Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Theo gibi oyuncular olmasa bile onun seviyesine yakın oyuncular bulunabilir. Şunu unutmayalımki başarı iyi ouncular ile gelir. Orta sınıf oyuncular ile bir yere kadar mücadele edilir. Keif ekibi oluşturup tüm dünyada böyle oyuncular aramalıyız. Bu şekilde daha ucuza iyi oyuncular bulabiliriz. Hem alt yapı hemde üst yapı için çok faydalı olur.

Bizimkilerin bişey düşüneceği yok gibi, baksanıza Top16 maçlarının başlamasına az bir süre kaldı hala ortada birşey yok.Sanırım yöneticiler bazı şeyleri bizden önce kabullenmiş diye düşünüyorum.

Rakiplerimizden Olympiakos Dj Mbenga ile anlaşmak üzereymiş, Efes içinde Acie Law ismi geçiyor.

Bizim açımızdan harika transferler. :)

Hep kafamda kurgulardım "Fatih Solak gibi oyun zekası-el,ayak koordinasyonu olmayan bir oyuncuyu bir daha ne zaman canlı izleyebilirim?" diye, 3 hafta sonra aynısının NBA görmüş yüzük kazanmış versiyonu karşıma gelecek :)

songaila kadar dominant,atletik,pota altına nüfus eden,enerjik,ribaundçu bir oyuncu bulmamız mümkün olmadığı için transfere gerek yok.

Oly guard olarak Earl Boykins düşünüyormuş.

Bizimkilerin Moteijunas, Akingbala, D'or Fischer falan alabileceğini sanmıyorum, bari Benjamin Eze getirseler boştayken.

her yıl euroleague oynamamız,her yıl f16 yapmamız,her yıl f16 da bu kadar ılıman bir grup bulmamız ÇOK ÇOK ZOR bir olasılık iken,bu büyük fırsatı eğer yöneticilerimiz değerlendirmiyorsa buna çok olumlu yaklaşmam mümkün değil.euro challenge oynayan bjk arroyo ile mensah gibi adamları alıyorsa bizim piyasada adam yok lüksümüz yoktur.bu takımın iyi niyetli olmasına rağmen çapının ileri hedeflerini tutturma yetisine sahip olmadığını seriye bağladığımız büyük maç bozgunlarıyla tecrübe ettik.bu saatten sonra eğer mevcut kadroyla devam ediyorsak,ribaunt sorunumuzu görmezden geliyorsak,bazı tecrübeli oyuncularımızın eskisi gibi olmadıkları gerçeğini hasır altı ediyorsak yaşanacak olası başarısızlıkları kabul etmiş oluruz.

her yıl euroleague oynamamız,her yıl f16 yapmamız,her yıl f16 da bu kadar ılıman bir grup bulmamız ÇOK ÇOK ZOR bir olasılık iken,bu büyük fırsatı eğer yöneticilerimiz değerlendirmiyorsa buna çok olumlu yaklaşmam mümkün değil.euro challenge oynayan bjk arroyo ile mensah gibi adamları alıyorsa bizim piyasada adam yok lüksümüz yoktur.bu takımın iyi niyetli olmasına rağmen çapının ileri hedeflerini tutturma yetisine sahip olmadığını seriye bağladığımız büyük maç bozgunlarıyla tecrübe ettik.bu saatten sonra eğer mevcut kadroyla devam ediyorsak,ribaunt sorunumuzu görmezden geliyorsak,bazı tecrübeli oyuncularımızın eskisi gibi olmadıkları gerçeğini hasır altı ediyorsak yaşanacak olası başarısızlıkları kabul etmiş oluruz.
Biz her sene Euroleague ve mümkümse başarı istiyoruz. Bu yönde adımlar atıyoruz. Bu yapılanmanın başında ki insanlara sonuna kadar destek veriyoruz.
Bu takımın hedefi çoğu kişi kabul etmese de Euroleagueye kalmak ve orda kendini göstermek mümkünse son16'ya kalmaktı ki bunu fazlasıyla başardılar. Şimdi transfer döneminde oyuncu almamayı tercih edebilirler (ki bana göre de yapmalılar). Dediğim gibi bu bir tercih meselesi. önemli olan özellikle senin zor gördüğün istikrarlı şekilde yukarılara oynayabilmek. Bu yönde ki adımlarımız her yönümüzle gayet tatminkar.

