Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Okur dönerse veteran olarak denenebilir mi?

Fenerbahceli Mehmet Okur' u isteyebilecek bir oluşum olduğumuzu sanmıyorum ;)
Adam geçen haftaki FB-GS futbol maçını ABD' de Fenerbahce formasıyla taraftarlarla izlemiş biri. Kerem Gönlüm' ün sarı-kırmızı atkıyla GS-TS macına gelmesi gibi bir durum kısacası ;)

Nikola Pekovic ve Zaza Pachulia.Birisini almaya çok yaklaştık,diğerini lokavtın yardımıyla aldık.Şimdi ikisi de takımlarının ilk 5 oyuncusu konumundalar ve ikisini de almamız çok çok zor.

Buradan çıkan sonuç,pota altı sertliğini getirecek bir oyuncu kadroya katmaya çalışacağımız.Aslında hem sertlik,hem de mobil görevini görebilecek aklıma gelen ilk isim D'or Fischer.Fakat Bilbao'nun onu bırakması çok olası değil.

Biliyorum çok zor da, seneye Memphis'ten Pargo'yu alabilir miyiz acaba ?

Beklentilerin altında kaldı bu sezon, FA bırakabilir Memphis kendisini. Kolay kolay takım bulabileceğini de zannetmiyorum ben NBA'de. 1m alıyormuş yıllık, karşılanabilir bir ücret bence.

Ne dersiniz ?

Biliyorum çok zor da, seneye Memphis'ten Pargo'yu alabilir miyiz acaba ?

Beklentilerin altında kaldı bu sezon, FA bırakabilir Memphis kendisini. Kolay kolay takım bulabileceğini de zannetmiyorum ben NBA'de. 1m alıyormuş yıllık, karşılanabilir bir ücret bence.

Ne dersiniz ?

Kendi isteğiyle NBA'ye gitmişti dönmek ister mi emin değilim.

Maccabi de bu kadar iyiyken neden NBA'ye gitmek istedi onuda anlamadım zaten. 86 doğumlu ve çok özel bir oyuncu. Alındığı zaman bırakılmaması gereken bir isimdir kendisi bana göre.

Başlıklar birbirine girmesin diye uyarımızı yapalım. Nihad Djedovic hakkında diğer başlıktan devam edelim. Bizden değil ama İtalya'dan geldi resmi açıklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...