Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KADROMUZ 2012-2013:)
GORDON-TUTKU-ENDER
SHİPP-GÖKSENİN-DE COLO
LEON TUCKER-DEDO-CANER
İLKAN-CEVHER-KG
ANDRİÇ-FURKAN-FİSHER 6yabancı oldu farkındayım ama geniş kadroda ve euroleague de çıta yükseldiği için mutlaka bu kadro yapılmalı... sakatlık yoğun maç trafiği filanda göz önüne alınırsa olası en iyi kadro bu olur sanırım....

Lütfen kimse kadro şişkinliği filan demesin bu sene süper kadro kurdu denilen efes tr liginde gökhan şirini 10. opsiyon olarak kullandığı birçok tr ligi maçı oynamıştır büyük düşünüyorsak mutlaka kadro derinliğini yaratmalıyız her maça hazır 12 oyuncuyla çıkmak büyük avantaj olacak(sakatlık - formsuzluk - yoğun fixtür) düşünüldüğünde...

Ben sezon bitiminde ilk hamle olarak Pops Mensah Bonsu'nun alınmaya çalışılması gerektiğini düşünüyorum.Beşiktaş muhtemelen sezon bitiminde maddi olarak krizde olacağından,oluşacak boşlukta bu transferi yapmamız mümkün.Hatta belki Bonsu'yla beraber David Hawkins'te düşünülebilir.

Yüzde yüz katılıyorum sana arkadaş.Bende Bonsu'nun alınmaya çalışmasından yanayım ama bütçemiz yetermi?Çünkü bu performansına çok büyük paralar ödeyecek takımlar vardır diye düşünüyorum.Bu sene Zaza gidince Beşiktaş yerine biz Bonsu'yu alabilseydik bence Olympiakos yerine biz Final four da olurduk.Ligde de çok rahat şampiyonduk.

Benim son yıllarda izlediğim en iyi uzun.Adam uçuyor resmen oyunun her 2 tarafındada.Play off lar oynanırken yapılacak cazip bir teklifle ve belkide 2 yada 3 yıllık bir kontrat önerisiyle alınabilir diye düşünüyorum.Bonsu level atlatır bize.

Ben sezon bitiminde ilk hamle olarak Pops Mensah Bonsu'nun alınmaya çalışılması gerektiğini düşünüyorum.Beşiktaş muhtemelen sezon bitiminde maddi olarak krizde olacağından,oluşacak boşlukta bu transferi yapmamız mümkün.Hatta belki Bonsu'yla beraber David Hawkins'te düşünülebilir.

beşiktaş basketbol şubeyi talep edelim...hazır pops ve hawkins'i istemişken...

KADROMUZ 2012-2013:)
GORDON-TUTKU-ENDER
SHİPP-GÖKSENİN-DE COLO
CLAY TUCKER-DEDO-CANER
İLKAN-CEVHER-KG
ANDRİÇ-FURKAN-FİSHER 6yabancı oldu farkındayım ama geniş kadroda ve euroleague de çıta yükseldiği için mutlaka bu kadro yapılmalı... sakatlık yoğun maç trafiği filanda göz önüne alınırsa olası en iyi kadro bu olur sanırım....

dogru garnett 5 numara oynayabiliyorsa clay tucker'i da zorlasan 3 oynar...vallahi ilginç yorumlar...fb ülker adamı back up guard olarak transfer etmeye çalışıyor biz 3 numaraya oyuncu önerisi yazıyoruz...

Dalgamı geçiyosun aklın sıra?Almaya çalışmayalım mı Bonsu'yu ne demek istiyosun?

oyuncu önerileri başlıgı altında rakip takımın performansı olumlu bütün oyuncularını saymanın alemi yok diyorum...abes oluyor...

artı: furkanla andricin oldugu yerde bonsu'nun ne işi var??...takım bu kadar tıkırında işlerken rakip takımın bireysel yetenekleriyle ön plana çıkmış oyuncularını takımda görmek istemenin manası nedir??

illa beşiktaştan biri istenecekse şutu olan rebo çeken erceg düşünülmelidir..ama yok illa bonsu..her maç 15sayı 15 rebo yapınca göz boyuyor tabi...sahada kaldıgı sürelere falan hiç bakılmıyor...

Beşiktaştan Bonsu'yu almaya çalışmalıyız sezon bitiminde ilk hamle olarak,Hawkins te belki düşünülebilir yazmışım.Bumudur rakip takımın iyi performanslı bütün oyuncularını saymak.Bir daha bak mesajıma kardeş ne demişim,Beşiktaş'ın sezon bitiminde içine düşeceği olası bir ekonomik krizden dolayı bu oyuncuyu almanın kolaylaşacağını yazmışım.Fener'den Prezldıc yada Ömer'i önermemişim mesela.

