Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinsey hakkindaki fikirleri merak etmis arkadas fikirlerimi bu forumda beyan edemiyorum.Cunku fikirlerimi beyan edersem forumdaki adminlerden suresiz uzaklastirma alabilirim.Cok okkali yani.Az buz degil.
Kinsey kendini çok bozdu, baya bozdu, yani öyle böyle değil inanılmaz bozdu, çok fazla bozdu, yani önünü alamadık, okadar kötü bozdu, yani bozdu bozdu bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik ama daha da bozdu, artık bozmasın dedik, iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben biyerde durcak onun bozulması diye bekledim ama.. yine bozdu

Kısaca Kinsey kendini çok bozdu, bu takımda ona yer yok, onun yeri bozukların arası :)

Ersan haberinin çıkması bile hedeflerin çok büyük olduğunu gösteriyor. Lokavt olursa Hido, Memo, Semih direkt Fenerbahçe'ye gelir bence. Hakan Üstünberk ve yeni yönetimimize güveniyoruz, inşallah Yenilmez Armada geri dönecek.

Lokavt olursa oyuncular Nba'de aldıklarının çok daha azına razı olmak zorunda.Kobe bile en fazla 6-7 milyon kazanabilir avrupada

Ersan İlyasova transferini geçen sene söyleseler güler geçerdim ama şimdi inanırım.

Gerçi lokavt olursa Türkiye'deki takımlar bundan en iyi şekilde yararlanacaktır ama herkesin yabancı kadrosunun iyi olduğunu düşünürsek Türk oyuncular iyice önem kazanacak.

Shipp>Kinsey..Kinsey'i asla istemem..taraftarımıza yumruk sallayan adam ile işimiz olmaz bizim..

Ganazfer Taurasi'nin bize karşı kötü bir sözü ve hareketini görmedim.Doping olayları yüzünden bu kadar eleştiriyorsun ama ondan da hemen hemen aklandı kız,eee daha sorun ne?Kinsey ile neden karşılaştırdın merak ediyorum !!! Forumu gerecek hareketlerden uzak dur artık.İstesende istemesende Taurasi bizde !!!

Cevher'i diğer arkadaşlar gibi bende istemem.Savunması yok ribaunt özelliği yok.Sadece şuta dayalı bir oyuncu.Oktay Hoca'nın sistemine uymaz bu yüzden hocanında isteyeceğini sanmıyorum.

Umarım şu lokavt gerçekleşir de Ersan'ı hatta Ömer'i takıma katabiliriz.Semih,Okur ve Hedo böyle bir durum olduğu takdirde ilk olarak Ülker'i seçeceklerdir.

Lokavt iyice güçlenen bir ihtimal ama lokavt bir sezonu tamamen silmek anlamına gelmiyor. Bugün ilân edilip yarın biz anlaştık diyebilirler. Bu nedenle NBA den adam almayı düşünen tüm takımlar bu ihtimali düşünmek zorunda. Ayrıca eğer yanlış bilmiyorsam grev-lokavt durumlarında serbest veya sınırlı serbest oyuncular bağımsız sözleşme yapabiliyor anlaşması devam eden oyuncular için ise NBA ve takımdan izin almak lâzım. Eğer gerçekten de üst seviye bir NBA oyuncusu ile anlaşırşak oyuncu istediği zaman geri dönüş maddesi, biz ise en azından sezonu tamamlama maddesi isteyeceğiz ki bildiğimiz avrupa tecrübesine sahip ve NBA umudu olmayan oyunculara yönelmek daha mantıklı olacaktır.

altunterim Osman Altunterim
Galatasaray'da Basketbol ve Voleybol'a iki transfer var.. Biri Atalanta Hawks forması giyen Zaza! Diğerini kulüp açıklasın :)

Her ne kadar haberin doğru olmadığını düşünsemde gelirse Türk statüsündemi oynayacak merak ettim ?

Lig Radroda program falan yapıyor kendisi. Ne derece doğru bilmiyorum ama keşke olsa. Eğer olursa böyle birşey tahminime göre playoff için olur. Malum Hawks elendi, play-off için belki takıma katılma durumu olabilir Zaza'nın. Benimki tahmin tabi sadece.

Lig Radroda program falan yapıyor kendisi. Ne derece doğru bilmiyorum ama keşke olsa. Eğer olursa böyle birşey tahminime göre playoff için olur. Malum Hawks elendi, play-off için belki takıma katılma durumu olabilir Zaza'nın. Benimki tahmin tabi sadece.

Emrecim,

Benim bildiğim Türkspor.net altunterim ailesine ait. Haber'in ne kadar doğru olabileceğine dair ufak bir ipucu verir sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...