Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar,

Hepimiz heyecanliyiz ama lutfen herhangi bir isimden bahsetmeyelim. Olacagi varsa da olmayabilir boyle durumlarda. Biraz sabredip, guzel haberi yarin hep beraber KESIN olarak alalim.

Yazılanlardan transfer olduğunu nasıl anladınz?Erkek basketbol şubesi için önemli bir olay,şampiyonluklardan bile önemli deniliyor.Transferle alakası yok bence başka birşey var.Euroleague davetiyesi gibi birşeyler olabilir.

Erkek basketbol takimimiz icin cok onemli bir gelisme var yarin gsbasket.org u takip edin, sampiyonluklardan bile onemli bence.
Şamil Abi de böyle yazmış heyecan yapmaya başladım iyice.:)

Şampiyonluktan bile önemli ise sanki transfer değilde daha kurumsal-idari yada tesisleşmeye yönelik bir hamle değil midir o gelişme :)

Şampiyonluktan bile önemli ise;

1- 15 milyon euroluk sponsor (Medikal Park mesela)
2- 12 bin kişilik salon yapacak başka bir sponsor (Pegasus mesela)
3- Euroleague'e doğrudan katılım

olabilir mi?

Euroleague A lisansı mı verildi yoksa klübümüze?Benim aklıma bu geldi.Romanın A lisansı alındığı çin bize A lisansı verilmiş olabilir mi?

Osman Altunterim:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Zaza hamlesine bir bomba daha ekledi! Bu müthiş haberi yarın FotoGOL'de @eyildiz75
imzasıyla okuyun!

Burdan anlaşıldığı gibi transfer haberi bence.

Sponsor değilse Euroleague'e doğrudan katılımdır o zaman. Her bakımdan takımıza level atlatacak bir hamledir bu.

Sponsor, transfer ve salon değil bildiğim kadarıyla.

Muhtemelen 5 seneliğine Euroleague A Lisans'ı bu haber, bana öyle geliyor.

Hayırlısı olsun...

Benim aklıma gelen ;

a) Hakan Üstünberk ile kesin olarak yola devam edilecek
b) Gelecek sene Euroleague'de oynamaya hak kazandık
c) Adı geçen Nba yıldızlarından biri ile Playofflar için anlaştık
d) Efes Pilsen ile gelecek sezon için birleşme kararı alındı
e) Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyunculardan biriyle anlaşarak ikinci çalımı attık.

Transfer olsa şampiyonluktan önemli denmez bu habere. Zaza ve Ersanın transferinden çok daha büyük bir olaydır Euroleague

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...