Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç belli olmaz çok fazla olaya adapte olabildiğini düşünmüyorum ama yine de bir süre daha şans vericeklerdir

Ömer'i Chicago bıraksa bile NBA'de isteyecek sürüyle takım var. En basitinden takasta Courtney Lee teklif edildi daha bu sene ama Chicago vermedi. Ömer kendini çok geliştirdi, tek şanssızlığı Noah'ın arkasında oynaması.

Efes kapanmadığına göre ordan bir oyuncu almamızı zor görüyorum. Melih ve Sertaç kiraya verilmeli bence daha zamanları var ve oynamaları lazım. Göksenin kadroda yer bulabilir. Eger Muratcan gelirse süresi iyice dusuceginden çifte lisans dusunulebilir Göksenin için. Yalnız Muratcan gelirse, şutu zayıf bir oyuncu oldugu için Shipp-Muratcan ikilisi sut zaafiyeti dogurabilir. Aslında piyasada en kolay bulunan mevki 2-3 numara. Ama Shumpert yaşı dolayısıyla ileride devşirme kontenjanı için Shipp'ten uygun birini bulmak oldukça zor. Son bir not, bu sezon Shumpert'la birlikte Chatman ve Chuck da devşirme kontenjanından oynayabilecek. Shumpert'tan boşalacak kontenjanı sanırım dış oyuncudan yana kullanacagız. Benim için en önemli tranfer pg seçimi. Keşke Kerem Tunçeri'yi alabilsek ama imkansıza yakın görüyorum. Yabancı bir pg alınacaktır ama kim asıl soru bu?

Yerli trasferinde İlkan'ı saymazsak, Cemal, Cenk ve Muratcan alınabilecek mantıklı isimler gibi gözüküyor. Yabancı transferinde Rancik ve Jerry'e tesekkur edilmeli.

4-5 oynayabilen atletik bir uzun alabilirsek yanına cemal(gelirse), ermal, ilkan, mert,sertaç destekli kalburüstü pota altımız olur, ancak euroleague düşünülüyorsa biraz paraya kıymak gerekecektir. nba' de lokavt olmadıkça zaza, ömer vb transferi zor görünüyor

Cemal Nalga'ya ( boş smaçları kaçıran,hucum faul yapan, serbest atış kaçıran ) hiç ama hiç gerek yok.. Onun yerine dediğim gibi bir Nedim Yücel basıp parayı Zaza Pachulia, bir Taurasi benzeri bir darbe ile Oğuz Savaş çok büyük işler yapar ve faydalı olur.

Cemal Nalga hani o boş smaçları kaçıran,hucum faul yapan, serbest atış kaçıran Cemal Nalga Rystasla birlikte bu sene az daha final 8 e kalıyodu ve gayetde iyi oynadı Cemal o eski Cemal değil kendini aşırı geliştirdi ve geliştirmeyede devam ediyor

Cemal Nalga'nın Türkiye'de oynadığı son maçta Ömer Aşık-Semih-Oğuz üçlüsüyle tek başına nasıl mücadele ettiğini unutmayın, unuttuysanız açın izleyin. Avrupa'da da büyük tecrübe edindi bu sene.

Gelmesine gerek yok bence ama bu gibi ifadeler yakışmıyor.

Bu sezon takım için konuşulan iki sorun vardı :

1-Guard sorunu
2-Potaaltına sertlik getirecek bir Center sorunu.

Cemal bu görev için biçilmiş kaftandır kim ne derse desin.Oyuncu iyimiş kötümüş diye yorum yapmamak lazım.Cemal'i gidip ilk beş oyuncusu olarak başlatmaz zaten hoca.Hücum kısmı sınırlıdır belki (-ki fena oynamadı bu sezon) ama kenarıdan gelip oyuna gerektiği anda o sertliği sağlayıp ivmeyi kazandıracak bir isim savunmada Cemal.Durumu nedir bilmiyorum ama ileride üzerinde kesinlikle durulması lazım.Özellikle bu sezon Rytas'taki gelişimi öyle böyle değil.

