Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.F.Ülker muhtemelen ciddi bir atılım yapıcak iyi oyuncularla anlaşacaklar.May,Saras,Lavrinovic kesin yolcu.Kinsey'da gidici gibi.Her ne kadar istemesem de Kinsey bizim için fena olmaz gibi.Savunması iyi Amerikalı bulmak zor.Hocanın sistemine çok uygun gibi duruyor.

Pek istemesem de fikirleri merak ettim yeniden söyliyim.

Kinsey'i istemek nedir ya? Taraftarımıza yumruk sallayan, yüzünüü dağıtan adam isterse Lebron olsun istemem.

Ergin hoca biraz sert çıktığında bi köşeye çekilip suratını asan adam Oktay hoca ile nasıl çalışsın Allah aşkına, Cevhert falan bize gelmesin gerek yok.

Kinsey hakkindaki fikirleri merak etmis arkadas fikirlerimi bu forumda beyan edemiyorum.Cunku fikirlerimi beyan edersem forumdaki adminlerden suresiz uzaklastirma alabilirim.Cok okkali yani.Az buz degil.

Oyuncu önerisi değil de; bu sene Shumpert türk statüsünde oynadıktan sonra yaşı ilerleyecek ve yollarımızı ayırdığımızda acaba Shipp türk olmayı kabul eder mi :) Durduk yere aklıma bu takıldı :D Güzel olur aslında

Kinsey yumruk olayı haricinde düşünürsekte iyi oyuncu değil bence.Boş şutları 10 saniyelik teredütten sonra atmaya cesaret eden ve çoğunu sokamayan 2 numaraya ihtiyacımız yok

Carroll'ı pek çok kişi yazmış zaten ama yavaş yavaş onu listeden silmek lazım Real Madrid söylentileri iyice arttı.Muhtemelen oraya gidecek. Ki Tuckerı gönderiyor zaten Real. Onlar açısından çok mantıklı.
En çok istediğim oyunculardan biri Velickovic.Real'den ayrılacağını açıkladı. Ama neredeyse bütün devler peşinde.Realin böyle bir oyuncudan nasıl bu kadar kolay vazgeçtiğini anlamıyorum. Pao'ya gidecekmiş sanırım o da.

Bizim için önermiyorum ama;

Dario Saric diye bir oyuncu var Hırvatistan'da. Hırvatistan'ın Enes Kanter'i diyebiliriz. Avrupa devlerinden birine 3 milyon euro'ya transfer olacak gibi birşeyler duydum da, paylaşmak istedim.

Carroll zaten Oktay Hocamızın oyun yapısına uyan bir adam değil, savunması 0 ve bu savunması yüzünden de yıllardır o ligde olmasına rağmen gidemedi büyük kuluplere. Real Madrid'in de alma ihtimali düşük geliyor bana, gerçi Real Madrid'de savunma özürlüsü kısa adam çok, Tucker da onlardan biri onun yerine gitmesi sırıtmaz tabi ama çok büyük hedefleri olan bir takımın oyuncusu değil.

Carroll zaten Oktay Hocamızın oyun yapısına uyan bir adam değil, savunması 0 ve bu savunması yüzünden de yıllardır o ligde olmasına rağmen gidemedi büyük kuluplere. Real Madrid'in de alma ihtimali düşük geliyor bana, gerçi Real Madrid'de savunma özürlüsü kısa adam çok, Tucker da onlardan biri onun yerine gitmesi sırıtmaz tabi ama çok büyük hedefleri olan bir takımın oyuncusu değil.
Canaria'daki 2.yılı daha. Zaten 3 yıldır Avrupada.Üst düzey bir savunmacı değil ama 0'da değil savunması. Hücumda tıkandığınızda hem şutu ile hem deliciliği ile çok katkı sağlar bence. Ben daha da başarılı olacağını düşünüyorum kariyer açısından.

Yok artık Aslan!
Yeni yönetim sadece futbolda değil, diğer branşlarda da başarı hedefliyor. Taurasi bombasını patlatan Cim Bom'un şimdiki hedefi Ersan İlyasova!

Bu sezon özellikle futbolda yaşanan başarısızlığın ardından, Sarı-Kırmızılılar’ın yeni yönetimi 2011-12 sezonu için ciddi bir atağa hazırlanıyor. Hedef sadece yeşil sahada değil, basketbol ve voleybol gibi diğer branşlarda da şampiyonluk elde edecek kadrolar kurmak. Bu bağlamda ilk adım, Adnan Polat yönetiminde bu branşlara bakan Hakan Üstünberk’in profesyonel bir şekilde aynı işe devam etmesi. Taurasi transferi ve Fowles’ın kalmasıyla kadın basketbolda adeta rüya takım kuruldu. Kadın voleybol takımında ise dünyanın en iyisi olarak gösterilen Rosir Calderon Diaz’la anlaşma sağlandı. Ayrıca takımın başına da Sırp antrenör Dragan Nesiç’in getirilmesi bekleniyor.

NBA’de lokavt olursa...

Medical Park’la sponsorluk anlaşması imzalayan erkek basketbol takımına da yıldız yağacak. Müthiş bir sezon geçiren kadroya, önemli takviyeler yapılması planlanıyor. İlk hedef ise Milwaukee Bucks forması giyen Ersan İlyasova. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için, NBA’de lokavt (grev) olması şart gibi görünüyor. Eğer bu gerçekleşirse, NBA’den üst düzey başka isimler için de girişimler başlayacak.

KAYNAK: Fanatik

İlginç bir hayal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...