Birde;oyuncu önerileri başlığında ne yazarsak abes kaçmaz,rakibimizin oyuncusunu söylemek abes kaçıyormuş onu öğrendim sağol da hangi şartlardaki oyuncuları önerelim bir zahmet onuda yazıverde bir daha böyle abuk subuk mesaj yazmayalım.
'

Beşiktaştan Bonsu'yu almaya çalışmalıyız sezon bitiminde ilk hamle olarak,Hawkins te belki düşünülebilir yazmışım.Bumudur rakip takımın iyi performanslı bütün oyuncularını saymak.Bir daha bak mesajıma kardeş ne demişim,Beşiktaş'ın sezon bitiminde içine düşeceği olası bir ekonomik krizden dolayı bu oyuncuyu almanın kolaylaşacağını yazmışım.Fener'den Prezldıc yada Ömer'i önermemişim mesela.

Birde;oyuncu önerileri başlığında ne yazarsak abes kaçmaz,rakibimizin oyuncusunu söylemek abes kaçıyormuş onu öğrendim sağol da hangi şartlardaki oyuncuları önerelim bir zahmet onuda yazıverde bir daha böyle abuk subuk mesaj yazmayalım.
'

attıgım mesajın eksik oldugunu düşünüp editledim abi...

Herkesin, takıma çok büyük yarar vermeyecek ya da takım için doğru olmayacak biri olsa da, sevdiği oyuncular vardır. Bonsu da benim için o oyunculardan. Yeni değil, Dallas döneminden itibaren sevdiğim bir oyuncu. Ancak şu anki kadro yapımıza baktığımızda hiç doğru bir tercih olmaz. Takımda orta mesafe şutu, biri orta biri hiç olmayan iki oyuncu varken, Bonsu'ya o kadar para verilmez. Kaldı ki bunun dışında, en yakın Galatasaray maçında gördük, çok kolay hırçınlaşabiliyor. Takımımızda bu tür oyuncunun olmadığı bir dönemde onu almak ve olası gerginlik yaşanması, tüm takımı olumsuz anlamda etkileyecektir. Böyle bir riske hiç gerek yok.

Bonsu'ya para verileceğine, Avrupa basketbolunu daha iyi bilen ve daha uyumlu bir isim olan D'or Fischer tercih edilebilir. Tabii illa 5 numara alınacaksa.

4 numaradan da istenilen katkı gelmediğini düşünürsek ve Kerem Gönlüm ile İlkan'ın katıldığını da hayal etsek, orta mesafe şutu yine eksik kalacak uzunlarda. O yüzden ortada dolaşan isim, benim de uzun zamandır Lakovic, Jasaitis ve Shumpert gibi istediğim biri olan Velickovic çok çok iyi bir tercih olur.

Hawkins ise hiç tartışılmamalı bence. Kalıplı ve sağlam üç numaralardan biri Avrupa basketbolu için, ama o bölgede kullanabileceğimiz oyuncularımız var veya daha iyisini getirebiliriz.

Seneye Shipp Türk olamıyor sanırım.Bu yüzden Gordon-Shipp'in yanına 1-2 oynayabilen(Djedovic'in kalmayacağını düşünerek),4 numara ve 5 numara alınmalı.Yani Gordon-Transfer-Shipp-Transfer-Transfer olmalı yabancı kadromuz.Kerem Gönlüm veya İlkan da katılırsa seneye yine Final Eight'e oynayan bir takımımız olur.

Sezonun bu önemli kısmında oyuncu önerilir tamam da takımdan birinin gönderilip yerine başkasının getirilmesi gibi cümleleri anlayamıyorum...

sevgili melih arkadaşım clay tucker yazınca aklına point guard tucker ın gelmesini anlayabiliyorum ama senin benim hakkımda basketbolu bilmiyormuş gibicesine benim önerdiğim BROSE BASKET BAMBERG İN 3 numara pozisyonunu mükemmel oynayan ANTHONY LEON TUCKER olabileceğinide keşke düşünebilseydin be kardeşim:) teşekkürler yinede ...

ben andricin gönderılmesı yerıne daha ıyı bı 5 numara alınmasını ısterım andric beni deli edıyor o yokmu hucum faullerı ...

Bir yaşıma daha girdim!..

Basketbola yakından ilgi duysanız, Emir Alkaş´ın maç sonlarında foruma özel yaptığı soru-cevap röportajlarını takip etseniz eminim böyle demezdiniz. Hücum faullerinde Andric´den ziyade oyun kurucu pozisyonundaki oyuncuların zamanlama hatasından kaynaklandığını görebilirdiniz.

Kaldı ki Andric sistemin temel taşlarından birisi şu anda hareketli uzun olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...