Tutku-Shumpert-Evren-Muratcan-Ermal-İlkan-Caner olmak üzere 7 tane türk oyuncumuz var.Yabancılardan Luksa ve Shipp kalır heralde bu durumda 3 yabancı alma hakkımız var.Delici Guard-4 numara ve de pivot almalıyız diye düşünüyorum.
Bu mevkilere önerilerim;Eski göz bebeğimiz Darius,Seibutis,Gist ve ya Pinkney,pivot olarakda Cemal tabi ki :)
Tutku-Darius
Evren-Shipp-Seibutis
Shumpert-Caner
Pinkney ve ya Gist-İlkan-Ermal
Andric-Cemal

İyi bir sponsorla kurulması çok zor olmayan bir kadro bence.

Ünal Aysal başkan seçildikten sonra aklıma çok uçuk isimler geliyor.. Yıldız kadro. Ama kesinlikle çok iyi transferler yapmamız lazım Eureoleague'de başarı sağlamak

Cemal-Kerem Gönlüm-Sinan Güler bu 3 yerli isim bize direkt katkı verecek ihtiyacımız olan oyuncular.

Yabancı oyuncular hakkında konuşmak için benim açımdan erken.Önce ligler bitmeli takımlar yeni stratejilerini hedeflerini belirlemeli,bizim başımızdaki sorumlunun kalıp kalmayacağı netleşmeli ve en önemlisi yeni sponsorumuz ve sponsorluk bedeli netleşmeli. Ona göre iyi oyuncularda yazılır, çok iyi oyuncularda yazılır ama şimdi tombala çekip hayallenmenin pek manası yok gibi.

Yabancılardan ziyade şu dönem için yerli oyunculara yoğunlaşsak daha iyi olacaktır.

barış ermiş dedim de kimse neden yer vermiyor isteklerinde barış ermişe, yaşı da çok iyi, bu sene özellikle 2.yarı çok iyiydi, adam açık ara asist lideri oldu ligde, gerektiğinde sorumluluk alıp skor da yapıyor, top çalıyo filan.. alabilsek keşke çok isterdim..

Cemal Nalga'nın Türkiye'de oynadığı son maçta Ömer Aşık-Semih-Oğuz üçlüsüyle tek başına nasıl mücadele ettiğini unutmayın, unuttuysanız açın izleyin. Avrupa'da da büyük tecrübe edindi bu sene.

Gelmesine gerek yok bence ama bu gibi ifadeler yakışmıyor.

Son derece katılıyorum o son macı bır kez daha ızlenmelı bu yorumları yapanlar. Bence muhtesemde baslamıstı o sezona Cemal LItvanya gibi basketbol ulkesınde basketbolunu zorla bıle olsa gelıstırmıslerdır. Bence Cemal takıma kazandırılmalı.

Cemal'in sözleşmesi sürüyor, 2010'da 2 yıllık anlaşma yapmıştı. Gelmesi kolay değil yani, bonservis odememiz gerekir. Yine eski Beşiktaş'lı ve beğendiğim bir oyuncu olan Brad Newley'nin de sözleşmesi 2 yıllıktı, Simas'ı tam olarak bilmiyorum. 2-3 numarada Shipp'ten çok daha iyi bir dolu oyuncu var, Kinsey, Tomas gibi hem savunma hem de hucum yapabilen kanat oyuncuları bulmalıyız. Shipp'in ribaund katkısı bu yıl için çok değerliydi ama iyi uzunlar bulabilirsek, Shipp'in ribaund katkısına bu kadar muhtaç kalmayız. Devşirme kontenjanı için Shipp'ten iyi bir aday bulamayız. Hem genç hem de herşeyi az çok yapabilen biri.

Tabi bir diğer handikapta Rancik'in sözleşmesinin 2 yıllık olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...