• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu şakasına yazdığımı sende biliyorsun herhalde. Şutu olan oyuncu yüzde 40la serbest atış atmaz.Bize karşı oynadığı maçı çıkarsak 6 sayı 4 ribaunt benzeri bir ortalama kalıyor.Bu mu bizim sorunlarımıza çare olacak oyuncu yani?

Nerden biliyim ben senin şaka yaptığını? Bu tarz yorumları hep yapıyosun. Sertlik konusunda kesinlikle çare olur bence.

Emir Hocanın twitterda Deon Thompson'ı takip etmesi bir işaret olabilir

Daha önce görülmüyordu ama Haddadi Memphis'in kadrosuna yazılmış. Yazık oldu.

Ben Memphis'in Haddadi'yi Memphis kadrosuna kattigini gecen yil soylemistim siz daha yeni geliyorsunuz :D

Yeni yil esprisi, dun gece yazmistim.

Elimizde kalan oyuncular, 4 numara nba'den Al Thornton, Leon Powe.
Avrupa'dan ise 3-4 oynayabilecek Dasic,Nachbar.
5 numara, Eze, Kasun.

BURAK HÜMMET
Galatasaray Basketbol takimi anlastigi amerikali 2.11 boyunda bir amerikali... Yakinda aciklanir.Bu arada transfer edilecek oyuncunun takimi henuz elenmedi gruplarda yoluna devam ediyor. İsim veremem
BURAK HÜMMET
@rasimozdinc eski grup degil kardesim o bilgi yanlis duzelttim

D'or Fisher - 2.11 -Amerikalı - Kulübü elenmedi yoksa...:)

valla D'or Fisher sa tadın dan yenmez :D

Atladığım olmadıysa kriterlere uyan bir oyuncu daha yok. Şu dönemde inanılmaz güzel iş olur.

Takımı elenmeyen bizim grupta siyahi pivot.N'dong işte.Barcelona bırakır mı kısmını geçersek bahsedilen oyuncu net N'dong

Bilbao'nun şu zamanda Fischer'i bırakması sürpriz olur.Alabilirsek büyük iş.Bana Jawai daha olası geliyor,Eurobasket'te Kazan'dan ayrılmak istediği konuşulmuştu.

Takımı elenmeyen bizim grupta siyahi pivot.N'dong işte.Barcelona bırakır mı kısmını geçersek bahsedilen oyuncu net N'dong
Amerikalı diyor. Ayrıca önceki gruptan değilmiş.Onu düzeltmiş.

bilbao hangi akla hizmetle bırakır ki d'or fischeri? n'dong bile daha olası en azından kosta perovic ve fran vazquez var ayrıca barcada 5 oynayan...ki n'dong için mümkün degil demiştim ben d'or fischer olursa çok büyük sürpriz olur...ayrıca bilbao taraftarı adına da üzülürüm açıkçası yazık yani adamlara :)

O zaman D'or Fischerdır.En sevdiğim pota altı Avrupada. Yılın transferi olur

valla yılın transferi olur
bir de iyi bir şutör katabilsek şu takıma
iyi bir 3 numara
aman aman aman
tabi öncelik pota altı :)

Bilbaoyu dağıtma fikrimiz varsa madem Banicte gelse kusursuz 4-5 numara rotasyonumuz olur ama benim isteğimde abartı oluyor tabi

Adam dalga geçiyor olmasın ya. Her ayrıntıyı veriyor ama isim veremem diyor. Zaten başka kimseden çıkmadı böyle bir söz, sadece bu adam mı duymuş bu transferi! Herkes gibi o da biliyor pota altına bir ihtiyaç olduğunu, kendi fikrince bir şeyler üretmiş olabilir

Bilbaoyu dağıtma fikrimiz varsa madem Banicte gelse kusursuz 4-5 numara rotasyonumuz olur ama benim isteğimde abartı oluyor tabi

aaron jackson diyorum....çok fena bi guard...86lı...delici delici diyoruz ya bu ufaklıgın en iyi yaptıgı şey sanırım penetre ile savunma dengelerini bozmak...seneye için düşünülebilir :)

bence bosta olan en ıyı 5 numara bonsu-mensahtı onu da bjk aldı..

5,eli çok sıcak bir uzun belkide bize de sıcaktır.blog manyağı yapacak bir adam türkiye ye geliyor.(bkz: içimden bir ses gelecek diyor.=))
(burakkara - 1 ocak 2012 18:41)

Böyle bir entry var d'or fischer hakkında gssözlükte.
Yazarı tanıyan eden ?

efes,barcelona(2),unics(2),siena(2),fenerbahçe,beşiktaş...toplam 9 ciddi maç oynadık ve hepsini kaybettik.umarım oktay hoca bu inanılmaz kötü performansı gözden geçirir ve takıma 0 katkısı olan oyuncuları arkalamaktan vazgeçer.ben şahsen bu yenilgi furyasına bir son verilmesini istiyorum.

basketbolu uzun yıllardır takip ederim.dengeleri bilirim.galatasarayın şu an fisher i alması mümkün değildir.milletin gazına gelmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri