N-dong çok mantıksız bence,Barcelona pivot pozisyonunda Peroviç,Vazquez ve N Dong arasında süreleri paylaştırıyor bana göre N Dong'u satmaları çok büyük sürpriz olur.
kendisi free agent'ım seneye demişti yanılmıyorsam?
Açık konuşayım Deon Thompson hiç bir işmize yaramaz. Songailanın berbat savunmasında bir maç yıldızlaştı diye adam alacaksak işimiz yaş.O kadar kötü bir takımda bile kayda değer istatistik yapamamış bir adam kendisi
Evet oyuncuları sadece bize karşı oynadıkları maçlardan takip eden ve ona göre karar veren bir staff'ımız var ne yazık ki ama hayat bazılarına çok torpil geçiyor.Buralara kadar gelmişler.
Neyseki kral çıplak diyecek birilerine ihtiyaç vardı malum bu cesaret de ancak belli yaş grubundan çıkıyor hukuki hak ve sorumluluklarda tam değil nasıl olsa tıpkı masallardaki gibi ..... bu arada bu sitede yazdıklarımızdan biz sorumluyuz.Yönetimin sorumluğu yok TC kimlik numarası da verdik pek güzel peki reşit olmayan biri yazdığında kim sorumlu velisi mi sadece ?
Ne alaka? 18 yaşından küçük olan herkes Deon Thompson'ı beğenmek zorunda mı? Çok boş bir oyuncu kendisi.Hiç bir derdimize de derman olmaz.Cevher oynasın daha iyi
Onur hani sen dün gece twitterda Gallinari o turnikeyi atsa Real Madrid'te oynardı diyen değil misin? Bir kere Deon Thompson bize karşı 5 numara oynadı diye hatırlıyorum yani Songaila onu savunmadı. Thompson sert bir oyuncu 4-5 oynayabiliyor şutu var. Şu anda daha iyisini bulamayız bence, umarım doğrudur haberler.
Onur hani sen dün gece twitterda Gallinari o turnikeyi atsa Real Madrid'te oynardı diyen değil misin? Bir kere Deon Thompson bize karşı 5 numara oynadı diye hatırlıyorum yani Songaila onu savunmadı. Thompson sert bir oyuncu 4-5 oynayabiliyor şutu var. Şu anda daha iyisini bulamayız bence, umarım doğrudur haberler.