Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu şakasına yazdığımı sende biliyorsun herhalde. Şutu olan oyuncu yüzde 40la serbest atış atmaz.Bize karşı oynadığı maçı çıkarsak 6 sayı 4 ribaunt benzeri bir ortalama kalıyor.Bu mu bizim sorunlarımıza çare olacak oyuncu yani?

Nerden biliyim ben senin şaka yaptığını? Bu tarz yorumları hep yapıyosun. Sertlik konusunda kesinlikle çare olur bence.

Ben Memphis'in Haddadi'yi Memphis kadrosuna kattigini gecen yil soylemistim siz daha yeni geliyorsunuz :D

Yeni yil esprisi, dun gece yazmistim.

Elimizde kalan oyuncular, 4 numara nba'den Al Thornton, Leon Powe.
Avrupa'dan ise 3-4 oynayabilecek Dasic,Nachbar.
5 numara, Eze, Kasun.

BURAK HÜMMET
Galatasaray Basketbol takimi anlastigi amerikali 2.11 boyunda bir amerikali... Yakinda aciklanir.Bu arada transfer edilecek oyuncunun takimi henuz elenmedi gruplarda yoluna devam ediyor. İsim veremem
BURAK HÜMMET
@rasimozdinc eski grup degil kardesim o bilgi yanlis duzelttim

D'or Fisher - 2.11 -Amerikalı - Kulübü elenmedi yoksa...:)

Bilbao'nun şu zamanda Fischer'i bırakması sürpriz olur.Alabilirsek büyük iş.Bana Jawai daha olası geliyor,Eurobasket'te Kazan'dan ayrılmak istediği konuşulmuştu.

bilbao hangi akla hizmetle bırakır ki d'or fischeri? n'dong bile daha olası en azından kosta perovic ve fran vazquez var ayrıca barcada 5 oynayan...ki n'dong için mümkün degil demiştim ben d'or fischer olursa çok büyük sürpriz olur...ayrıca bilbao taraftarı adına da üzülürüm açıkçası yazık yani adamlara :)

Adam dalga geçiyor olmasın ya. Her ayrıntıyı veriyor ama isim veremem diyor. Zaten başka kimseden çıkmadı böyle bir söz, sadece bu adam mı duymuş bu transferi! Herkes gibi o da biliyor pota altına bir ihtiyaç olduğunu, kendi fikrince bir şeyler üretmiş olabilir

efes,barcelona(2),unics(2),siena(2),fenerbahçe,beşiktaş...toplam 9 ciddi maç oynadık ve hepsini kaybettik.umarım oktay hoca bu inanılmaz kötü performansı gözden geçirir ve takıma 0 katkısı olan oyuncuları arkalamaktan vazgeçer.ben şahsen bu yenilgi furyasına bir son verilmesini istiyorum.

basketbolu uzun yıllardır takip ederim.dengeleri bilirim.galatasarayın şu an fisher i alması mümkün değildir.milletin gazına gelmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...