadı diye hatırlıyorum yani Songaila onu savunmadı. Thompson sert bir oyuncu 4-5 oynayabiliyor şutu var. Şu anda daha iyisini bulamayız bence, umarım doğrudur haberler.

Onur hani sen dün gece twitterda Gallinari o turnikeyi atsa Real Madrid'te oynardı diyen değil misin? Bir kere Deon Thompson bize karşı 5 numara oynadı diye hatırlıyorum yani Songaila onu savunmadı. Thompson sert bir oyuncu 4-5 oynayabiliyor şutu var. Şu anda daha iyisini bulamayız bence, umarım doğrudur haberler.

yanlış hatırlıyorsunuz;boris rothbart oynadı 5 numara bizle oynadıkları maçta...

Dalga geçmek için demiştir yahu, vardır ya hep birde iyi orta açsa Real'de oynardı ve ya birde şunları gol yapsa Real'de oynardı tarzında şeyler denir.O amaçla demiştir oda heralde :)

Thompson konusunda Onur'a katılıyorum ama bende.Zaten hocanın Thompson ile ilgilendiğinide sanmıyorum.

Onu şakasına yazdığımı sende biliyorsun herhalde. Şutu olan oyuncu yüzde 40la serbest atış atmaz.Bize karşı oynadığı maçı çıkarsak 6 sayı 4 ribaunt benzeri bir ortalama kalıyor.Bu mu bizim sorunlarımıza çare olacak oyuncu yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...