Bjk örneğinize yorum bile yapmıyorum anlayın artık.

O değil de guard ne alaka? Hali hazırda Göksenin'in de eklenmesi ile birlikte iyice şişen bir-iki numara pozisyonuna bir oyuncu daha eklemekten ciddi ciddi bahsetmiyorsunuz değil mi? İstediğiniz tarzda oyuncu bizim takımda var zaten, Lucas Gordon. Ama aradığınız Jerrels gibi bir sokak basketbolcusuysa aman uzak dursun...

Biz her sene Euroleague ve mümkümse başarı istiyoruz. Bu yönde adımlar atıyoruz. Bu yapılanmanın başında ki insanlara sonuna kadar destek veriyoruz.
Bu takımın hedefi çoğu kişi kabul etmese de Euroleagueye kalmak ve orda kendini göstermek mümkünse son16'ya kalmaktı ki bunu fazlasıyla başardılar. Şimdi transfer döneminde oyuncu almamayı tercih edebilirler (ki bana göre de yapmalılar). Dediğim gibi bu bir tercih meselesi. önemli olan özellikle senin zor gördüğün istikrarlı şekilde yukarılara oynayabilmek. Bu yönde ki adımlarımız her yönümüzle gayet tatminkar.

Bjk örneğinize yorum bile yapmıyorum anlayın artık.

ligde de fener ve efesin altında yer alırsak ki performansımız aksini iddia etmiyor yorum yaparsınız merak etmeyin.kapalı ve sığ,basmakalıp fikirlerinize katılmadığımı belirteyim.bu yıl hedeflerimizin bir kısmına ulaşmamız,ileri hedefleri dışlamamıza neden olmamalı.ayrıca sadece eurolig açısından değil lig açısından da düşünün.bu yıl şampiyonluk dışındaki sonuçların başarısızlık olduğunu unutmayın.

Herkes Euroleauge için transfer diyor ama asıl önemlisi lig. Burada ötesi işin tatlısı olur ama ligde yeniden en az final oynamılıyız.

ligde de fener ve efesin altında yer alırsak ki performansımız aksini iddia etmiyor yorum yaparsınız merak etmeyin.kapalı ve sığ,basmakalıp fikirlerinize katılmadığımı belirteyim.bu yıl hedeflerimizin bir kısmına ulaşmamız,ileri hedefleri dışlamamıza neden olmamalı.ayrıca sadece eurolig açısından değil lig açısından da düşünün.bu yıl şampiyonluk dışındaki sonuçların başarısızlık olduğunu unutmayın.

Kusuru bakma da yazının ilk cümlesine çok takıldım. ''Ligde de fener ve efesin altında yer alırsak ki performansımız aksini iddia etmiyor yorum yaparsınız merak etmeyin.'' Bu tarz cümleleri kendi adınıza yazarsan sevinirim. Bu takım orta sıralardayken de, abuk sabuk yapılanmalar gösterirken de edilen her mücadeleyi sonuna kadar alkışladım(dık).
28 yaşındayım hatırladığım tek finalim geçen seneydi. Belki sen görmüşsündür ben kapalı, sığ, basmakalıp biri olduğum için görememişimdir. Şimdi 1 sene final oynadık diye yıllardır ligi domine eden, her zaman en iyi yerli oyuncuları ellerin de tutan, bütçeleri bizim 2-3 katımız olan takımları perişan etmemiz gerekiyor. Eğer edemezsek başarısız oluyoruz. Vaay bee ne güzel dünya:)
Başarı kriterlerimiz farklı. Benim için bu senenin bşarı kriteri geçen senenin tesadüf olmadığını göstermek ve koyduğumuz çıtayı istikrarlı hale getirebilmekti. Şu ana kadar da bunu fazlasıyla gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...