Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anladım abi ilerde fenerde efes görüncede biz niye bulamıyoruz deriz.

Volkan bu çocuk 1,2,3,çok rahat oynuyor savunması çok sert ve iiii şutu çok iiiii boyu 1,98 ve 94 haziran doğumlu benim yeğenim.Bu yaz amerikaya gidiyor yüzde 90 ihtimalle orda devam edecek.Çünkü adamlar 6 ay önce geldiler ve işi bitirdiler.Şimdi bizim hocaların bunda iş yok dediği adama elin amerikalısı yeterki oynasın diye her türlü imkanı sunuyor.

Seneye 4 numara olarak yabancı alınmayacak! kadroda şuan Cevher Özer ve gelecek olan İlkan Karaman var. Bunların yanına Muhtemelen Kerem Gönlüm'de gelecek.
5 numarada Andriç ile devam belki bir kalıplı uzun da alınabilir. D'or Fisher gibi bir oyuncu çok iyi olurdu.

Seneye 4 numara olarak yabancı alınmayacak! kadroda şuan Cevher Özer ve gelecek olan İlkan Karaman var. Bunların yanına Muhtemelen Kerem Gönlüm'de gelecek.
5 numarada Andriç ile devam belki bir kalıplı uzun da alınabilir. D'or Fisher gibi bir oyuncu çok iyi olurdu.

Tam tersine seneye uzun forvete yabancı alınacak , pivot bölgesine ekstradan bir yabancı alınmayacak...

kerem,cevher,ilkan mı?bu şekilde bu seneki 4 numara rotasyonunu ararız..kerem gelirse eğer,bence onu 5 numarada kullanırız,4 numaranınsa biraz topla ilişkisinin yüksek ve daha şutör bir isim olması gerekecek..yabancı olacak yani :)

Velickovic Oktay MAHMUTİ'nin ellerinde bahsi geçen süper bir 4 numara oyuncusundan daha fazla katkı verecektir. Sonuçta adamlar anne baba demeden önce basketbol (hatta sporun her türlü branşının) disiplinini öğreniyorlar.

bu sene kaldırılacak şampiyonluk kupası..ardından gelecek birkaç küçük hamle ve tekrar kulaklarda çınlayacak 'ı feel devotion'

açıkçası lako ve shumpert türkiye ligi için skor katkısı konusunda gayet cömertler...ama EL için soru işareti...sırf bu sebeple acaba seneye kadro nasıl şekillenecek merak ediyorum..

misal cevher iyi bir yaz geçirirse ilk 5 çıkabilir türkiye liginde...velicko gelirse süreleri paylaşabilirler..

dedo kalırsa shipp 2 numaraya geri dönebilir dönüşümlü olarak da caner ve dedo ile 3 numaranın sürelerini paylaşabilir..

olası bir combo guard transferiyle birlikte tutku gordon ve combo guard süreleri paylaşır 1 ve 2 numaralar için...

4 numara için ilkan da var daha...

şampiyon olsak da yaz gelse artık :)

Seneye çok iyi bir 5 numara transferi için para harcanması en mantıklısı olur bence .

bence de çok iyi bir 4 numara olması daha mantıklı olabilir, diğer görüşe de saygım var. 5 numaraya daha sade biri olabilir. andriç-furkan biraz küçümseniyor gibi geliyor bana. sonuçta cska-efes-oly'yi yenerken 4 numaramız zayıf olmasına rağmen pota altı üstünlüğü bizdeydi 5 numaramızın performansı ve shipp'in 3'ten desteği ile. çok üst düzey bir 4 numara ile, 5 numaranın da sahada işi kolaylaşır. bence 5 numaraya extradan 3. biri, size'lı, andriç ve furkan sakatlık formsuzluk vs. olduğu zaman onları aratmayacak biri gerekiyor ama en büyük transferimiz 4'e olmalı diye düşünüyorum.

kısa rotasyonuna gelirsek, shipp-lucas-ender-tutku-göksenin-caner bence kalmalı. kalma gibi bir ihtimal varsa dedoviç de olursa çok iyi kısa rotasyonuollur zaten. lakoviç bildiğim kadarıyla en yüksek maliyetli oyuncumuz. bence tamam vasatın üstünde ama gereken katkıyı bir türlü alamadığımızı düşünüyorum. 1 numaraya lakoviç yerine bir başka 1 numara olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum. mesela asist özelliği de olan atletik amerikali bir gard (washington örnek olarak) takıma daha çeşitlilik katabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...